Benim huzurlu evim... ♡

evinize gerçekten ama gerçekten bayıldım ,countrysiz,çiçeksiz,böceksiz o kadar iyi geldi ki ,oğlunuzla,eşinizle mutlu mutlu yaşayın inşallah :KK66: Bu arada yatak odanızın markasını öğrenebilir miyim ?

evinize gerçekten ama gerçekten bayıldım ,countrysiz,çiçeksiz,böceksiz o kadar iyi geldi ki ,oğlunuzla,eşinizle mutlu mutlu yaşayın inşallah :KK66: Bu arada yatak odanızın markasını öğrenebilir miyim ?
Çok çok tesekkür ederim :) insallah. Yatak odamı abim yaptı Mobilyacı. Hazır değil yani :)

Eviniz çok hoş sade ve şık abartısız çok beğendim. Özellikle mutfak çok hoşuma gitti bende açık mutfakmı yapsam diyip vaz geçmiştim görünce bi keşke dedim yani. İyi günlerde huzurla büyütün bebeğinizde

Eviniz çok hoş sade ve şık abartısız çok beğendim. Özellikle mutfak çok hoşuma gitti bende açık mutfakmı yapsam diyip vaz geçmiştim görünce bi keşke dedim yani. İyi günlerde huzurla büyütün bebeğinizde
Bence inanılmaz kullanışlı tabi size kalmş :) kokı olayını davlumbazlar hallediyor :KK70: çok ağır misafirim gelrise mutfak dağınık görünmesin diye barın üstüne Stor yaptım onu çekiyorum. Baya kullanışlı oluyor :)

ben ev resimlerine bakmaya bayılıyorum ya, çoğu ev de ınsanın içini ısıtıyor:KK28:

eviniz de aynı şekilde içimi ısıttı. halısından bar koltuğuna kadar çok hoş eşyalar :) gördükçe insan ev döşemek istiyor :) güle güle oturun

X