- 3 Aralık 2014
- 916
- 1.294
- 30
- Konu Sahibi seydaemrah
Benim de çok sevdiğim renkler. Çok tesekkür ederim :)Çok güzel, tamda sevdiğim renkler :)
Beyaz ve mor konsepte her zaman bayılmışımdır. Güle güle, sağlıkla huzurla oturun inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de çok sevdiğim renkler. Çok tesekkür ederim :)Çok güzel, tamda sevdiğim renkler :)
Beyaz ve mor konsepte her zaman bayılmışımdır. Güle güle, sağlıkla huzurla oturun inşallah.
Çok çok tesekkür ederim :) insallah. Yatak odamı abim yaptı Mobilyacı. Hazır değil yani :)evinize gerçekten ama gerçekten bayıldım ,countrysiz,çiçeksiz,böceksiz o kadar iyi geldi ki ,oğlunuzla,eşinizle mutlu mutlu yaşayın inşallah Bu arada yatak odanızın markasını öğrenebilir miyim ?
Çok çok tesekkür ederim :) insallah. Yatak odamı abim yaptı Mobilyacı. Hazır değil yani :)
Hihih :) çok tesekkür ederim :)ben şansıma küseyim ama abinize maşallah 10 numara yapmış
Bence inanılmaz kullanışlı tabi size kalmş :) kokı olayını davlumbazlar hallediyor çok ağır misafirim gelrise mutfak dağınık görünmesin diye barın üstüne Stor yaptım onu çekiyorum. Baya kullanışlı oluyor :)Eviniz çok hoş sade ve şık abartısız çok beğendim. Özellikle mutfak çok hoşuma gitti bende açık mutfakmı yapsam diyip vaz geçmiştim görünce bi keşke dedim yani. İyi günlerde huzurla büyütün bebeğinizde
Bence inanılmaz kullanışlı tabi size kalmş :) kokı olayını davlumbazlar hallediyor çok ağır misafirim gelrise mutfak dağınık görünmesin diye barın üstüne Stor yaptım onu çekiyorum. Baya kullanışlı oluyor :)
Eminim güzeldir. Mutfağı gösteren tek iey dolap zaten o da güzel olunca güzel görünüyor :) siz de Güle güle kullanınnnNe güzel Ben vazgeçtim cnm mutfağım normal kalıcak dolap vs değiştiriyorum
Tesekkür ederim :)Ev güzelmiş güle güle oturun nazarı unutmuyoruz :)
Kızlar yorumları merak ettiğim için koymak istedim. 1 senelik evliyim. Kısmetse oğlumuzu bekliyoruz...
Tesekkürederim :)Çok güzelmiş eviniz. Güle güle oturun işallah:)
Tesekkür ederim insallah :)eviniz çok güzelmiş güle güle oturun inşallah :)
Insallah tesekkür ederim. Daha güzelleri sizin olsun :)Çok güsel herşeyiniz yatak odanızın genişliğine bayıldım huzurla oturun
Tesekkür ederim :)çok ferah bayıldım güle güle oturun :)