BENİM HİKAYEM…🙏😊

Canım soğan suyunu günde bir kere mi ictin iki kere mi ve adetin kaçıncı günü basldin kaç gün içtim bilgi verirsen çok mutlu edersin
Canim bende sogan suyu ile hamile kaldim. Ben de pkos var 3 ay önce düşük yaptım. Normalde ovulasyon testi yapiyodum bu ay yapmadim olacağı varsa olur dedim sadece iliski düzenli oldu. Adet bittikten 2 gun sonra basladim günde 1 kere sogan suyu ictim 5 gun kadar devam ettim sonra yumurtlama donemine denk gelmemesi icin bıraktım. Düşük yaptığımı 5 subatta öğrenmiştim 5 mayısta hamile oldugumu öğrendim

Günde iki kez içiyordum ben çok mu olur ki ? Ovulasyon bende kullandım bıraktım artık. Hem maliyetli hem stres oluyorum. Düzenli her ay yumurtlama gördüm diye. Sence iki güne bir mi ilişki olmalı 3 güne bir mi ? Bazıları spermler yorulur 3 güne bir iyi diyor

Bnde bu ay yaptm sogan kurunu 12 gün normlde adetm düzensiz olur bazen 28 32 gün qrasi ama bu ay 26 . Gunumde adet oldm bu iyi bisy mi sizce bu ay da devam etmelimiyim

Bnde bu ay yaptm sogan kurunu 12 gün normlde adetm düzensiz olur bazen 28 32 gün qrasi ama bu ay 26 . Gunumde adet oldm bu iyi bisy mi sizce bu ay da devam etmelimiyim
Bu ay yaptıysanız 15 gün devam etmeyin.

Ayda 1 kez 15 gün yapılıyor ve 3 ay ara veriliyor bidaha yapılması icin.

Bidahaki ay hayıt suyu alip onu icebilirsiniz hayıtın yan etkisi yok bana doktor önermisti hayıtı 3 ay icmistim

Bu ayın 2 de birakmistm bugün adet oldm ama çok az devam etmelimiym adetm 5 günü feln tekrar baslamalimiym

Selam arkadaşlar. Ben uzun zamandır araştırıyordum soğan kürünü. Uzun zamandır ikinci bebeğimizi istiyorduk ama nasip olmadı. Ocak ayında hamile kaldım ama malesef Mart ayında düşükle sonuçlandı. Sonrasında yine çok uğraştık ovulasyon, hayıt suyu felan ama olmadı. Ekim ayında soğan suyu içmeye başladım aç karnına sabah akşam ama maalesef 4-5 gün devam edebildim. Ama bol bol kuru incir yedim kür yapmadan. Şükürler olsun hamile olduğumu öğrendim. Birkaç gün olsada soğan kürü mü etki etti yoksa incir mi bilemiyorum. Bu ay olmaz derken oldu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Amin sizin adiniza cok sevindim 15 bende ne kist var ne de degerlerimde sorun ama olmuyor bende sabahlari ac karnina iciyorum gunde 1 defa 1 hafta oldu. 1 hafta daha icsem mi hamile kalirsam bir zarari olur mu korkuyorum aksamlarida incir ve ceviz yiyiyorum sizin gibi kür olrak tuketmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…