BENİM HİKAYEM…🙏😊

Amiiin inşallah o güzel kalbinizdeki herşey hayırlısıyla olsun, her şey çok güzel olsun

Bugun başka bi doktora gittim canım gecen hafta gittiğimde kese 23 mm olmustu sadece karindan bakıp kesin bos gebelik demişti hemen kürtaj falan bugun gittiğim doktor özelde çalışıyor hem karindan hem vajinal baktı ilk karindan baktı bi yapı var birde vajinal bakalım dedi baktı ilginç dedi normalde vajinal daha net görünür ama karindan daha net görünüyor dedi tekrar karjndan baktı bana da gösterdi bak surda dedi bu bos değil ama bu haftada kesin bebeğin artık büyüdüğünü kalp atışını görmemiş gerekiyordu dedi bos gebelik degil bu sana kim dedi bunu ama bebegin gelisimi durmuş artık gelişmez kürtaj olman gerekiyor dedi tuhaf bir şekilde içime su serpildi normalde üzülüp ağlamam gerekirken bi mutlu oldum sanki anlama veremedim bu vakte kadar çok ağladım üzüldüm hep dua ettim allahtan hic umudumu kesmedim iyi ki de beklemişim en azından bos olmadığını gelişiminin durduğunu öğrendim bence kim olursa olsun tek doktora bağlı kalmamalı ve bu doktor ultrasona göre 8 hafta ölçtü kese boyutu 20 mm dedi ilk gittiğim doktor neden nasıl doktor olmus acaba çok merak ediyorum insanların kaderleriyle oynuyorlar resmen benim icin dua etmenizi istiyorum iyi dileklerinize dualarınıza ihtiyacım var hala rabbimden hic umudu kesmedim hepte böyle olacak çok sukur rabbime beterinden korusun insallah herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin insallah

Bende bebegin gelişiminin durmasına üzüldüm ama boş gebelik olmaması en azından bi hamilelik oluşmasına işaret vakti gelmeniş demekki. Dualarım sizinle Rabbim sağlıkla kucagınıza alacagınız evlatlar nasip etsin inşallah. Evet ne olursa olsun bende tek doktora gitme taraftarı değilim. İyi insanlar çıksın karşımıza herzaman inşallah

Aynen canım bos gebelik diyince yıkılmıştım cunku yine üzüldüm ama ikinci gittiğim doktor bu bos gebelik degil onu bil yanı diyince hem sevindim hem bebegin gelişimi durmuş diyince uzuldum hayırlısı insallah ne diyeyim Allah razı olsun çok sağol eger sağlıklı bi gebelik elde edersem yine yazarım ama artık çokta hevesli değilim ne zaman olursa artık hayırlısıyla bi yarın kürtaj olayım da …

Sağlıkla kucağınuza alın bizde çok istiyoruz 1 yıl olacak nerdeyse, şuan hergun ağlamaktan gözlerim sis düşünmekten bunalıma giriyorum soğan suyunu ne zaman denediniz benim yumurtlamamda geç oluyor ne yaptınız??

Maalesef gebeliğim Pazartesi sonlandı kürtajla bebegin gelişimi durmuş kese şekli bozulmuştu canımın yarısını o ameliyathanede bırakıp çekip geldim allahim kimseye yaşatmasın isteyen herkese sağlıklı sıhhatlisini ve hayırlısını nasip etsin rabbim size de yardım etsin ama benim yaptığımı yapmayın olsun olsun diye uğraştım evet bakın gebelik elde Ettim ama ne oldu şimdi daha mi iyi oldu öncesinden kat kat kötüyüm kendime çok kızıyorum bu yüzden size tek tavsiyem dua edip hayırlısını istemek ve sabırla beklemek rabbim hayırlısını nasip etsin ve sonuçları sizin yüzünüzü güldürecek gebelikleriniz olsun insallah

Canım benim baştan sona okudum yazılanları mutlu oldum ama üzüldüm olsun bu bir imtihan dik dur Rabbim den gelen herşeye amenna sabır ve sebat et en kısa zamanda olur inşallah tekrardan bebek hasreti çekenler hep dualarım da inşallah hepimiz birgün hayırlı sağlıklı evlat sahibi oluruz ..

Allah razı olsun.rabbim kimseyi evladıyla sınamasın annelik duygusunu en güzelinden ve sağlıklı hayırlı evlatlarla tattırsın sağlıklı gebelikler nasip etsin herseyin hayırlısını versin rabbim

Bende 15 gün yaptım ama bende de bu şekilde bi yan etki yapmadı

Maşallah canım çok sevindim okurken ben yaşamışım gibi sonucu da tez zamanda böyle olur inşallah Rabbim tez zamanda hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn..

Canım kusura bakma valla yeni gördüm bu yazını özür dilerim yaranı deştiğim için hakkını helal et
Helal olsun canım ne demek nerden bileceksin sanki üzülme dualarını bekliyorum insallah rabbim kimseye yaşatmasın cok zordu isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar gebelikler nasip etsin

Helal olsun canım ne demek nerden bileceksin sanki üzülme dualarını bekliyorum insallah rabbim kimseye yaşatmasın cok zordu isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar gebelikler nasip etsin
Amin cümlemize inşallah canım Vardır bunda da bir hayır Rabbim çocuk sahibi olmak isteyen herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin..

Canım soğan suyunu günde bir kere mi ictin iki kere mi ve adetin kaçıncı günü basldin kaç gün içtim bilgi verirsen çok mutlu edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…