- Konu Sahibi matmazelbtl
Yıllardır süren sebebini tam belirleyemediğimiz saç dökülmem durdu öncelikle 3 yıldır geçen süreçte neler yaptığımdan bahsetmek istiyorum bu yola çıkan arkadaşlara bir fikir vermiş olurum.İlk cildiye muayenemde doktor tahlil yaptı demir 5 çıkmasına rağmen normal dedi yemene dikkat et stres yapma deyip yolladı bu siteden araştırdığım kadarıyla demirin 40 seviyesine çıkması gerektiğini öğrendim hemen başka bir araştırma hastanesinden randevu aldım doktorum priorin şampuan,kapsül ile demir ilacı yazdı 6 ay kadar kullandım demir seviyem normale döndü saç dökülmem azaldı ama saçlarım süpürge gibi oldu birde sadece saçım değil vucudumdaki diğer tüylerde baya canlandı ve hapı kullanmayı bıraktım bitkisel yollarla devam ediyim artık dedim aktardan saça iyi gelecek bütün yağları toparladım, bu yağlarla bemix,bepanthen,evigen maskesi kullandım işe yaradı mı?Çektiğim o kokulara rağmen çok faydasını görüğümü söyleyemicem helede saçınız ince telli ve yağlı bir teniniz varsa yapış yapış olan saçları temizlemek gerçekten çekilmez sonra son bi ümitle minox kullnamaya başladım kullanmaz olaydım var olan saçlarımı da öyle bir döktü ki avuç avuç iki ay dayandım başta böyle oluyormus durdu duracak derken dayanamayıp başka bi araştırma hastanesine gittim bu sefer aradığım doktorumu buldum çok ilgilendi sağolsun genetik değil ama saçın tamamında bi azalma var tahlil yapalım dedi hormon kan tahlilleri yapıldı , bu arada sonuç beklerken kullanmam için kerastase serum ile şampuanı önerdi ve dermozinc bitkisel losyona başladık bu 2. haftam ve hiç bir ilaç kullanmadığım halde sadce bu ikisi saçlarıma çok iyi geldi inanlmaz bir şekilde saçlarımda ki dökülme normale indi şu an tararken bir iki tel dökülüyo ve mis gibide kokuyo saçlarım moralimde düzeldi minoxluk bir durum yokmuş zaten keşke kullanmasaydım diyorum. kızlar kendi kendinize o iyi mi gelir acaba diye her duyduğunuzu saçınıza sürmeyin, mutlaka bi uzmandan yardım alın hepinize sağlıklı upuzun saçlar.
Son düzenleme: