dün saati saatine plan yapmak çok iyi geldi işleri hep gözümde büyütüyordum ama kısacık sürede evim tertemiz oldu. ve gayet toplu bıraktım sabah cıkarken. üstelik işim bittiğinde saat 21:00 dı. akşamdan bugun gelecek misafirlerim için zeytinyağlı barbunya, mercimek çorbası ve tatlımı da yaptım. bugun gidince iftara yetiştiremezdim yoksa. ve tüm akşam bana kaldı. dinlendim ders çalıştım tv izledim.
bundan sonra hep böyle programlı hareket etmek istiyorum. bu çok iyi oldu. biraz düzene oturunca kendimi geliştirebileceğim programlar da yer vereceğim inşallah. her şey zamanla ve sabırla....
meraba tatlım :))
sevindim planlı bir gün geçirmene..
ben de çok severim plan yapmayı...
ama işte sen uluslararası platformda yazmayı denemişsin tek farkımız...
ben de mi öyle yapsam bilemedim..
sence nasıl, bir ajandaya yazmak mı buraya yazmak mı daha iyi?
Ben de artık planlı yaşamak istiyorum, bir defter tutup haftalık yemek planıma kadar yapmak istiyorum bakalım.
malesef plansız olmuyor en azından benim için. günümün hiç bereketi kalmıyor yoksa. tüm gün iş. kalan zamanı çok ama çok iyi değerlendirmem gerekiyor.
Aynen öyle, bir şeylere dalınca bir bakıyorsun her şey kalmış, ya da neye nereden başlayacağını bilmiyorsun. Saatli olmasa bile bir yapılacaklar listesi harika olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?