Teşekkür ediyorum evet dikişlerimden yana sıkıntım yok gerçekten güzel dikmiş doktorum. Göbek deliğimde çok güzel. Sıkıntım karın germeden önce karnım esnekliğinden dolayı otururken yada eğilirken 2-3 kat bombe olurdu. O katlardan en üsteki olan kat duruyor yani tam göğüs altında bir tabakam kalmış göğüsümün biri küçük biri büyük. Bacağada az yağ enjekte edilmiş. 3. Ay kontrollümde öncesi sonrası değerlendirilecek revizyon için konuşacağım sma tekrardan aynı şeyleri göze almak istemiyorum. Sihirli bir değnek değsin ve düzelsin istiyorum
Genital için kök hücrede dış dudaklara yağ transferi gençlik aşısının bir ileri seviyesi oluyor yani dokuyu yeniliyor yaşlanmayı yavaşlatıyor.

Merhabalar. Ara ara gelip okuyorum,takip ediyorum. Bende karın germe+lipo,kol germe ve memelerimi yapmak istiyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum göğüslerim 95 ve aşırı sarkık. Hepsini tek ameliyatla olmak istiyorum ama ailem bu kadar acıya dayanamazsın diyorlar 1 sezaryen doğum yaptım. Sizce dayanılmayacak bir aci mi? Bu arada fotoğraflarınızada baktım çok iyi duruyor gerçekten

Aslında bacakların iyi gibi duruyor, göğüs kısmı muhtemelen birinde ödem fazladır diğerinde daha azdır. Bence düzelir nedense ben daha çok inanmışım operasyonunuza :) umarım gerek kalmaz revizyona. Üst kısım için bi şey diyemem tabi belki yağ alınmamıştır. Bende yağ enjekte düşünüyordum aslında istediğimmiş :)

Öncelikle çok teşekkür ederim KurumuşMaskara Bence o sıkıntıyı defalarca çekmektense bir seferde çekmek daha mantıklı. Tabi bu benim görüşüm. Doğumlarımın üçüde normaldi şipşak oldu hayatımda doğum harici bir ameliyatım olmadı. Sadece sol işaret parmağım 3 yıl önce sinir dahil kesilmişti onuda operasyondan saymıyorum Yani çevremde herkes normal doğumdan korkarken ben 3 tane ve 4 kilonun üstünde sıkıntısız yapınca ameliyattımında sıkıntısız geçeceğine inandım ve öylede oldu. Abartılacak ağrılarım kesinlikle olmadı. Tabi sizin görüşünüz, bakış açınız, ağrı eşiğiniz kadar doktorda etkili nihayetinde. Ailenizin destek olmasıda çok önemli bir ay en azından eve yardımcı şart. Bu arada aile desteği demişken benim olduğum ameliyatları eşim, çocuklarım ve arkadaşlarım biliyor sadece. Kesinlikle ne kendi anneme akrabalarıma nede eşimin tarafına söylemedik. Eşim çok duyulsun istemiyor keşke arkadaşlarımada söylemeseydim diyorum bazen

Bacaklarım öncekine göre tabiki iyi ama sağ bacaktaki iç taraftaki çıkıntı sol tarafa göre çok fazla. Bende simetri takıntısı varda göğsüm içinde internetten aldığım bir görsel üzerinden bendeki durumu ifade etmeye çalıştım. Göğüs ucundan ortaya bir taraf 9cm bir taraf 12 cm. Unarım ödemdir ve iner

Eklentiler

• 8A296486-53C7-4B4F-B862-84CF48835A12.jpeg
    64 KB · Görüntüleme: 237

Görsel mukemmel olmuş

Muhtemelen ödemdir ama çok fark edilmiyordur bence normalde de göğüslerimiz eşit değil ki, tabi olmuşken kusursuz insan ister insan ama bence yeni bedeninin keyfini çıkar ufak şeyleri de bekle ve bence kimse fark etmez bile bakma :) aslında bende şimdi böyle diyorum ama bende operasyon olayım kesin bende takarım :))) o zamanda sizler bana böyle dersiniz inşallah :)

Maşallah sana valla 3 doğum hemde 4 kilo üzeri Ben Türkiye gelip yapicam ameliyatlarımı ailem de gelecek ve eşimde, 25 gün gibi kalmayı planlıyoruz. Benim için biraz zor olacak tekrar Türkiye dönüp başka ameliyat yapmak hem maddi hem manevi fırsat diyorum yapmışken yapayim bitsin. Kendime acı çekmek için 10 gün veriyorum. Canım tatlıdır ama isyankar değilim susarım canım acısa da. Sezaryen yerim aciyordu ama kısa sürede toparlandım kimsenin yardım etmesine izin vermeden herseyini kendim yaptım (120 kilo ile) kaç saat kalmıştınız ameliyatta acaba? çok samimisiniz ya çok yaşayin inşallah

Yaaa çok teşekkür ederim elimden geldiğince yaşadıklarımı yazmaya çalışıyorum. Çünkü birinci ağızdan duymak benim için her zaman önemli olmuştur. Bu her zaman böyle bir ürün alırken de kullanıcı tavsiyesi çok önemli. Kadın kadına her zaman destek olmalı

7 kasımda olan karın germe, meme dikleştirme, bacağa yağ transferinde toplam 8 saat

5 aralık vajinoplasti toplam 3 saat

Emin olki insanın kendisinde olunca batıyor göze arkadaşımda göğüs küçültme olmuştu hep der biri daha büyük diye aslında ben pek fark göremesemde
Ama benim ki bariz büyük eşim gördükçe bu hep böyle mi kalacak diye soruyor bende ödem diyordum geçen kontrolle kadar. Şimdi “ canım belki revizyon gerekebilir 3. Ay kontrolünde belli olacak” dedim. Kusurluda olsa aynada bakması, dokunması, hafif dekolte giymek, onlarca model model balensiz sütyen aldım. Her gün birini giyip göğüs dekolteme bakmak beni çok mutlu ediyor itiraf ediyorum

Canım çok güzel ve doğal duruyorlar. Biraz geç yazdım çünkü konuyu kaybettim nihayet gördüm gelişmelerin hepsini okudum Cook geçmiş olsun bacaklar gerçekten çok iyi karın suoer senin sanki çok fazla çatlağın olmamış benim baya bele kadar. O zor da Bende vajinoplasti ameliyatı idrar torbası ameliyatı oldum . Sırada göğüs büyütme olacak baya bütçemi çok zorluyor eşimi nasıl ikna ederim bilemiyorum. Ama benimde çok deforme olmuş öz güvenim yerlerde. Oda ev yok araba yok ne estetiği. Bakalım. Görüştüm doktorla telde meme protezi ve dikleştirme. 20 bin. Sadece protez ise 16 bin TL. Sende dikleştirme varmiydi canım

Görüntü de cm farkliligi yok fazla canım güle güle kullanın inşallahbide o bantlı olan hastanede mi veriyorlar

Bu kadar kısa sürede bir şekil almışsa bence acele etme sonuçta onlarinda vücuda oturma süreleri var sağolsun bazı arkadaşlar özelden net foto attı ay ay ve sonuç muhteşem. Beni bile ikna etti ameliyata ilk başta korktum o sislikten . Hatta bir arkadaş 1 yıl geçti gönderdi efsane güzeldi ve hep krem sürmeye devam etmiş iz yok denecek kadar görünmüyordu. Sıkma canını. Onlar bu işin uzmanı. Doktoruna güveniyorsan sıkıntı yapma 90 bin TL'ye yakın para vermişsin oe kolay bir hata yapmazlar az bir para değil.

Ah şu erkekler :) hayır elinize ne geçiyor benimki de derdi kesin zaten takıyoruz kafaya iyice büyütüyoruz sonra :) bence geçer geçmesini diliyorum.

Tahmin edebiliyorum çok keyiflidir bana da nasip olur umarım :) tabi önce Doğum, sonra kg verme sonra estetik :)

Benim doktorum bana sağlık açısından ağır olur diye meme eklemeyi red etti. Sadece karın germe,kol germe,sırt ve bel liposection yapicaz. Artık başka zaman Türkiye dönersem memeyi yaparım. Vardır bir hayır diyelim

Altan yücetaşa mı olacaksınız operasyonu siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…