6 HAFTA SONRASI
Selam kızlar son durumum hakkında bilgi vermek istiyorum.
Karın germe lipo360, meme dikleştirme 250cc protez ve bacağa yağ transferi ameliyatımın üzerinden tamı tamına 6 haftayı doldurmuş bulunuyorum.
KARIN GERME; Genel olarak dikişlerimden memnunum. Sanki iz kalmayacak gibi görünüyor
Halen göbüşüm var
katlanan bir göbüş değil tabiki ama şiş. Göğüs altımda bir katlantı var
yani karın germe oldum sonuçta fit olması gerekmez mi orasınında
Ağrı zaten asla
olmadı çok şükür. 5 gün destekli yatış kalkış oluyor sadece. Dikişlerim için günde iki defa Contractubex sürüyorum hafif masaj yaparak
Not:Karın fotoğrafımı ekleyeceğim. Tecrübeli olanlardan görüş bekliyorum
MEME DİKLEŞTİRME 250cc; Aynı şekilde dikişlerimden oldukça memnunum. Sadece sağ taraftaki
dikişimin bir kısmında kabartılık var. Zamanla geçeceğini ümid ediyorum. Sol göğsüm sağa göre daha büyük görünüyor. Selçuk bey endişelenmemem gerektiğini 3 ay içinde şişliğin ineceğini şekilleneceğini söylemişti en son kontrolümde 11/12/2020’de. Sol göğsüm düne kadar sert ve şişti yani hep gergindi sanki mastit olmuşum gibi. Bugün sertlik yok gibi dokununca daha yumuşak. Belkide düzenli olarak yaptığım drenaj masajı sayesinde. Sağımda ve solumda ayrıca ayaklarımın altında yastıkla yatıyordum evvelsi güne kadar. Dönmemek ve göğüslerimin üzerine yatmamak için önlem
Dün akşam ilk defa yastıksız yattım. Yüzükoyun yatmak yasak
zaten. Selçuk beyin asistanı yan yatabileceğimi söylemişti. Yan yatarken yastıklardan destek alıyordum evvelsi güne kadar dün akşam polar battaniyeyi sağa yatıyorsam sağıma koyuyorum yumuşaklık olsun diye. Zaten uzun sürede yan yatamıyorum hafif bir ağrı demek ne kadar doğru olur yani canımı acıtacak gibi değilde bir tuhaflık hissederek uyanıyorum. Protezler sağa kaymış gibi
Sonra hemen sol yanıma yatıyorum yine uyanıp bu sefer düz, sırt üstü yatıyorum. Bu böyle devam ediyor uyku
süresince. Uzanamadığım noktalara her gün dahada mesafe kat ederek uzanabiliyorum. Muffak dolaplarının üst bölümleri, giyinme dolaplarının askıları gibi... Ağır taşımamaya özen gösteriyorum. Evde yardımcım var çok şükür. Dikişlerim için günde iki defa Contractubex sürüyorum hafif masaj yaparak
Not: Dikiş fotosu ekleyeceğim
BACAĞA YAĞ TRANFERİ (ÇARPIK BACAK)
Sol bacağımın görüntüsünden memnunum şimdilik. Sağ bacağımdan ise endişe duyuyorum çünkü diz iç kısmı daha çıkık sola göre.Dizimin iç tarafından da yağ alındı ama yetersiz gibi yada şişlik var halen. Varis çoraplarını 2 hafta giydim. Bana süre yetersiz gibi geldi. Şimdi ara ara ben varis çorabı giymeye devam ediyorum. Yada göğüs bandını sağ bacağımın üstüne doluyorum
şişlik insin diye. Transfer edilen yağların az olduğunu düşünüyorum. Yüzde 40 yada 50 sinin eridiği söyleniyor genelde. Bakalım
5/6 ay sonra nasıl olacak. Karın germe ameliyatımı sırf bacaklarım için oldum. Umarım pişmanlık duymam ve bacaklarım doktorumun ön gördüğü şekilde bu süreçte şekillenir. Dizlerimdeki donukluk hissi halen devam ediyor . Yatağa bile değse diz iç kısımları sert bir zemine değiyormuşum gibi.
Not: öncesi sonrası fotoğraf ekleyeceğim. Yorumlarınızı bekliyorum
Sonrası
Eki Görüntüle 2743512 Eki Görüntüle 2743509 öncesi
Eki Görüntüle 2743510 Eki Görüntüle 2743504 Eki Görüntüle 2743505 Eki Görüntüle 2743511 Sonrası
Eki Görüntüle 2743512 ğöğüs dikişlerim
Eki Görüntüle 2743507 Eki Görüntüle 2743504 Eki Görüntüle 2743506