- 28 Nisan 2015
- 81
- 58
- 88
- 46
- Konu Sahibi Runklilknur
-
Çok sağolCanım bende hem labioplasti hem vajinoplasti oldum takıldığın yerde buradan veya özelden yazabilirsin. Şimdiden çok geçmiş olsun inşAllah gönlünce olur herşey. İlk tavsiyem sakın bu pozitif enerjini düşürmeayrıca antibiyotik bende mantara sebep oldu zorlu bir süreçti kefir yoğurt yada probiyotik almayı ihmal etme
Ah bu arada tavsiyene uyup çeşit çeşit kefirli yoğurt, içecek, probiyotikli ürünler aldım. Doktorumada mantar olmaması için ayrıca ilaç yazdırdım. İlaçCanım bende hem labioplasti hem vajinoplasti oldum takıldığın yerde buradan veya özelden yazabilirsin. Şimdiden çok geçmiş olsun inşAllah gönlünce olur herşey. İlk tavsiyem sakın bu pozitif enerjini düşürmeayrıca antibiyotik bende mantara sebep oldu zorlu bir süreçti kefir yoğurt yada probiyotik almayı ihmal etme
Süpersin kuzum buz uygulaması verdiyse doktor sakın ihmal etme. Benim sürecim çokkkkk zorlu geçti. Bu arada bana hiç tampon takılmadı. Ben labioplasti ve vajinoplasti kombine oldum. 1 ay sonra geçti şişlik. Hatta girişte sol tarafta nohut kadar bi şişlik vardı şuan daha mercimek kadar hatta toplu iğne başı kadar kaldı. Bak sana altın bir tavsiye daha doktorum bana sakın tuvalet kağıdı peçete kullanma kurulmak için dedi keşke ilk günden deseymişAh bu arada tavsiyene uyup çeşit çeşit kefirli yoğurt, içecek, probiyotikli ürünler aldım. Doktorumada mantar olmaması için ayrıca ilaç yazdırdım. İlaçfitil olduğu için şuan kullanamıyacağım doktorum o bölgeyi kuru tuttuğum müddetçe sıkıntı (mantar riski) yaşamıyacağımı söyledi. Her tuvalet sonrası batikon ile tampon yaptıktan sonra gazlı bez ile tekrar tampon yaparak nemi alıyorum. Sonrasında saç kurutma tutuyorum uzaktan. Senin ne kadar oldu operasyon olalı? Şişliklerin ne zaman indi. Detaylı yazışalım tekrardan canım
Umarım öyle olur canımGeçmiş olsun, 2 sene önce ben de olmuştum vajinoplasti. Estetik ameliyatlarında en başarılı sonuç veren operasyonlarından biri bence. İyileşince aradaki farkı anlayıp çok şaşıracaksınız.
Ben çarpık bacak estetiği için mecburen karın germe yaptırdım. Vücudumda tek yağ o bölgede olduğu için. Zaten esnek olduğu için yani liposuction yaptırmam imkansızdı. Yoksa nine gibi olurdu karnımMerhaba karin germeyi ciddi dusunmeye basladim ne yaparsam yapim zayiflasamda gobek var gitmiyor germe bunun icin kalici cozum olur mu sizce?
Ne oluyorsa biz kadınlara oluyor, neler çekiyoruz, bide üstüne düzeltmeye çalışıp yine efor, emek harcıyoruz. Yine iş başa düşüyor, kendi kendimizi motive edip yine hayata tutunmaya çalışıyoruz.. Herşey yolunda gitsin inşallah senin için.Umarım öyle olur canımbenim perina bölgem çok kötü ve damarlı olduğu için zor geçmiş operasyon. 3 normal doğum ve 3 üde 4 kilonun üstünde doğduğu için ve her doğumda 5 cm civarında o bölge kesildiği için bu kadar kötüydü sanırım umarım eskisine göre çok iyi olur dediğin gibi çok şaşırırım bende
Hangi hastane?bnde meme dikleştirme istiyorum ama fiyatlar çok yüksekBen 15 Aralık’ta devlette olacağım ama ben de korkuyorum
2.500 lira ama ayrıca burun ve yap enjeksiyonu da yaptıracağım
O nasıl oluyor bende normal doğum yaptım popoma kadar dikiş var iğrenc bi görüntüGeçmiş olsun, 2 sene önce ben de olmuştum vajinoplasti. Estetik ameliyatlarında en başarılı sonuç veren operasyonlarından biri bence. İyileşince aradaki farkı anlayıp çok şaşıracaksınız.
Merhaba ilk doğumum normaldi benim de. Oldukça dikişim vardı, zor bir doğumdu. Genişlemeden rahatsız olduğum için daralttım. O sert dikişler de düzeltildi.O nasıl oluyor bende normal doğum yaptım popoma kadar dikiş var iğrenc bi görüntü
Merhaba ilk doğumum normaldi benim de. Oldukça dikişim vardı, zor bir doğumdu. Genişlemeden rahatsız olduğum için daralttım. O sert dikişler de düzeltildi.
Yani yine cerrahi bir müdahale yapılıyorO nasıl oluyor bende normal doğum yaptım popoma kadar dikiş var iğrenc bi görüntü
Evet bende daraltmak istiyorum ne kadara yaptırdınız pekiMerhaba ilk doğumum normaldi benim de. Oldukça dikişim vardı, zor bir doğumdu. Genişlemeden rahatsız olduğum için daralttım. O sert dikişler de düzeltildi.
2 yıl oldu, 3 bin 500 TLEvet bende daraltmak istiyorum ne kadara yaptırdınız peki
Anladım tskler2 yıl oldu, 3 bin 500 TL
Maalesef dediğiniz gibi oluyorO nasıl oluyor bende normal doğum yaptım popoma kadar dikiş var iğrenc bi görüntü
Canım durumun nasıl kendini nasıl hissediyorsun anlat gelişmeleri.. Ayrıca senin yüzün neden asık bakimmmmMaalesef dediğiniz gibi oluyorbenim birde dikişler kötü olunca 2. Doğumumdan bir et parçası kaldı önceden yukarıda olan parça zamanla makata yakın yerinde sabitleşti. Çok rahatsız edici bir görüntü şimdi o et parçası alındı vajinoplasti estetiği yapılırken. Şuan görüntü halen kötü 8 gün oldu ameliyat olalı. Net görüntü yani ameliyat izlerinin iyileşmesi, ödemin gitmesi tam oturması 3 ayı bulur dedi doktorum. Sonucu merakla bekliyorum
Çok zor olmalı bir ay yürüyemedim o zaman tuvalete bile ağlayarak gittim.normal doğumun en kötü tarafı hem doğum yaparken hem doğumdan sonra hem de gelecek bütün hayatında hem psikolojik hem de çok acılı olması.bir daha doğum yapsam asla normal doğum yapmazdım.Maalesef dediğiniz gibi oluyorbenim birde dikişler kötü olunca 2. Doğumumdan bir et parçası kaldı önceden yukarıda olan parça zamanla makata yakın yerinde sabitleşti. Çok rahatsız edici bir görüntü şimdi o et parçası alındı vajinoplasti estetiği yapılırken. Şuan görüntü halen kötü 8 gün oldu ameliyat olalı. Net görüntü yani ameliyat izlerinin iyileşmesi, ödemin gitmesi tam oturması 3 ayı bulur dedi doktorum. Sonucu merakla bekliyorum
Yok yok asık değilCanım durumun nasıl kendini nasıl hissediyorsun anlat gelişmeleri.. Ayrıca senin yüzün neden asık bakimmmmhani ilk günkü pozitifliğin
Gazi hastanesinde uygunHangi hastane?bnde meme dikleştirme istiyorum ama fiyatlar çok yüksek
Ne kadar bugün aradım ama fiyat veremeyiz dediler.Gazi hastanesinde uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?