- 28 Nisan 2015
- 81
- 58
- 88
- 46
- Konu Sahibi Runklilknur
-
Çok teşekkür ederimGönlünüze göre olsun inşallah, merakla takip edeceğim
Devamı geliyor zaman buldukçaEee devamı yok mu :)))
Bende 7 Kasımı dört gözleDevamını dört gözle bekliyorum
Çok teşekkür ederimHislerinizi o kadar iyi anlıyorum ki. Bu durumu sadece yaşayan bilir. Ben de 2012 senesinde bacaklarıma silikon taktırdım. Çünkü benimkiler baya eğriydi. Dış yanlardan yağ alınıp iç kısma 110 cclik silikon takıldı. Allah'a çok şükür hala memnunum. İlk tayt ve etek giydiğim zaman ki mutluluğumu anlatamam. İnşallah sizinde tam gönlünüze göre olur
Rica ederim. Ne demekÇok teşekkür ederimsizi biliyorum “bacak dolgusu” başlığında ki yorumlarınızı okumuştum Bu dertten kurtulmanıza çok çook sevindim. Darısı benim başıma Benimkiler de maalesef baya dışa doğru çarpık bildiğin parantez bacak silikon hiç düşünmemiştim en başından beri. Ancak “bacak dolgusu” başlığını okudukça silikon yaptırıp memnun olanlar var sizde dahil olmak üzere. Umarım tek seferde istediğim gibi olur. Çünkü ilk ve son denemem olucak. Eşimi bir daha ikna etmem mümkün değil
Kafam karıştıOperasyona kalan sürem
1.340.100 saniye
• 22.335 dakika
• 372 saat 15 dakika
• 2 hafta 1 gün
• 15 gün
Karın germe ameliyatı sonrası iz kaldımı? Birde ücret hakkında bilgi verebilirmisiniz?Devamı geliyor kızlar
Randevu günümden bir gün öncesi muayene olacağım doktorları internete araştırırken Özgür Ağlamış beyin ikamet ettiğim yerdeki devlet hastanesinde daha önceden çalışmış olduğunu görünce baya bir şaşırdım
Sabah yola düşmeden önce burdaki en bilenen pastaneden çikokatamı da aldım. Klinikte randevu sıramı beklerken Özgür bey hakkında daha detaylı bilgi almak için devlet hastanesinde görev yapan hemşire arkadaşımı aradım. Arkadaşımla görüşmem biterken beni odaya aldılar. O kadar mutluydum ki doktor hakkında olumlu haberler aldığım için. Odaya büyük bir güven ve mutlulukta girdim. Emin ellerde olacağımı biliyordum çünki. Beni güleryüzle karşıladı sağolsun. Bütün detayları ile nelere ihtiyacım olduğunu, daha önceki yaptığı operasyonlar hakkında öncesi-sonrası çok detaylı bir ön görüşme oldu. Yaklaşık 1 saat civarı hatta daha fazlabenim için zaman ve hitap şekli çok önemliydi. Konuşma sonrasında bana neler yapılacağının detayına gelirsek
Labioplasti, vajinoplasti, kök hücre, idrar kesesi lazeri 3 seans, beyazlatma 3 seans ve popoya doğru bir et parçası alımı
Neden bu operasyonlara ihtayaç duyduğuma gelecek olursak. 3 normal doğum yaptım. 3 çocuğumda 4 kilonun üstünde doğdu. Uzun zamandır hapşırınca yada sporda aerobik yaparken biraz (4-5 damla gibi) idrar kaçırıyordum. İlişkiden de tatmin olmamaya başlamıştım ve ikinci doğumdan kalan doktorun doğumu kolaylaştırmak için attığı kesi sonucu dikişlerin özensizliğindenmidir bilmiyorum vajene yakın bir et parçası zamanla makata doğru kaydı. Görsel olarak beni çok rahatsız ediyordu. İç dudaklar doktorun demesine göre eşit uzunluklarda değilmişbugüne kadar hiç fark etmemişim kendimden bir haber yaşıyormuşum. O kadar çok pişmanım ki 3. doğum sonrası yaptırmadığıma. ( o zamanlar bu tür estetikleri pekte araştırmıyordum yani farkında değildim zaten) Ben 40 yaşımdan sonra bu özgüvene sahip oldum. Belki bu durumu daha önce eşime söyleyebilseydim 8-9 yıl önce olmuş olacaktım. Vajen operasyonunu tabiki bacağa kesinlikle o dönemler hayır diyordu. Kendinize değer verin bayanlar bu hayatı en güzel şekilde yaşamak hepimizin hakkı.
Kafam karıştıŞimdi siz hangi ameliyatları olacaksınız?
Yani çok agır geçirirsiniz bu kadar ameliyatı bir andabenimde kafam karışık halen
Ameliyat tarihim belli olmasına rağmen olacaklarımın yarısını şimdi, diğer yarısınıda sonramı yaptırsam diye ikilemdeyim. Vücudum bu ağır yükü kaldırır umarım
7 Kasım da olacaklar ise :
Meme dikleştirme + Protez
Karın germe Lipo 360
Çarpık bacağa yağ transferi
Vajinoplasti labioplasti
Daha olmadım canım. 7 Kasım’da operasyon olacağım kısmetse.Karın germe ameliyatı sonrası iz kaldımı? Birde ücret hakkında bilgi verebilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?