D donus Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2011 103 1 46 Antalya 15 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi RABARBA #141 çok güzel yapmısın canım ne güzel gözüküyorsun...
sunak Guru Kayıtlı Üye 13 Şubat 2008 166 1 318 İzmir 21 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi RABARBA #142 süpeer olmuşlar tatlım,keşke bende böyle yapabilsem:26:
RABARBA Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2009 2.245 13 158 İstanbul 21 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi RABARBA #143 Daha iyilerini daha güzellerini yaparsınız emin olun ...
Pamko Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2011 1.258 11 66 İzmir 21 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi RABARBA #144 arkadaşım bişey sölemek istiyoeum..görmüşündür belki sende yazılarını çalıp reklam yapmışlar birinin..bak sen foto koymuşunda demek istediğim yazıyı çalan foto reklamı daha işine yarar..bence güvenli değil.. mesela diyelim benim kuaför salonum var ve örneklerim çoğalsın istiyorum..pcye kaydedip yazıcıdan alırım fotonu..al işte kataloğa örnek:)ondan uyarmak istedim..bide yüzünü koymuşun..nasıl güvendin..sakın beni yanlış anlama ama yaptığın güvenli değil..
arkadaşım bişey sölemek istiyoeum..görmüşündür belki sende yazılarını çalıp reklam yapmışlar birinin..bak sen foto koymuşunda demek istediğim yazıyı çalan foto reklamı daha işine yarar..bence güvenli değil.. mesela diyelim benim kuaför salonum var ve örneklerim çoğalsın istiyorum..pcye kaydedip yazıcıdan alırım fotonu..al işte kataloğa örnek:)ondan uyarmak istedim..bide yüzünü koymuşun..nasıl güvendin..sakın beni yanlış anlama ama yaptığın güvenli değil..
glnn Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2011 93 0 36 Ankara 21 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi RABARBA #145 bence hepsi cok guzel
RABARBA Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2009 2.245 13 158 İstanbul 22 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi RABARBA #146 Pamko .!.: arkadaşım bişey sölemek istiyoeum..görmüşündür belki sende yazılarını çalıp reklam yapmışlar birinin..bak sen foto koymuşunda demek istediğim yazıyı çalan foto reklamı daha işine yarar..bence güvenli değil.. mesela diyelim benim kuaför salonum var ve örneklerim çoğalsın istiyorum..pcye kaydedip yazıcıdan alırım fotonu..al işte kataloğa örnek:)ondan uyarmak istedim..bide yüzünü koymuşun..nasıl güvendin..sakın beni yanlış anlama ama yaptığın güvenli değil.. Genişletmek için tıkla... Haklısın olabilir dediğin şeyler.
Pamko .!.: arkadaşım bişey sölemek istiyoeum..görmüşündür belki sende yazılarını çalıp reklam yapmışlar birinin..bak sen foto koymuşunda demek istediğim yazıyı çalan foto reklamı daha işine yarar..bence güvenli değil.. mesela diyelim benim kuaför salonum var ve örneklerim çoğalsın istiyorum..pcye kaydedip yazıcıdan alırım fotonu..al işte kataloğa örnek:)ondan uyarmak istedim..bide yüzünü koymuşun..nasıl güvendin..sakın beni yanlış anlama ama yaptığın güvenli değil.. Genişletmek için tıkla... Haklısın olabilir dediğin şeyler.
stillex Huzurumsu.. Kayıtlı Üye 2 Aralık 2010 20.686 469 448 22 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi RABARBA #147 Makyaj örneklerinin hepsi güzel ama eyelineri çok güzel çekmişsin o ayrı hoşuma gitti