Benim gögüslerim neredeyse düz.

percussion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
47
0
36
Ankara
NACİ Bey Merhaba;

Benim gögüslerim neredeyse düz. Ben buyuk olmayan bir göğüs istiyorum. cok büyük göğüslerden hiç hoşlanmıyorum. Doktorum bana kas altı 300 cc yuvarlak önderdi. Bende iz kalmasını istemedigim için meme ucu olabilir mi dedim. Mümkün dedi..
Şimdi meme ucu ameliyatlarında his kaybı olabiliyormuş. Bunun yüzdesi nedir acaba? Ve bu his kayıpları kalıcı mı? Bir de doktorum yıllar sonra bile sarkma ihtimalinin olmaması için kas altı önerdiğini söyledi...Ama cok zor bi süreç oldugunu duydugum için kas altından korkuyorum..
Ve son olarak göğsü neredeyse olmayan bir bayanda 300cc silikon takıldıktan sonra kaç beden oluyor acaba? Şimdiden teşekkürler...

Merhaba,

Meme ucundan yapılan ameliyatlarda az da olsa his kaybı olma olasılığı her zaman vardır. % si düşük olsa bile eğer sizin başınıza gelirse düşük yüzdenin bir önemi yok maalesef.. Meme dokusu olmayan veya yetersiz olan hastalarda kas altı uygulamak daha mantıklı. Kas üstü yönteme göre birkaç gün süren ağrılı bir süreç geçirebilirsiniz. Fakat bu ağrı ilaçlarla baskılanabilir.

Protez boyutunu belirlerken hastanın boyu ve kilosunun yanında omuz, göğüs çevresi ve bel oranı da önemli. Doktorunuza nasıl bir sonuç istediğinizi çok iyi anlatıp boyut konusunda anlaşmanızı öneririm. Hatta eğer mümkünse 3D ( 3 boyutlu) fotoğraf çekiminiz yapılıp fotoğraf üzerinden protez boyutları denensin ki ameliyat sonrası olması muhtemel halinizi görebilin.

Back
X