Sivilceli Ciltler benim gibi sürekli sivilceleriyle oynayan varmı? yardım...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

94049

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
3.117
1
0
İstanbul
kızlar ya yardım edin elim sürekli sivilcelerimde..alışkanlık olmuş iyice farketmiyorum anca biri seslendiğinde fark ediyorum... bunu bırakmamın bir yolu olmalı... yoksa yüzüm berbat olcak iyice zaten bir ton sivilce izi var:çok üzgünüm:

varmı benim durumumda olan..çok acil yardım lütfenkafamçokkarıştı

esperanza seninle tamamen aynı durumdayım.yakınımdakiler artık seslenmiyo bile.direk elime çarpıyolar klava::) tırnaklarımın uzanmasına fırsat bile vermiyorum ama yinede elimi sivilcelerden alamıyorum.:çok üzgünüm:

ah ah bende aynıyım arkadaslar biraz azalttım ama leke kaldı ve kurtulamıyom dısarda falan bile elim yuzumde ya hiç hos durmuyo ama elimde durmuyo

küçük masum bir sivilceyi bile sıkarak daha beter görünmesine neden oluyorum. çok kötü gerçekten, sıkıntıdan, yapıcak bişey olmadığından elimiz ayağımız rahat durmuyor, bazen öyle zamanlar oluyor ki, aynaya bakmaya bile fırsat kalmıyor, o zamanlar rahatız işte :)))))

ben de aynı durumdayım söz veriyorum kendime sürekli karışmıycam bidaha diye ama elim durmuyo.

ben de aynı durumdayım söz veriyorum kendime sürekli karışmıycam bidaha diye ama elim durmuyo.

ah ah bende aynıyım arkadaslar biraz azalttım ama leke kaldı ve kurtulamıyom dısarda falan bile elim yuzumde ya hiç hos durmuyo ama elimde durmuyo

kızlar ya yokmu bunun bir çözümü....:çok üzgünüm:
bende kendime çok söz verdim ama olmuooo:1no2:

Aaaa siz yine iyiymişsiniz şekerler ben ne yüzü tüm vücudumla oynuyorum kıl donmesi batık artık olmayan gözenekler bıle tek düşmanım azıcık kendımle basa cıkabilmemi saglayan şey burdaki kurutucu maskelerden(kil,aspirin,karbonat ve sabahları toz şeker peelingi) gün aşırı yaparak olan aknelerin kurumasını yenilerin de oluşmasını engellemiş oldum oynayacak malzemem kalmadı yüzüm çok çoook düzeldi ve inanmayacaksınız her goren 5yaş gençleşmişsin çıtır olmuşsun diyor

aa süper ya... ama benim ki oynamak değil alışkanlık olmuş farkında olmuorum bile.. oynamayı da geçti resmen drimi oyuyorum yani... bir sivilce çıksın batıo sanki suratıma...:çok üzgünüm:

nası yapıosun bu maskeleri anlatırmısın biraz?

bence hiç maskelere bulaşma bi süre oynama sivilcelerinle çünkü oynadıkça kökleşiyorlar çıkan her mikrop ve sivilce suyu değdiği her yerde yeni bi sivilce çıkarıyor hemen olmasa da ilerleyen zamanlar da çıkıyor

bende aynıyım yıllardır yüzümdeki her çıkan sivilceyle parmaklarım tanışmıştır annem çok kızıyo tırnaklarınla kurcalama diye ama elde olan bişi değil sivilce çıktığı an sıkarım inanın yeri bile önemli değil ev iş hiç farketmiyo elim sırtımda bacaklarımda nerde bi pürüz görsem sıkıyorum sıkma hastalığı oldu galiba alışveriş mağzasında sıktığımı bile bilirim yoksa sürekli kurcalayıp yara yapıyorum sıkıp kurtulıyım da sonra kırmızı kırmızı izleri kalıyo off off dert bu sivilceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…