benim gibi problemi olan var mı??

filiz_onur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
507
5
41
selam kızlar ben 6 aylık hamileyim 1 hafta 10 gündür belimde bi batma ve acı hissi var. otururken, yürürken, yatakta düz yatarken ya da dönerken çok canım yanıyo. sol kalçamın tam üstünde bi nokta var sadece orda acı. bu nasıl bişey anlamadım. bel fıtığı falan olabilir mi ?? böle bi problem yaşayan ve ne yapmamı önerebilcek hamişler cevaplarınız bekliyorum...

aynen cnm yha bende de oluyor.sol tarafımda bnm de hani şu bel gamzelerinin oldugu yerlerdeki kemik gibi bişi var en cok orası kötü.ben dün biraz zorladım yürürken dün gece sabaha kadar uyuyamadım sol bacagımın agrısından.ben de cok korkuyorum nie oluyor ki??

evet canım benimde bel gamzelerinin orya denk gelen kemik ağrıyo. yatakta bi yandan bi yana dönmek işkence oluyo akşamları. bi de çalışıyorum akaşma kadar pc başındayım sandalyede otururkende çok ağrıyo. uzatıyorum falan ama banamısın demiyo :S

slm canım sorma o bende de var kalçama sanki bi sürü şey batıyor gibi
bende parol içiyorum yoksa duramıyorum artı magnezyum içiyorum cumartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek umarım hamileliğin verdiği bişeydir yoksa kötü olur

cnm dr.na sor istersen ama bol bol dinlenmek lazım artık ayaklarını dikmek işe yaramadı mı?

ben gün aşırı magnezyum içiyorum bir sıkıntım yok ama uzun süre aynı pozisyonda oturunca ağrıyor tabii

o bendede var genelde bel problemı normal bu pöç kemıgıne baskı yapıo bel kalcama batı sol yanım ama hamılelık ılerledıkce ıkı taraftada olumus benım bı arkadasım 1 ayı var doguma onun ıkı taraflı olmus normal gıbı gozukuo

benim sol bacağımla alakalı galiba basarken acıo.ayaklarımı yukarı kaldırıp yatamıyorum ben yha.normalde bebiişin agırlıgından dolayı bel kemiğim cukurlaşms sırt üstü yatınca düzleşio yha biri tutmadan kalkamıyorum sonra yapışıyorum resmen yere size de oluo mu öle??

X