Benim gibi olanlardan yardım istiyorum!

dadlidillim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2008
26
0
41
Meraba arkadaşlar ben yeni üyelerdenim bikaç kez yazmıştım size bişey danışmak istiyorum.Benim gibi olanlara ben klomen kullanıyordum ve doktorla dün randevum vardı beni ultrasona koydu ve bana dediki şurdaki küçük siyah noktayı görüyomusun bu kesecik işte dedi büyük ihtimalle hamilesin dedi ve fotoğrafını çekip elime verdi bikaçgün sonra kan testi yaptır dedi sizce ben hamilemiyim bana bu durumu yaşayanlar yardımcı olabilirmi???

bence hamilesin kese görünüyorsa hamilesin dmektir...bende yeni üyeyim 10 gündür sag kasıgımda agrı vardı belime vuruyordu agrı adetimde 8 gün geçti ama hamile değilmişim çok üzüldüm evet bu kez oldu diyordum ama yine hüsran 2yıllık evliyim bende klomen kullanmıştım çatlama ignesi kullandınmı bu ilk klomen kullanışınmı?

bu arada adet günün geçtimi senin eger adet günün geçtiyse hemen yaptırabilirsin kan testi eger 5 ten yukarı bir rakamsa kesin hamilesindir..hamile olmayanda 5 ten altı çıkıyo hatta ben dün yaptırdım 1.7 çıktı yani negatif kan testi çogu zman adet günü gelmeden bile kesin sonuçlar verebiliyor

Meraba arkadaşlar ben yeni üyelerdenim bikaç kez yazmıştım size bişey danışmak istiyorum.Benim gibi olanlara ben klomen kullanıyordum ve doktorla dün randevum vardı beni ultrasona koydu ve bana dediki şurdaki küçük siyah noktayı görüyomusun bu kesecik işte dedi büyük ihtimalle hamilesin dedi ve fotoğrafını çekip elime verdi bikaçgün sonra kan testi yaptır dedi sizce ben hamilemiyim bana bu durumu yaşayanlar yardımcı olabilirmi???

merhaba canım drun kese dediyse bi bildiği vardır elbet sana boş umut vericek değil ya bence hemen bi kan testi yaptır keseyi gördüysen az da olsa değer mutlaka çıkıcaktır hayırlı olsun canım

bence hamilesin kese görünüyorsa hamilesin dmektir...bende yeni üyeyim 10 gündür sag kasıgımda agrı vardı belime vuruyordu agrı adetimde 8 gün geçti ama hamile değilmişim çok üzüldüm evet bu kez oldu diyordum ama yine hüsran 2yıllık evliyim bende klomen kullanmıştım çatlama ignesi kullandınmı bu ilk klomen kullanışınmı?

Ben çatlatma iğnesi kullanmadım bana dokktorum herşey normal klomenle başlayalım demişti klomenle başladık ve bu ikinci kez kullanışım ilk denememizde olmamıştı bende 2 yıllık evliyim inşallah haklısındır o inşallah bebektir...Benim adet günüm geçmedi hayır bikaç gün bekle kan testi yaptır demişti zaten doktor p.tasi yaptıracam o gün normalde olması gerekiyor zaten adetim heralde belli olur inşallah güzel haberlerim olur size umarım rabbim tüm isteyenlere verir sanada fatoş01

Son düzenleme:
merhaba canım drun kese dediyse bi bildiği vardır elbet sana boş umut vericek değil ya bence hemen bi kan testi yaptır keseyi gördüysen az da olsa değer mutlaka çıkıcaktır hayırlı olsun canım
Evet banada gösterdi keseyi ufak siyah bir nokta hatta işaretledi bu dedi bilmiyorum ne zamandır denediğimiz için önce kendi çabamızla sonra dr la hep hayal kırıklığına uğradığımız için bilmiyorum kolay inanasım gelmiyor ama inşallah hamileyimdir...

X