benim gibi olanlar buraya

dilruba58

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2012
67
1
16
Sivas
arkadaşlar beş senedir bekledigim hasret bitecek bende anne olacam derken yine olmadı altıncı haftaya girdigi gün bebegimi kaybettim ikinci kaybım oldu bu bundan öncede 11 haftalık ikiz bebegimi kaybetmiştim ne düşünüp ne yapacagımı bilmiyorum birde herkes destek yerine köstek oluyorlar beni bekleyen üç tane melegim var cennette sadece böyle düşününce rahatlıyorum siz neler yaşadınız birlikte dertleşip rahatlıyalım

cnm bulundugun yerde fakulteye gidip arastir genetige ve pihtilasmaya baktir derim sorarlarsa kac kayip hamilelik yasadin diye 3 de benim tanidikta boyleydi en az 3kayip olmadan bakmjyolar bu testlere 3de iki defa ustuste dusuk yasamissin bir ihtimalde olsa butun testleri yaptir derim..

bende ilkinde gittim ikiz gebelik tedaviyle oluyor tekrar yaşamak istemiyorum karnımda öldü dedim durumumu anlattım yaptılar kan pıhtısı çıktı ikincide de igne olmaya başladım herşey iyi gidiyor bu sefer oldu derken altıncı haftada düştü şimdi ankarada ahmet nuri danışman diye bir doktor varmış sorunlu gebeliklerde ihtisas yapmış biraz toparlanınca ona gitmeyi düşünüyorum sivasta bu konuda bilgili doktor yok mecburen ankaraya gidecem

ihmal etme geçmiş olsun tatlim evet riskli gebelik bolumleri var oraya gidersen caresini bulursun umarım. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…