Benim gibi olan varmi..

meraba arkadaşım yazını yeni okudum sen hiç korkma .:teselli: benim abimlerde almanyada oradaki dr lerin hiç birine güven miyorum benim yengemde almanyada hamile kalamadı buraya geldi onu burda (türkiyede) dr ye götürdük şimdi ikitane çocuğu var: türkiye deki dr ler daha başarılı sen burda bir görüna.sa.s

umuda yeseren cicekler canim bende stuttgartayim bir köyündeyim ben stutgrtta bir dr gttim bana iste dediki senin yumurtaliklar yokk cocuk sahibi olmazsin 50 yasina kadr cycloyu kullan dedi..ama halbuki yumurtaliklarim var heray kendiliginden catlayipta adet olmuom hapla oluom bak yine oldum haplaa..sadce kücük ve harektsiz..olmasa zaten hic adet grmem deglmi..stuttgartaki dr begenmdm smdi bu köydeki dr gtyom oda bana 2 ay daha cycloyu kullan snra kendiliginden hamile kalirsin yada igne yapriz deid.smdi olan yumurtalarini kaybtemk istemiom dedi igne yapipta..sende hic adet grmüyormuydun umuda yeseren cickelr..ne gzl smdi masllah 3zlerin var allah bagislasin rabbim banada öyle 3 tane saglikli ayipsiz özürsüz verir insalh..cok istiom cnkü..sen nerdesin.canim..banada dr dedi gt kibris yumurta nakli yap..ama yumurtam var olan yumurtaya nasil nakil olck..beni aydnlatrmisin.bana özeldn ulasirsan sevnirim ve almnyda nerdesin...

meleyi dgru diosun almnydaki drlar iyi degl bilmiolr helede yabanci düsmani dr düsüersen yandin valh..ne gzl bende izine kdr hamile kalamzsam trde tedavi olcm..

saolun kislar görüsleriniz icin...ya kafayi yedim inanki haftadir yaa hic tüp bebekde sylemio asilamda sylemio sadce dedigi cocuk sahbi olamazsin ilca yoluyla yüzde 5 sans verio baska türlü caresi yok diooo ama benim yumurtaliklarim olmasa ilac kullandigimda bile adet olmam degilmi ama bu anlamio dogurtan yokk dio ozmn nerden gelio bu reglm yaa deli olcm..
evet eliffatitefu almnyadayim ben sen neresindesin aban önerbilcegin dr varmi canm bende burda yeniyim dilde yok sasrdim kaldim ya....

canim öncelikle cok gecmis olsun.benim yumurtaligim yok cocugum olmuyo ama allahtan ümidimi kesmiyorum.sende kesme doktorlar ve tip bir yere kadar önemli olan rabbimin istemesi onun uygun görmesi.bol boldua et canim..bird hangi ilaci kullaniyosun ve almanyada nerdesin?

canm stuttgartayim ben sen nerdesin.su an cyclo prov.kullaniom..senin sorun ne kac yillike vlisin nezamndr istiosun ve nerelsin canim,,birbirimize yardmci olalaim istiom...tabi allahtan umud kesilmez insallah olur bizimde bebisler...

kaya isminin yanında özel mesaj kutusu var ben özel mesaj attım ben seninkini kaydettim ama sen çevrim dışı gözüküyorsun yine özel mesaj gönderiyorum.kaydet beni. xhüzünx senin hiç yumurtalığın yokmu adet görüyormusun yada ilaç kullanınca görüyormusun hiç üzülme allahtan ümit kesilmez allah ol dedimi olur hergün dua ediyorum hepimize allah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.

ben frankfurttayim canim.bende cyclo prov.kullaniyorum daha dogrusu etkisi ayni ama ismi degisik klimonorm kullaniyorum ...ben ilacsiz hic adet olamiyorum..zaten iki yildir hic birakmadim ilaclarimi biraksam olurmuyum bilmiyorum ama sanmiyorum ..yumurtalik hücrelerim bitmis ve erken menopoz..kac doktora gittiysem hepside cocugun olmaz dedi tek sansim donör yumurtasi ile hamile kalmak..onuda ben istemiyorum ...allahtan ümidimi hic birzaman kesmedim sabirla bekliyorum insallah bir gün hepimiz anne oluruz

orkide tamam canim ben msne eklerim saol..
canm ben hap kullanmazsam hic adet olmuyorumm hapla adet gryorum..smdi cycloyu kullaniom iki ayda devm edicem ozmn dr bakck egerki yumurtaliklar hareketlenmisse oozmn kendiliginden olur yada igne yaparz dediler..ama yumurtaliklarm cok hareketsiz ve kücük..dr ddigi su yumurtaliklarn var birden igen yapip olan yumurtaliklarni kaybetmek istemioz dedi oyuzden bakalm ne olck..
hüzün canm.. sendemi iki yildr kullanion hapi kc yildr cocuk istiosun..ve hic igen oldunmu demk send ehapla adet oluosun bir kader arakdsi daha cikti desen drlar ne dio olmazmi dio..bak umuda yseren cicikelr arkadsmizda öyle yumurtak nakli olmus dmi ücüzleri var masallah ne gzl insallah bizmde olur canm rabbimden ümit kesilmez...dualrim siiznle canlarm...

kaya nasılsın bayramın nasıl geçti benimkide idare eder işte hastalıkla uğraştım grip olmuşum bugunde işe başladım antalyalı diye biri başlık açmış sende yazmışın ben de bugun yazdım ama ona neden hemen tüp bebek yapılmış anlamadım senin msn açık değil yine sende bir gelişme varmı bende ayın 29 bekliyorum birde ilaçlarım buzdalabında bekliyor gelip gidip siz benim bebişimi elde etmeme yardımcı olacaksınız diyorum dua ediyorum onlara inşallah allah herkeze versin. aminnnnnnnnnnnn

slm canim iyiyim saol seninde bayramin mübarek olsun benm bayram buruk gecti tabiki ailem yok kmsem yok ben esim kaynanmlar sadce ilk gün bayrmdi bizde snra bitti herkes ise dagildi,..evet canm antalyalinin sorunuda bizimki gbi kendiliginden adet grmüyorm,us...evet ona hemn tüp deenmisler neden acaba anlamdm..ayy cnm bnm inslh o ilaclar yavrunu verir sana..allahim hepmize nasip etsin..valah ben bekliom 1 ayin 28ne kdr dr bekle dedi hap kullaniom bakalm ne olck ya...ben msne aciom ama senin iletin gelmedi bana istersen msne ver ben kaydetim oki cnm öptm...

ben sennkini kaydettim senin iletin geldi bana ama çevrimdışı gözüküyon

X