Benim gibi olan varmi..

canım belki birbirimizede benziyoruzdur.doktor beyinden gelen bişey diyor benimkine anne karnındayken olmuş allah şifasınıda verir inşallah dualrım seninle.

saolun kislar allah razi olsun rabbim nasip eder insallah bizlerede...
orkide canim nasil beyinden gelen bisi anlamdm canim dogustanmi olan bisimis...

kaya anne karnındayken olmuş beyinden gelen 1 damar uyarmıyormuş yumurtalıkları doktor öyle demişti.bende internetten araştırdım doğru öyle bi şey varmış neyse cuma günü kan vereyim sonra sonuçlara nediyecek doktor sabırsızlıkla bekliyorum hangi ilaç verecek kullanmam için ben çalıştığım için izin almak zor oluyor ama bebek olsunda herşeye razıyım işten ayrılmaya bile dularım sizler için allah en kısa zaman da bebişlerimizi verir inşallah.

kaya kaç kilosun boyun kaç ben 1,70boyunda 70 kiloyum biraz kiloluyum ama neyapalım esmerim kader arkadaşım sen ilaç kullanmadan hiç adet gördünmü ben hiç görmedim bizimde hayatımız hastanelerde geçecekmiş demekki ben 17 yaşından itibaren hastaneyle uğraştım bekarken bişey yapmıyorlar evlenince tedaviye başlayacaksın dediler evet evlendik 2 sene bitti yine hastanedeyiz allah şifasını verecek inşallah bilmiyorum benim sonuç tam olarak pazartesi belli olur pazartesi saat 2 veye 3 gibi gitcem neolacak çok merak ediyorum doktor senin hiç çocuğun olmaz derse ben ne yaparım artık alıştımda 6 ay önceki gitiğim doktor tüp bebek bile imkansız demişti dünyam başıma yıkılmıştı alıştık artık tamam olmayacaksa bile neden böyle insanın yüzüne vuruyorlar olmayacak diye neyse allahım inşallah verecek bizlerde hamiş kalcaz ben inanıyorum benimde meleğim olacak vede sizlerinde olacak hemde ikiz olacak aminnnnnnnn.dularım sizlerle kızlar mücedele edeceğiz ve amacımıza ulaşacağız pes etmek yok sonuna kadar devam ve sonunda hepimiz hamiş olacaz.

canim benim anne karninda olmus demek bilmiom bana hic byle denilmedi canim..ama insallah hersey düzelir sonuclari iyi alirsin...evet canim insan cocuk icin hersey yapar valah ..
canim ben 1.65 boyunda 60 kilomda canim ben ilac kullanmdan jhic adet görmedim takii 20 yasinda dr gttim hap verdi kullandim adetmi grdüm ya...evet canim napalim amamn rabbim versinde varsin hastanede gecsin günlerimiz canim insallah ptesi sonuclar iyi alirsin...evet canim drlarin syledigi ile grcekten dünya insanin basina yikilmis gbi ama sakin onlrin dedigine bakma...
bu arada ben dün dr gittim canim bska dr gttim bu dr cok iyi bana bakti ben hap kullanmistm cyclo prov. hapini adet oldum ve gttim dr almn bana dedi adet olmussun evet dedim cok gzl dedi kacinci günün dedi 3 dedim baya kanamn olyormus falan dedi evet dedim..snra dedi bak yumurtaligin var amaaa cokkk kücük ve cok hareketsiz heray kendiliginden catlamio senin sorun bu ve kücük olmasi zaten hic yumurtalarin olmasa sen hapla bile adet grmzsin dedi cok sevndm o hbaree ondn snra bana dedigi su sen adet gryosun yapcagin su cyclo prov.hapini 2 ay daha kullan yumurtalklarin inslh kocamn olcak ozmn hamis olursun sansin yüksek dedi egerki cok büyümemisse igne yapilir dedi ama senin gbi bi hastam var oda türk dedi onunda byledi biz bu hapla büyüütk kiz igneye gerek kalamdn hamile oldu dio su an hamile falan dedi ayy cok sevndm inslh rabbim bana ve benim gbi isteyen hrkse verir..insllah sanada verir canim ne olur üzülme drlarin dedigine inannmamak gerek hepsi bi cesit sylüo allah yardmcimiz olsun canim benim 2 ay snraya kaldi cocuk isi hapi kullancm inslh iyi snclar alirim dualrim seninle ayy yinsallah ikiz olur ben cok istiom rabbim versinde hayirlisini sagliklisini ama ytrki versin...canim msne eklememissin yaa...

canım ben cyclo prognovayı belki 1 senedir kullandım yinede yumurtalıkların küçük dediler ultrasyonda bilmiyorum inşallah seninkiler büyürde en kısa zamanda hamiş kalırsın dualrım sizlerle

kaya çok mutluyum dün doktora gittim sonuçlarımın hepsi temiz çıktı hepsi normal dedi sadece yumurtalıklarında tembellik var dedi ama %95 hamile kalırsın dedi.aşılama yapılacak dedi 6 ayın içinde kesin hamile kalırsın dedi ama şöyle bi sorun var 1 ekimden itibaren 3 senelik evli olacakmışın vede 23 yaşını dolduracakmışın ilk 2 ay lık tedavinin ilaçlarını sigorta karşılıyormuş .bende 3 sene dolmadığı için ilaçları kendim alacakmışım bunun maliyetide aylık 500 ytl ama bu her ay artabilirmiş bende başlayalım dedim neyapalım herşeye katlanıyoruz parayı vercez mecburen inşallah 1 .ayda olurda hamiş kalabilirim allah herkezin yardımcısı olsun .inşallah kısa zamanda isteyen herkez hamiş kalsın hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.dularım sizlerle

doktorun tedavide cok büyük rolü var ve acida olsa gercekleri söyliyecek ki insanlar bu gercekle karsilastiginda hayatina yeni sayfa acsin arayisa girsin, olur deyipde saman kayip edirmesinin dogru olmas tüp bebek yapilirmi buna iyi bir cebini düsünmeyen isini ticaret olarak görmeyen bir doktor karar verecek, her hastaligin tedavisi var elbete ve taktir allahin,
eger benimde karsima samaninda böyle bir doktor ciksaydi 16 sene ömrümü saligimi parami tüb bebek merkeslerinde harcamazdim ve basdan basari verebilecek bir yönteme yönlenirdim
sararin neresinden dönersen kardir bizde aci gerceklen karsilasinca dogru bir karar verdik ve su an ücüzlerimle gecde olsa mutlu bir hayat sürdürüyorum.
allah bir kapiyi kapatsa bile baska birkapi acar

orkide canm cok ama cok sevndim grcekmi ne gzl bak sonuclar iyi cikmis canm insallah ilk ayinda hamile kalirsin yani yumurtaliklarin kücük ve hareeketsiz oldugunumu slyedi canm..ne gzl yüzde 95 sans cok yii insalh ilk ayda olurda cok masrafa grmezsiniz allah kucaklarmizi doldursun canm...daha gzl haberlerini bekliom...

umuda yeseren ciickelr canm almnyda nerdesin belki yakinizdr,,ve kac iyl cocuk istedin olmadi ve nerde tedavimi oldun nasil oldu..sikayetin neydi cnkü sorunm var bnmde okumussundr belki bi care bulurum die ugrasiom canm..beni aydinlatrmisin..tedavi yerin merkezin neresi..smdi ücüzlerinmi var ne gzl allah bagislasin rabbim banada versin canm..öyle drlarin dedigiyle kalmicaksin...

umuda yeşeren çcek senin hastalığın neydi nasıl tedavi uyguladınız neler yaptınız biraz bahsetsen .kaya evet canım çok sevindim doktor öyle diyince yinede biz çaresine bakalımda takdir allahın dün ilaçlarımı aldım 400 ytl verdik bu ayın 29 adetin 3 günü hastaneye gitcem iğnelere başlanacak sonrada aşılama yapılacak zaten doktor senin hastalığın tedaviye hemen yanıt verir dedi biz bu %95 diyoruzya bunlara istatistiklere göre söylüyoruz dedi yani senin gibi olan hastalarım 6 ay içinde hamiş kalabiliyor dedi .allahım sen büyüksün sen yardım et bizlere

banada her doktor baska birsey söylüyordu yumurtaliklarin tembel ama tedaviyle olur denildi 16 senenin icinde 6 kere asilama 9 tüp bebek deyisik merkeslerde yapdirdik ve yumurtaliklar ilaclara cok güzel cevap veriyordu 12 - 15 yumurta üretiyordum 4-5 tanesi döleniyordu ve 3 tane nakil yapiliyordu , olmas diyen doktoru hemen deyistiriyordum ama sora münchende bir doktora gitim dosyami inceledi ve bana bir kan talihi yapti, bana senin su ana kadar yapdigin tedaviler hep bosuna sen yumurta üretiyorsun ama beyinin üretigi bir hormon salgisi yumurtanin deforme olmasini sagliyor bu sekildede tutma imkani yok (tabiki veren allah veriyor doktor sadece elci) bana sen istersen bu kapidan cik ve baska doktora git ama gercek bu senin yumurta kaliten cok düsük bundan olmuyor. Ayni samanda esimdede sperm düsüklügü var.
bende iki sene hic bir doktora gitmedim ve kafamizi topladik düsündük.
bu 16 sene hep izdirapli gecdi hep umut ederek.
ve 2008 de ücüzlerimiz oldu
ve cok mutluyuz .
ben senelerin icinde sunu anladim iyi doktor isi ticaret amacli yapmaz ve gercekleri söyler hayelerlen oynamaz
orkide hayalini yikmak isdemem ama 95 bana mantiksiz geldi cünkü salikli dogal yoldan bile her ay sans %20 %25 olurken bu doktor nasil bunu söyleye bilir ama ginede allah büyükdür senin icin dilerim gerceklessin
kaya sen almanyada nerede kaliyorsun ben tedaviyi stuttgart ve münchen bolgesinde yapdirdim bana yerini bildir sana merkezde yardimci olayim

Son düzenleme:
canım ben seni anlıyorum ama ben daha hiç tedavi görmedim tedaviye başlayalım tedaviye cvp vercemmi vermeyeceğimmi ona göre bakacaz tedaviye başlamadan hiç bişey belli olmaz benim eşimde sorun yok bakacaz ama bende derimki tedaviyeye başlayım eğer sonuç vermezse sen tedaviye sonuç vermeyeceksin boşuna uğraşma desinler boş yere uğraştırmasınlar allah istedikten sonra herşey olur hepimiz için dua ediyorum allah verdikten sonra herşey boş ama bizde çaresine bakmalıyız .allah isteyen herkeze hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.senin tam olarak hastalığın neydi onu anlamadım adetlerin düzenlimiydi tam olarak hastalığından anlatırsan.

ben her ay düzenli adet görüyörum bazende 21 -24 günde bir oluyordum 16 sene doktorlar olur bir yumurtlama sorunu cözümü kolay dediler sorun esinin spermi az ondan olmuyor dediler.
bu doktor senin bu dr benim gezdik denedik ve yine denedik.
megerse benim kücük beyin dogusdan bir hormon salgisi üretiyormus buda gelisen yumurtalari bozuyormus sorun yumurta üretimi degil onlarin kalitesi bunu tespit edmek icin basit bir kan talili yeterliymis ve bunu doktor isteseydi basdan bulurdu.
seni karamsarliga itmek istemedim tabiki deniyecegsin ve insallah hayirli haberini en kisa zamanda burda okuruz.
benim demek isdedigim tam ayrintisina kadar arastirmadan ve dr. bu isi para icin degilde meslek askiyla yapdigini emin olmadan baslama. bir degil onkere sor.
ki benim gibi yilarca olur diye beklemeyesin.

ben paralı doktora gitmiyorum canım fakülteye gidiyorum yani biz doktora hiç para ödemedik vede 3 doktora gösterdim 3 doktorda aynı şeyi söyledi yani ben ssk faydalanıyorum sadece ilaçlarımı kendim alıyorum oda 1 ekimden sonra böyle olmuş ilaçları ssk karşılamıyormuş 3senelik evli olursan karşılıyormuş biz doktora hiç ücret ödemedik yani ben seni çok iyi anlıyorum kaç yaşındasınız resimdeki bebişlerin olmalı cinsiyetleri nedir allah size bağışlasın allah acılarını göstermesin allah bizede en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.bizler için dua et.birde ben bekarkende çok doktora gittim çünkü ben adet görmediğim için çok araştırdılar ankaralara gittim bana ilaçla adet göreceksin dedi evlendikten sonrada tedavi göreceksin dediler çocuk için böyle allah hakkımızda hayırlısı versin.

buna sevindim cünkü bu dalda cok hilebaz var.
benim bir arkadasimi fena kandirmislar tüp bebek yapalim demisler ve parayi alip ne toplama yapmadan transfer etmisler, olmayinca gel birdaha deniyelim demisler.
birgün konu acilirken anlati bende kendisine tüp bebek icin önce igne sonra toplama ondan sonra transfer oldugunu söyleyince hayretler icinde kaldi megerse bunlarin bilgisi yok diye iyce kandirmislar.
o da birine tanismaya cekinmis.
bizdede tüp bebek icin parayi aldi doktor toplama islemi icin rendavu verdi rendavu günü ortada yoktu izinimizde bitmek üzereydi arkasina düsemedik sonra telefonla aradim acil isim cikti birdaha gel para almam dedi birdaha kidilirmi böyle dr. kavga ile paranin yarisini alabildik.

Parayi bos ver bizim umutlarimiz ne olacak.

allah er veya gec mükafatini verecek insallah herkezin.
bana allaha cok sükür verdi darisi tüm anne adaylarinin basina

kaya ben sana özel mesaj atmıştım aldınmı sen fazla girmiyorsun heralde internete yada zamanınmı olmuyor neyse gelişme olursa haber verirsin tabi bende.allah herkezin gönlüne göre versin

canim merhaba oncelikle gecmis olsun ve sakin ol nice oyle diyen dr lar gorduk ama illaki dogru adreside bulacaksin Allah'in izniyle sen yeterki iyi arastir gerekirse birkac dr dene insallah dogru adrese ulasirsin arkadaslarinda dedigi gibi tipta kesin diye bisey yoktur kaldiki gittigim bircok bu konuyla ilgili seminerde dr lar artik erkek infertelisinde bile careler uretildi diyorlar.Daha yolun basindasin canim hemen kendini kybetme bende sekiz yillik evliyim banada birkeresinde dr kesinlikle tedavisiz cocugun olmaz demisti istedigin zaman gel tedaviye baslayalim demisti ve ben ikinci ayimda hamile kalmistim.Ama mutlaka iyi bir dr bul sana oyle kesin olmaz diyen bir dr unda dr lugundan suphelenirim hic etik degil yaptigi Hem ilaclada adet oluyormussun zaten birde su hayit tohumunu falanda deneyebilirsin canim.Yumurta yapici birsuru ilaclar igneler var sen o dr un dediklerini kafana takma insallah en kisa zamanda iyi bir dr bulur ve guzelce tedavini olursun canim.

buna sevindim cünkü bu dalda cok hilebaz var.
benim bir arkadasimi fena kandirmislar tüp bebek yapalim demisler ve parayi alip ne toplama yapmadan transfer etmisler, olmayinca gel birdaha deniyelim demisler.
birgün konu acilirken anlati bende kendisine tüp bebek icin önce igne sonra toplama ondan sonra transfer oldugunu söyleyince hayretler icinde kaldi megerse bunlarin bilgisi yok diye iyce kandirmislar.
o da birine tanismaya cekinmis.
bizdede tüp bebek icin parayi aldi doktor toplama islemi icin rendavu verdi rendavu günü ortada yoktu izinimizde bitmek üzereydi arkasina düsemedik sonra telefonla aradim acil isim cikti birdaha gel para almam dedi birdaha kidilirmi böyle dr. kavga ile paranin yarisini alabildik.

Parayi bos ver bizim umutlarimiz ne olacak.

allah er veya gec mükafatini verecek insallah herkezin.
bana allaha cok sükür verdi darisi tüm anne adaylarinin basina

X