merhaba kislar uzun süredir konu acmak istiyorum ama kendimi toparlayamadigimdan yazamdm sizlere..kislar bakin sdimi bastan anlaticam ben ilk adetimi 20 yasinda gördüm ve sonra dr gttim dr ilac verdi bunla hep adet olursun dedi kullan dedi tamam dedim kullaninca adetim cok düzenli geliyor hatta ben o hapi 1 hafta kullansam biraksam hmn adet olyomCADIARZUama 2 yillik evliyim yaklasik 8 aydr cocuk istioz dr gttim almnydayim drlar bana yumurtaligin cok kücük büyütcez deiler tamam dedim cok takip ettim baktim sonuc alamiom biraktim dr 5 tane degstim en son bir arakdsmin tavsiyesiyle bir dr buldum o kizda benim gbi yumurtaligi cok kücük ama ilk adetini 13 de grmüs sonra o kiza dr hap vermis yumurtaligi kocamn olmus snra igne vermis kendi karindan igne yapmis ve 3 igneden snra bakmiski hamis su an 5 aylik hamisss:CüvCüv:bende gttim o dr dedim belki iyidr sadce bebek isteyipte olmayanlarin drmus nyse bende bir sevnc bir heycan gtyom birde gttim ne oldu dr esimi kntrl etti hersy cok iyi dedi esinin bana bakinca alltan ult falan dediki senin cocugun olmaz cocuk sahbi olamicaksiniz ayyyyyy dünya yikildi sandim bende altinda kaldim ben agliom bagiriom neden olamaz diome sim titrio adam bana dioki kafana sok cocugun olmaz senin dogustan yumurtaligin yok dioo...yaa ben okdr bska dr gttim yok demdi hepsi var ama kücük olur dediler...2.77 yumurtalrim var bu yok anlamina gelmioki...dr bana sadce yüzde 5 sans verdi oda zorla zorla onu 2 hfta kullan gel egerki varsa yumurtan ozmn gerkli igneyi ilaci sorumlulugu ustune aliosan biz sana uygulicaz dedi ...egerki yok diosanda kibris gdip yumurtalik taktrmak dediii ayyy ben cildrcam 2 hftadr kendime geleemdm kislarrr ne olur biis syleyin bana napcmm yaa..mahvolyom ailemde yok burda sizelre acabildim ...birde baska arkadslarim var onlara syledim bisi syleyin ne olur napcm ben ya...senağlamaÇok üzgünüm çoook:bbo: