• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim gibi olan var mı?

KoLo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
167
27
118
34
merhaba ben yeni evlendim ama daha düğün olmadı, eşimle ayrı şehirlerdeyiz. geçen ay eşimle ilk birlikteliğimiz oldu ama bende kanama olmadı :KK43: lavaboya gittiğimde çamasırımda kan vardı eşime söyledim ama göstermedim hemen değiştirdiğim için. daha önce böyle bişey yaşayan var mı eşime tlfda bu konuyu açtığımda durgunlaştı bilmiyorum dedi. sonrasında da bu konuyu irdelemedi bişey demedi normale döndük. napıcagımı bilmiyorum :(
birde biz birlkte olduk diye gerdek gecesi namaz olayı olmicak bunun bi zararı olur mu acaba :(

merhaba ben yeni evlendim ama daha düğün olmadı, eşimle ayrı şehirlerdeyiz. geçen ay eşimle ilk birlikteliğimiz oldu ama bende kanama olmadı :KK43: lavaboya gittiğimde çamasırımda kan vardı eşime söyledim ama göstermedim hemen değiştirdiğim için. daha önce böyle bişey yaşayan var mı eşime tlfda bu konuyu açtığımda durgunlaştı bilmiyorum dedi. sonrasında da bu konuyu irdelemedi bişey demedi normale döndük. napıcagımı bilmiyorum :KK43:
birde biz birlkte olduk diye gerdek gecesi namaz olayı olmicak bunun bi zararı olur mu acaba :KK43:
Namaz olayı olmalı diye biliyorum yanlış bilgi vermeyeyim yine de siz yine de kılın :110: evli olmadığım için diğer sorularınıza cevap veremeyeceğim :110:

E camasirda kan varmis iste napicagimi bilmiyorum ne demek hic kanamasi olmayanlar da var noluyo yani kan gelmezse ben anlamiyorum. Sen kendini bilmiyo musun?

Neden gostermedin ic camasiri? Neden o sirada konusmadin? Yanlis anlama seni yargilamak icin sormuyorum merak ettigimden soruyorum. Kanamanin sonradan gelmesi normal. Yapman gereken bunu aninda konusmakti.

söyledim zaten lavabodan cıkınca ama göstermedim çekindim iğrenir diye. sonradan gelmesi normal mi yani o an kan akmaması

E camasirda kan varmis iste napicagimi bilmiyorum ne demek hic kanamasi olmayanlar da var noluyo yani kan gelmezse ben anlamiyorum. Sen kendini bilmiyo musun?
ya biliyorum zaten sadece eşim açısından düşünüyorum acaba aklında soru işareti kalır mı diye

tek sefer olduysa ikincidede biraz oluyormus diye duydum ben milletin yalancısıyım

tek sefer olduysa ikincidede biraz oluyormus diye duydum ben milletin yalancısıyım

yok gelmedi 1 kez geldi oda sonradan. amann üstteki arkadasın dediği gibi konuyu üstelemicem ben kendimi biliyorm oda biliyo zaten şeytan vesvese veriyo bana işte

herkeste kanama olmuyor bende leke gibi olmuştu. çoğu kişinin kızlık zarı yırtılmazmış esnek olduğu için. doğum sonrası yırtılanı var ya da az kanayanı var. internette ayrıntıları bulabilirsin.

Back