Benim gibi olan var mı?

Ben oral seks öncesi duş almak istiyorum hem de eşimin duş almasını istiyorum. Genital bölge gün içinde kokuyor. Eşim de ben de her sabah duş alıyoruz, o ekstra duş istemiyor ama ben rahatsız olduğum için uyum sağlıyor.

Onun dışında sevişme ya da seks için duşa gerek yok. Siz açık yazmaya çekiniyorsunuz sanırım ama sizin de duş istemenizin sebebi oral seks gibi geldi.

Yazdıklarınızdan anladığım güzel ve karşılıklı anlayışlı bir seks hayatınız var. Bence sıkıntı yok, arada yorulup üşenmek duş almasanız da olabilecek bir şey zaten. Güzelim düzeninizi bozmayın.

Şipşak seksi sevmiyormuşsunuz, belki o nasıl hoşunuza gider onu düşünebilirsiniz.

Canım selam bende senin gibiyim eşimde bana bu yüzden uyum sağlıyor , en çokta enfeksiyondan korkuyorum bu yüzden daha sık duş aşırım ben kendim eşim bazen üşeniyor yorgun oluyor işden dolayı ozamanda sıkıştırmıyorum kendimle ilgileniyorum öyle olduğunda .. ben kısa süre önce Nioli yağı diye bişey duydum kadınların genital bölgesindeki kötü kokuları ve enfeksiyona karşı bir yap varmış nioli yağı belki Esra ezmeliyiz tanırsınız kendisi şuan satışa çıkardı ben maalesef alamıyorum ama yardımım dokunur diye önermek istedim ben özellikle vücuduma parfümlü peeling aldım ve heryerimi onunla ovuyorum hem ölü deriyi alıyor hemde parfüm sıkmaya gerek kalmıyor mis gibi Rossmanndan almıştım vücut peelingi

Teşekkür ederim canım. Benim gibi olanlara rastladikca daha iyi hissediyorum
Esra ezmeliyi tanımayan var mı ki çok haz etmiyorum kendisinden
Rossmandan peelinge bakayım ben de

Oral seks yapılacaksa duş gerekli bence, yoksa böyle planlı sevişilmez. Görev gibi. Hem önce hem sonra sürekli olmaz bence. Zaten hop diye atlıyoruz biz açıkçası böyle dur git şimdi duş al gel konsantrasyonu bozar. Bir de ikimiz de çalışan insanız, duşlu temiz, parfümlü deodorantlı geziyoruz zaten.

Teşekkür ederim canım. Benim gibi olanlara rastladikca daha iyi hissediyorum
Esra ezmeliyi tanımayan var mı ki çok haz etmiyorum kendisinden
Rossmandan peelinge bakayım ben de
Haha ay yanlış yazmışım bide ezmeciymiş adı ama tabi ünlü kendisi yanlız değilsin ya inan bana ben özellikle hani benden tiksinir felan ondan sürekli duş alırım duş jeli , peeling çok kullanıyorum bacak arası oluyor ya katlanan yer kararan yerlere hem yağlı peeling insana markası bu arada pembe kapaklı hemde kokusu mükemmel gerçekten sana özelden bişey sorabilirmiyim

Ahaha bende ezmeci olduğunu bile bile ezmeli yazmışım
Tabii kii sorabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…