Benim gibi olan var mı?

depresifbirinsan

La la lalaaaaalaaaaa bir şarkı söyle 🎶
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2023
597
461
İyi Bayramlar Hanımlar,
Kısa ve öz hemencecik yazmak istiyorum.
Evliliğimin ilk gününden bugüne her birlikteliğimiz öncesi (bir elin parmağını geçmez duş alinmadigi) duş alıyorum tabi eşime de aldiriyorum. Uzun soluklu on sevişmeler, cilvelesmeler vb. değil. Yanlizca tamamen birliktelik olacağı durumlarda önce güzelce duş alıp sonra on sevisme ve birliktelik yaşıyoruz. Bu durumdan aslında şikayetçi değiliz ama zaman zaman sırf duş almaya usendigimden ben reddetmek durumunda kalıyorum.
Normal de aşırı titiz temizliksiz yapamayan bir insan değilim. Ama kokulara hassasiyetin var temiz hoş koku ile kendimi akışa bırakıyorum farklı kokular karşısında beynim o rahatsizlikla savaşıyor. Önerisi olan var mı?

Ne kadar evlisiniz, parfum sıksaniz iliskiden önce duş almak her zaman mümkün olmaya biliyo

Bu kadar planlı sevişme bir yerden sonra bıktırıyor. Spontane sevişmeler daha heyecanlı. Günlük duş alıp deodorant kullanıyorsanız zaten kokmazsınız.
Çok doğru. Günlük duş alıp deodorant da kullanıyoruz ama koku oluyor ya. Ben koku konusunda çok hassas bir burna sahibim iyi tarafları olduğu gibi kötü taraflarida var tıpkı bu durum gibi.

Bu kadar planlı sevişme bir yerden sonra bıktırıyor. Spontane sevişmeler daha heyecanlı. Günlük duş alıp deodorant kullanıyorsanız zaten kokmazsınız.
Buna sonuna kadar katılıyorum
Akışa bırakmadığınız zaman işin büyüsü kaçıyor ve ev hayatında rutin yapılması gereken planlı bir şeye dönüşüyor heyecanı kaçıyor
Kesinlikle spontane başlaması gerek benim için de yoksa tutku ölüyor gibi hissediyorum
Duşunu düzenli alan kişisel temizliğine dikkat eden insanlarsanız ne gerek var? Düzenli duş alan dişini günde üç kere fırçalayan dil ve diş eti temizliği yapan deodorant kullanan biriyseniz kötü kokmanız pek mümkün değil zaten bugüne kadar bir kere bile eşimden de kendimden de kötü koku almadım hiç (hamilelik dönemi hariç tabii şimdi banyodaki sabun bile çöp kokuyor gibi geliyor )

Çok doğru. Günlük duş alıp deodorant da kullanıyoruz ama koku oluyor ya. Ben koku konusunda çok hassas bir burna sahibim iyi tarafları olduğu gibi kötü taraflarida var tıpkı bu durum gibi.
Tam yükselmişim birlikte olmak istiyorum. Partnerim diyor ki kalk duş alalım duş almadan olmaz. Bütün modum gider. Alacağım zevkin de onda birini alırım.

Aslında işin özü şu an şu şekilde; bizim bir çocuğumuz var dolayısıyla gündüz çok cilvelesmeler oluyor akşamı bekliyoruz. Bekleyincede çocuğu yatırırken eşim duş alır sonra yatirinca ben sonra da işte planlı spontane gibi oluyor kusura bakmayın fazlaca özel paylasim oldu ama anlaşılabilmesi adına.

Tam yükselmişim birlikte olmak istiyorum. Partnerim diyor ki kalk duş alalım duş almadan olmaz. Bütün modum gider. Alacağım zevkin de onda birini alırım.
Aslında böyle yazdığınız gibi olmuyor. Yazınca sizin dediğiniz gibi hissederim ben de ama biz de çocuk da olduğu için hem planlı hem arzulu oluyor bu durum.

Aslında böyle yazdığınız gibi olmuyor. Yazınca sizin dediğiniz gibi hissederim ben de ama biz de çocuk da olduğu için hem planlı hem arzulu oluyor bu durum.
Yanlış buluyorum. Başta ben de boyleydim. Psikologum bunun sürekli olmasının uygun olmadığını söylemişti.

Cocuk oldugu zaman pek vakit olmuyo duşumu ben iliski sonrasi aliyorum

Ben günlük duş alırım. Tabii ki sular altında saatlerce kalmaktan bahsetmiyorum. Saçımı günaşırı yıkarım, duş alırken saçlarımı toplarım; sabah ilk işim bornozumu alıp duşakabine giriyorum, on saniyede vücudumu yüzümü ıslatıyorum. Yüzümü cihaza jel sıkıp masaj yaparak temizliyorum, dişlerimi fırçalıyorum, vulvamı jelle temizliyorum, vücudumu da lifle sabunluyorum; bunlar olurken su kapalı oluyor, en son birkaç dakikada durulanıyorum. Akan sudan her yerim nasipleniyor ve temizleniyor. Kılım tüyüm hiç yok, iğneliyle hallettim, bu nedenle daima sevişmeye hazır oluyorum. Duştan sonra deodorant sürdüğüm, dişlerimi, dilimi de her gün temizlediğim için asla kötü kokmuyorum. Zaten kötü kokuya hassasiyetim var. Alışkanlıktan mıdır nedir yapmasam iyi hissedemem. Hiç de zul gelmez.

Günlük temizliğimi yaptığımdan, kötü kokmadığıma emin olduğumdan eşimin spontan yaklaşması beni germiyor. Duştan hemen sonra değilse yaklaşması, oral seks yapmıyoruz biraz daha amaca yönelik ve bodoslama oluyor; fakat seviime oluyor. Kötü kokmuyorsa, günlük temizliğini yapıyorsa teri beni rahatsız etmiyor.

Peki eşiniz? O da sizin gibi daima bakımlı mi temiz mi? Sizin de koku hassasiyetiniz olduğu için özellikle sormak istedim. Eşinizden sizin gibi bakimliysa koku olmasi imkansız. Ben de bakimliyim ama siz bana göre tabiki nirvana

Eşim de her gün duş alıyor, diş fırçalıyor ve deodorant kullanıyor. İnsanlar doğal olarak terler, herkesin kendine has bir kokusu var; temizliğine dikkat eden insan terlese de kötü kokmaz. Veya öğünlerden sonra diş fırçaladığında iki saat sonra yaklaştığınızda ağzı kötü kokmaz. Mutfakta bir şey içerken atıştırırken eşim geldiğinde gelip dudağımdan öpebiliyor. Veya bana evde bir şeylerle uğraşırken yakınlaşmak isteyebiliyor. O an her yaklaşmasında aa bir banyoya gireyim, dur bir diş fırçalayayım demiyorum (Yediğim şeye bağlı). Veya ona git yıkan demiyorum. Spontan ayaküstü gelişiyor.

İnsanı iğrendiren günlerce vücuduna su değdirmeyen, diş fırçalamayan, koltuk altını kaldırdığı, ağzını açtığı an pis kokan insanlar. Rutin öz bakımı olmayan insanlar iğrendirir.

Bu kar bizde de oluyor. Öpüşmek veya yakınlaşmak dokunmak. Benim anlatmak istediğim biraz daha +18. Duş almadan vücudun temiz olmadığını düşünüyorum. (Detaya girmeyeyim siz anlayabilirsiniz diye düşünüyorum )

Yani açık konuşmak gerekirse duş almadan hızlı sevişmeyle beraber şipşak seks olabiliyor. Ben şahsen duş almadan uzun bir ön sevişme, oral seks gibi ilişkileri tercih etmiyorum.

Yani açık konuşmak gerekirse duş almadan hızlı sevişmeyle beraber şipşak seks olabiliyor. Ben şahsen duş almadan uzun bir ön sevişme, oral seks gibi ilişkileri tercih etmiyorum.
Tam olarak anlatmak istediğim buydu. Şipşak seks beni çok irite ettiği için (eşimde bu konuda bana destek) birliktelik istemiyorum. Uzun on sevisme ve sonrası için duş benim için şart.

Bu sekilde bence cok sikici herzaman oncesinde ve sonrasinda dus almak. Temiz bir insan neden sevismeden once dus alsinki abartili buldum zevk heycan bunun netesinde anlamadim

Akıșına bırakın biraz zorlayın kendinizi yoksa rutin bir görev gibi olur zamanla oda iki taraf için sıkıcı olur

Vulvanızı her gün jelle yıkıyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…