• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim gibi olan var mi?

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
34
2 dugunum var ve hastaligim 2.dugunum ve balayina denk geliyor.dogum kontrolu korunma amacli istiyordum doktor 2 kutu ara vermeden ic dedi ama hem ilk kez icecegimden hem de uzatacagmdan dolayi tedirginim.yeni evlenecek arkadaslar siz nasil korunacaksiniz?

Canım benim de senin gibiydi.ben de doğum kontrol hapını ara vermeden kullandım.yalnizca lekenmem oldu hasta olmadım.kullanabilirsin yani sorun olmaz.geciktirici kullanma sakın demişti bana doktor.ara vermeden doğum kontrol hapı kullanınca o ayki adetini atliyorsun diger ay oluyorsun

Canım benim de senin gibiydi.ben de doğum kontrol hapını ara vermeden kullandım.yalnizca lekenmem oldu hasta olmadım.kullanabilirsin yani sorun olmaz.geciktirici kullanma sakın demişti bana doktor.ara vermeden doğum kontrol hapı kullanınca o ayki adetini atliyorsun diger ay oluyorsun
Ama ben soyle anladim bir kutum bitiyo 2.ye basliyorum 10 gun uzattim birakip 7 gun ara veriyorum 2.kutuyu atip 3e basliyorum ? Hic ara vermezsem o ay adet olmamis oluyorum cunku.bir de siz yasmin mi kullandiniz ? O ara kanamalar ya da dugune 40 gun kalms olmasi beni tedirgin etti cok rahatsizlik yasar miyim ters bir sey olur mu diye ama hemen bebekte dusunmuyruz ilk iliskide de prezervatf cok saglikli gelmiyor.erkeklere kalsa hemen bir sey olmaz bosalma olmazsa kullanma falan oluyor ama tabiki ben onlem almak istiyorum

Doğum kontrol haplarinda bi kutu bitince 2.ye başlamak için 7 gün ara veriyorsun normalde.8. Gün başlıyorsun.ama sen birinci yi bitirip hemen 2.ye başlayacaksın.o sa 21 gün sürecek,o 21 gün içinde de adet olmayacaksin.2.bittikten sonraki 7 gün arada olacaksın.ben başka marka kullanıyordum ama farketmiyor,eczacı bi arkadaşıma da danışmıştım doktordan sonra o da aynı şekilde tavsiye etti, merak etme canım olmazsin eğer düğün 2.doğum kontrol hapı bitmeden olursa

Doğum kontrol haplarinda bi kutu bitince 2.ye başlamak için 7 gün ara veriyorsun normalde.8. Gün başlıyorsun.ama sen birinci yi bitirip hemen 2.ye başlayacaksın.o sa 21 gün sürecek,o 21 gün içinde de adet olmayacaksin.2.bittikten sonraki 7 gün arada olacaksın.ben başka marka kullanıyordum ama farketmiyor,eczacı bi arkadaşıma da danışmıştım doktordan sonra o da aynı şekilde tavsiye etti, merak etme canım olmazsin eğer düğün 2.doğum kontrol hapı bitmeden olursa
Burada yazilanlari okudukca korkuyorum resmen ama baska care yok artik gorecegiz : )) cok tesekkurler

Burada yazilanlari okudukca korkuyorum resmen ama baska care yok artik gorecegiz : )) cok tesekkurler
Rica ederim ne demek canım, korkma hiç bi aksilik olmaz inşallah insan önce tedirgin oluyor ama geçip gidiveriyor.sen balayının tadını çıkarmaya bak bir daha 20 yıldızlı bi otele bile gitsen o tadi alamazsın.hep mutlu olun inşallah :KK200:

Back