Merhaba hanımlar evliyim ve benim adetlerim normalde düzensizdi. 9-10 ay önce doktora gittim adetlerim düzensiz diye doktor bana adet düzenleyici progestan ilacı verdi 4-5 ay kullandım düzenliydi tabi 34-35 günde bir oluyordum. Daha sonra ilacı bıraktım yine 4 ay falan düzenli olarak adet gördüm ilaçsız. Şimdi ise sat 6 aralık. Nerdeyse 1 seneye yakın adetim düzelmeye başlamıştı. Ama ne olduysa hala adet olmadım. Doktora gittim idrar kan testleri negatifti. Kist Yok temiz dedi ve adetini bekle deyip yine progestan vermişti. Ocak ayında adet olmayınca 18 ocak gibi bi daha test yaptım. Negatif daha sonra test yapmayı bıraktım. Bugün adetimin üstünden 64 gün geçti yani 2 aydır adet görmüyorum. Ama göğüslerim acayip şiş ve acıyor kasıklarımda ara ara sancı batma oluyordu şiddetli ve kaşıklarımdan bacaklarıma belime sırtıma ağrı giriyor. Oturup kalkarken gözlerim kararıyor. Artık test yapmayı bıraktım. Doktora gidicem ama gitmeden sizlere bir sormak istedim. Benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen var mı günlerdir kafam çok karışık yardımcı olabilecek birileri var mıdır