sağol cnm benim güldürdün beni vallacanım biliyosun 18 haftalık hamileyim bende, benim doktorumda vitamin vermedi ve geçen haftalara kadar bende çok iştahsızdım, hatta hiç kilo almamıştım, ama bu hafta nolduysa iştahım açıldı, hatta şu anda tahin pekmez yiyorum delikafadulden
sen kafanı taktıkça daha çok strese girersin, iyce iştahın kapanır, boşveeeer herbişeyi, ağlayınca bebişte üzülüyo bilmiyo musun, bak ne güzel bi nimet verdi Rabbimiz bize, bu dünyada yaşanılabilecek en güzel duyguyu yaşıyoruz, geçer elbet bu günler, ama çok özlerim diye düşünüyorum ben, hamilelik çok güzel bişeymiş çünkü, stresle, gözyaşıyla geçirme bu güzel günlerini, pıtırcığın keyfini çıkar, tamam çok konuştum susuyorum :hulya:
bu arada halsizlik için enejji veren şeyler yemeyi ihmal etme, ceviz fındık fıstık elinin altında olsun her daim, pekmez ye pekmeeez cokacimcoook
cnm benim ya hoppppp hepsini aldım ama sende azaldı bak şimdi olmadıiremim hemen şimdi, iştahımın yarısını sana gönderiyorum....
kafana hiçbirşeyi takma, sabret kuzucuğun için, Allah sağlık versin, sağlıkla kucağına almanı nasip etsin yeterr
teşekkür ederim inş arkadasıminşallahh iştahın açılıırr bi anönncee ve bebeğini de sağlıklann kucağınaa alırsınn :)))
bende seninle aynı fikirdeyim dr'um vermeye vermeye halszilik hat safhadaarkdaşlar doktorlar nasıl vitamin ve kan hapına gerek duymuyorlar herşeyin normali tabiki doğal yiyeceklerden almak daha mantıklı ama gebelikde aldıgın vitaminler yeterli değilki o kadar çok süt içiyorumki hala bacaklarıma giren kramplarla uyanıyorum çünkü bebek bizi resmen yiyor sonra noluyo dişler gidiyor vucut kansız kalıyor kan hapları doğumdan sonra bile devam edilmeli.inşallah istahın biran önce açılır allahım yardım etsin.
ne kadarlık hamilesin cnmben 13kilo verdim,bulantı,kusma,halsizlik,kafamı zor kaldırıyorum,bu hafta birde tansiyonum çok düşüyor,doktara özellikle söyledim,bulantı hapı istiyorum,çok halsizim dedim ama ben bulantı hapını önermiyorum,%100zararsız olanı yok dedi,vitaminlerden de çok kilo alırsın,doğal beslenmeye çalış dedi.bende yatıyorum paso
ben 13kilo verdim,bulantı,kusma,halsizlik,kafamı zor kaldırıyorum,bu hafta birde tansiyonum çok düşüyor,doktara özellikle söyledim,bulantı hapı istiyorum,çok halsizim dedim ama ben bulantı hapını önermiyorum,%100zararsız olanı yok dedi,vitaminlerden de çok kilo alırsın,doğal beslenmeye çalış dedi.bende yatıyorum paso