benim gibi olan var mı aranızda

_BERAY_

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2007
1.571
34
46
arkadaslar 22 haftalık hamileyim 2 hafta öncesine kadar bulantı ve kusmalarım vardı
dr'um da iinatla kan hapı ve vitamin vermedi kilo alırım diye yemeye yemeye midem küçüldü sanırım 1 tabak yemeyi zor yiyorum inanın ki....
benim sorunum su çok fazla halsizim w.c ye bile giderken düşünüyorum o kadar halsizim yani vitamin ve kan haplarına yeni basladım iştahım açlır mı enerjimi toplayabilirmiyim
artık sinirlerim bozuldu sürekli ağlıyorum
bulantı kusma hazımsızlık reflü halsizlik panik atak anksiyite bozukluğu umarım bu gidişle kafayı yemeden yavrumu kucağıma alırım

canım biliyosun 18 haftalık hamileyim bende, benim doktorumda vitamin vermedi ve geçen haftalara kadar bende çok iştahsızdım, hatta hiç kilo almamıştım, ama bu hafta nolduysa iştahım açıldı, hatta şu anda tahin pekmez yiyorum delikafadulden
sen kafanı taktıkça daha çok strese girersin, iyce iştahın kapanır, boşveeeer herbişeyi, ağlayınca bebişte üzülüyo bilmiyo musun, bak ne güzel bi nimet verdi Rabbimiz bize, bu dünyada yaşanılabilecek en güzel duyguyu yaşıyoruz, geçer elbet bu günler, ama çok özlerim diye düşünüyorum ben, hamilelik çok güzel bişeymiş çünkü, stresle, gözyaşıyla geçirme bu güzel günlerini, pıtırcığın keyfini çıkar, tamam çok konuştum susuyorum :hulya:
bu arada halsizlik için enejji veren şeyler yemeyi ihmal etme, ceviz fındık fıstık elinin altında olsun her daim, pekmez ye pekmeeez cokacimcoook

canım biliyosun 18 haftalık hamileyim bende, benim doktorumda vitamin vermedi ve geçen haftalara kadar bende çok iştahsızdım, hatta hiç kilo almamıştım, ama bu hafta nolduysa iştahım açıldı, hatta şu anda tahin pekmez yiyorum delikafadulden
sen kafanı taktıkça daha çok strese girersin, iyce iştahın kapanır, boşveeeer herbişeyi, ağlayınca bebişte üzülüyo bilmiyo musun, bak ne güzel bi nimet verdi Rabbimiz bize, bu dünyada yaşanılabilecek en güzel duyguyu yaşıyoruz, geçer elbet bu günler, ama çok özlerim diye düşünüyorum ben, hamilelik çok güzel bişeymiş çünkü, stresle, gözyaşıyla geçirme bu güzel günlerini, pıtırcığın keyfini çıkar, tamam çok konuştum susuyorum :hulya:
bu arada halsizlik için enejji veren şeyler yemeyi ihmal etme, ceviz fındık fıstık elinin altında olsun her daim, pekmez ye pekmeeez cokacimcoook
sağol cnm benim güldürdün beni valla
umarım vitamin hapları işe yarar da biraz kendimi toparlarım

iremim hemen şimdi, iştahımın yarısını sana gönderiyorum....
kafana hiçbirşeyi takma, sabret kuzucuğun için, Allah sağlık versin, sağlıkla kucağına almanı nasip etsin yeterr :nazar:

iremim hemen şimdi, iştahımın yarısını sana gönderiyorum....
kafana hiçbirşeyi takma, sabret kuzucuğun için, Allah sağlık versin, sağlıkla kucağına almanı nasip etsin yeterr :nazar:
cnm benim ya hoppppp hepsini aldım ama sende azaldı bak şimdi olmadı

merhaba arkadaslar....benim adetime 7-10 gun kala goguslerim agrir acaba bu yumurtladigimi gosterirmi???

bende 24 haftalık hamıleyım ilk aylarım çok problemli gecti mide bulantısı halsizlik vs..15 haftadan sonra duzene girdi,artık doktorlar çok fazla vitamin hapına gerek duymuyor nedense banada çok zor geliyor zaten bende daha 4 kilo aldım çokta anormal bir durum yok moralını yuksek tut,bana doktorun önerisi şu oldu bebek kendini bir şekılde besler ama olan sana olur o vıtamını alır ama sen halsız kalırsın mıden bulanıyor olsa dahı ye derim ilk oğlumda aynen bende sein gibiydim inan bana çokda sağlıklı ve kılosu yerınde bir çocuk dunyaya getirmiştim,ama sonrası benım için zor olmuştu çok kansız ve vıtamınsız kalmiştim bunda o hataları yapmıyorum vıtamın hapı kullanmıyorum ama canım isatemesede unutup bişeyler yemeye calişiyorum ve nitekimde yıyorum,sanada tavsıyem unutarak yemeye calış,meyvelerden başlayabılırsın,ceviz kayısı kurusu,süt hatta olmadı yoğurt kahvaltıda boş ekmeksız ağzına peynır alabılırsın,bebeğini ve kendini düşün derim...

arkdaşlar doktorlar nasıl vitamin ve kan hapına gerek duymuyorlar herşeyin normali tabiki doğal yiyeceklerden almak daha mantıklı ama gebelikde aldıgın vitaminler yeterli değilki o kadar çok süt içiyorumki hala bacaklarıma giren kramplarla uyanıyorum çünkü bebek bizi resmen yiyor sonra noluyo dişler gidiyor vucut kansız kalıyor kan hapları doğumdan sonra bile devam edilmeli.inşallah istahın biran önce açılır allahım yardım etsin.

arkdaşlar doktorlar nasıl vitamin ve kan hapına gerek duymuyorlar herşeyin normali tabiki doğal yiyeceklerden almak daha mantıklı ama gebelikde aldıgın vitaminler yeterli değilki o kadar çok süt içiyorumki hala bacaklarıma giren kramplarla uyanıyorum çünkü bebek bizi resmen yiyor sonra noluyo dişler gidiyor vucut kansız kalıyor kan hapları doğumdan sonra bile devam edilmeli.inşallah istahın biran önce açılır allahım yardım etsin.
bende seninle aynı fikirdeyim dr'um vermeye vermeye halszilik hat safhada

banada doktorum vermedi,değerlerin normal dedi,ama arkadaşlar dışarıdan alınmadan karşılanmaz diye söyleyince doktordan istemeye karar verdim.

ben 13kilo verdim,bulantı,kusma,halsizlik,kafamı zor kaldırıyorum,bu hafta birde tansiyonum çok düşüyor,doktara özellikle söyledim,bulantı hapı istiyorum,çok halsizim dedim ama ben bulantı hapını önermiyorum,%100zararsız olanı yok dedi,vitaminlerden de çok kilo alırsın,doğal beslenmeye çalış dedi.bende yatıyorum paso

ben 13kilo verdim,bulantı,kusma,halsizlik,kafamı zor kaldırıyorum,bu hafta birde tansiyonum çok düşüyor,doktara özellikle söyledim,bulantı hapı istiyorum,çok halsizim dedim ama ben bulantı hapını önermiyorum,%100zararsız olanı yok dedi,vitaminlerden de çok kilo alırsın,doğal beslenmeye çalış dedi.bende yatıyorum paso
ne kadarlık hamilesin cnm

Beraycım geçmiş olsun canım.Dr vermese de sen almaya başladın di mi.Elevit kullanıyorum ben hamileliğin başından beri.Sonuna kadar da kullanıcakmışım.Demir için de Ferplex verdi.

Morkedii 13 kilo vermişsin. Aşırı kilo almış olsan kilo yapıyo diye vitamin vermemesini belki anlayabilirim doktorunun ama senin zaten kilo kaybın var.Vitamin kilo yapıyosa bile ben her gün kullanmaya devam edicem.5. ayda 5 kilo aldım.Vitaminin kilo yapması bünyeye göre farklı gibi geliyo bana

X