Benim gibi Meme kanseri ve meme estetiği olan arkadaşlar. ..

Sevgili 28

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
27
66
Selam arkadaşlar. 6 yıl önce meme kanseri oldum.Dolayisiyla sol memenin yarısı alınmıs oldu.Bu geçen yıllar içinde estetik kaygısı tasidigim söylenemez ama bu sene göguslerimin çocuğum olduktan sonra da epey değiştiğini iyi görünmedigini farkettim. Nasıl olduysa bi deli haliyle istanbul da bi devlet hastanesine başvurdum plastik cerrahla görüştüm gorustugum doktor beni aydinlatti bende bi güven duygusu oluştuktan sonra ki bu 8 ayı buldu ameliyat olmaya karar verdim. Bu ameliyat 2 aşamadan oluşuyor. ILK inde doku kaybı olan bölgeye dokugenişletici yerlestiecek bir süre birbuçuk ay kadar bunu enjeksiyon la şisirecek 2. Ameliyatta da her iki meme ye de protez yerleştirip sol meme ucunu ki dış kadrana bakıyor düzelecek. Ben su an da 1. Ameliyatimi oldum. Merak ettiğim benim durumumda olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim Bu oldukları ameliyatlardan sonucu itibariyle memnun musunuz Hangi şehirde hangi doktora ameliyat oldunuz aşamalarıniz nelerdi Simdiden teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın. .

Son düzenleme:
Merhaba çok geçmiş olsun. Merak ettiğim bir şey sormak istiyorum. Meme alındığında meme ucu ile birlikte mi alınıyor. Birkaç fotoğraf görmüştüm ona istinaden sormak istedim.

Merhaba çok geçmiş olsun. Merak ettiğim bir şey sormak istiyorum. Meme alındığında meme ucu ile birlikte mi alınıyor. Birkaç fotoğraf görmüştüm ona istinaden sormak istedim.
Gecmis olsun dileklerin için teşekkür ederim 6 yıl oldu gerçi. Bildiğim kadarıyla o dönemler genel cerrahimin bana söylediği tümörün memenin dış kadrani yani koltukaltina yakın kısmında olmasi nedeniyle meme ucunu almamasıydi dolayisla tümörün Nerede olduguyla ilgili memeucunun alınması yada alınmaması.

Anladım canım, tekrardan çok çok geçmiş olsun. İnşallah güzel süreçlerin olur ve istediğin memelere kavuşursun.

Sanırım benim duruma benzer bi durumda kimse yok meme kanseri olup da onarim yaptiran durumuyla ilgili tecrübelerini paylaşacak arkadaşlar yok mu sahi..

Canım bekle biraz, ben de konu açtığımda hemen yanıt gelmiyordu.dönüş olmasa bile hiç canını sıkma , ara ara gir ve bişeyler yaz ki konun hep güncel olsun. Ben herşeyin çok güzel olacağına inanıyorum, Allah yardımcın olsun gör bak fıssssstık gibi olacaklar

inşallah ...ve tesekkur ederim mutluluk..benim durum biraz istisna gibi geliyor bana..ama reale bakıyorum değil..malum kontrollerim var benim 6 yıldır gider gelirim o kadar cok ki bu meme ca olanlar ama onarım ne durumda onu bilemiyorum..bu arada mutluluk bu benim 15.günüm..sana bi sorum olacak ..bu deri genişletici protezle aynı (daha önce belirtmiştim)yani ameliyat ve diğer süreçler aynı..bana meme altı çizgisinden kasaltı yerleştirdi 240cc ..anladığım kadarıyla dr bunu 350ccye kadar şişirecek diğer ameliyatıma kadar..15.ci günüm olmasına rağmen hala ameliyat yerimde kanama durmadı..üstelik direnimi 6.cı günümde çıkarmistı.ilk hafta kontrole gittiğimde 1 hafta pansuman yap dedi.salı gününe kadar devam edeceğim pansumana..sorum şu..senin ameliyatın bu yakınlarda olduğundan sen nasılsın direnlerini ne vakit cıkardı dr..yaranı açmana banyo yapmana müsade ettı mı dr'un.kanama gibi bi problemın oluyor mu...çok soru sordumtesekkur ederim ...tekrar..

Canım diren 3. Gün çıktı. Koltukaltı kesisi benimki, diren de oradaydı . Dr 1,2 gün peçete koy, lekelenir korkma dedi. Bi Dr unu ara, senin özel durumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…