• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim gibi kronik rahatsızlığı olan var mı?

sufigo

Mühendis adayı :)
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2013
718
156
73
merhabalar kızlar ben kronik pankreatit hastayım yıllardır ne çektim türkiyede sayılı bulunan bi hastalık çünkü daha çok gencim ve sebebi ne bilinemiyor.. 1 ayda 13 kilo verdirtti. Hep hastanelerde yatıyorum en son ki yatışımda 34 şişe serum yedim hastayken bırakın yemek yemeyi , su bile içmem yasak oluyor
Hep Türkiyenin en ünlü proflarına gittim çözüm gene yok..
her türlü yiyecek yasak yumurta bile.. hoş onu da pek takan yok ben aralarda yiyorum :1:
diyeceğim şu ki benim gibi kronik rahatsızlığı olan var mı? En iyi birbirimizin halinden böyle anlarız çünkü.. Psikolojim çok bozulmuştu bi aralar şuan toparladım..Allah düşmanıma vermesin böyle hastalıkları umarım benim gibi olan varsa şifa bulur..

geçmiş olsun,hastalığınızı araştırdım,okudum.Zor cidden.Ben de AS hastasıyım.Sizin hastalığınız da otoimmün sanırım,Allah şifa versin

geçmiş olsun,hastalığınızı araştırdım,okudum.Zor cidden.Ben de AS hastasıyım.Sizin hastalığınız da otoimmün sanırım,Allah şifa versin

teşekkür ederim canım size de geçmiş olsun
ben de sizinkine baktım zor .. hastalıkları çeken bilir
otoimmün da olabilir doktorlar ona da bi açıklık getiremedi.

merhabalar kızlar ben kronik pankreatit hastayım yıllardır ne çektim türkiyede sayılı bulunan bi hastalık çünkü daha çok gencim ve sebebi ne bilinemiyor.. 1 ayda 13 kilo verdirtti. Hep hastanelerde yatıyorum en son ki yatışımda 34 şişe serum yedim hastayken bırakın yemek yemeyi , su bile içmem yasak oluyor
her türlü yiyecek yasak yumurta bile.. hoş onu da pek takan yok ben aralarda yiyorum :1:
diyeceğim şu ki benim gibi kronik rahatsızlığı olan var mı? En iyi birbirimizin halinden böyle anlarız çünkü.. Psikolojim çok bozulmuştu bi aralar şuan toparladım..Allah düşmanıma vermesin böyle hastalıkları umarım benim gibi olan varsa şifa bulur..

Bir tane olsa yine iyi canım ya defolu mal gibi hissediyorum kendimi. Sedef hastasıyım, tedavisi yok, diyet yapmam gerekiyor kırmızı et yasak. Akdeniz anemisi hastasıyım, yine tedavisi yok ve onun için de kırmızı et yemeliyim. Ne yapayım ben şimdi? Yiyeyim mi yemeyeyim mi karar veremiyorum.

Kronik zatürrem var. Kış demek ölüm demek benim için. Onlarca penisilin iğnesi yemeden kendime gelemiyorum. Omurlarımdan biri eksik doğuştan. Fıtığa sebep oluyor. Burnumda kemik var nefes alamıyorum. Ameliyat olmam lazım. Safra kesemde taş var. Onun için de ameliyat lazım. Daha saysam sayarım da durayım artık. Herkesin derdi farklı işte, şükretmek lazım.

Bir tane olsa yine iyi canım ya defolu mal gibi hissediyorum kendimi. Sedef hastasıyım, tedavisi yok, diyet yapmam gerekiyor kırmızı et yasak. Akdeniz anemisi hastasıyım, yine tedavisi yok ve onun için de kırmızı et yemeliyim. Ne yapayım ben şimdi? Yiyeyim mi yemeyeyim mi karar veremiyorum.

Kronik zatürrem var. Kış demek ölüm demek benim için. Onlarca penisilin iğnesi yemeden kendime gelemiyorum. Omurlarımdan biri eksik doğuştan. Fıtığa sebep oluyor. Burnumda kemik var nefes alamıyorum. Ameliyat olmam lazım. Safra kesemde taş var. Onun için de ameliyat lazım. Daha saysam sayarım da durayım artık. Herkesin derdi farklı işte, şükretmek lazım.

ah canım.. çok geçmiş olsun ya gerçekten çok kötü bi durum :50:
allah herkese şifasını versin
beterin beteri var tabiki de şükretmek lazım..

Hipotiroid hastasiyim ve yasim daha 25.
Kilo derdi, halsizlik, adet gecikmesi...vs
Allah butun hastalara sifa versin.

Çok geçmiş olsun ya.
ALLAH acil şifalar versin..

Bende de anemi vardı..
Hipoglisemi vardı.
Sinüzit vardı.
Astım var..
-dı eki eklediklerim hala kendini arada hissettirir..
Astım daha yeni teşhisi koyuldu daha önceden de varmış..

ALLAH herkese devasız dert vermesin..

Benim de birden fazla kronik hastalığım var

Kronik böbrek yetmezliği hastasıydım nakil oldum
Kemik erimesi var 11 yıldır
Anemi - kronikleşti artık
bir de fazla kilom var yüksek doz kortizon kullanımına bağlı olarak

kby iken yiyeceklerim sınırlıydı su ise en fazla yarım lt günde başka tür içecek zaten yasak

Çok geçmiş olsun ya.
ALLAH acil şifalar versin..

Bende de anemi vardı..
Hipoglisemi vardı.
Sinüzit vardı.
Astım var..
-dı eki eklediklerim hala kendini arada hissettirir..
Astım daha yeni teşhisi koyuldu daha önceden de varmış..

ALLAH herkese devasız dert vermesin..

amin canım ..
sana da geçmiş olsun ..

Benim de birden fazla kronik hastalığım var

Kronik böbrek yetmezliği hastasıydım nakil oldum
Kemik erimesi var 11 yıldır
Anemi - kronikleşti artık
bir de fazla kilom var yüksek doz kortizon kullanımına bağlı olarak

kby iken yiyeceklerim sınırlıydı su ise en fazla yarım lt günde başka tür içecek zaten yasak

geçmiş olsun canım umarım allah şifasını verir..

geçmiş olsun canım umarım allah şifasını verir..
teşekkür ederim iyiyim çok şükür Rabbim sana da şifa versin
çocukluğu hastalıkla geçmiş biri olarak tavsiyem hiç takmadan kendini hasta olarak görmeden hayatını yaşamak, hasta psikolojisine girip ah vah etmektense sağlıklı bir birey gibi yaşayarak hayatın içinde olmak daha "normal" hissettiyor
bu konuda desteğe ihtiyacı olan varsa özelden yazabilir:34:

diğer arkadaşlarınki kadar ciddi olmasa da hayat kalitemi etkileyen kronik hastalıklarım var..
çocuk yaşlarımdan beri boğuşuyorum,mücadele etmememyi onlala yaşamayı öğrendim..:)
alerjiler(bilinen onlarca şey ;tam olarak bilinemeyen yüzlerce şeye karşı:)astım,rinit,orta kulak iltihabı,kulak zarı çökmesi,bel fıtığı (10 yaşımda ameliyet oldum ama tekrarladıı tabi ki) haşimoto tiroidi..
önümüzdeki hafta kalp doktorundan randevum var,umarım bişey çıkmaz,ailede tansiyon şeker kalp hepsi var..benim de nabzım 130 atıyor min,ve tansiyonum 13 ten aşağı inmez...umarım bir sorun çıkmaz..:)

Allah herkese şifa versin,dermansız dert vermesin..

diğer arkadaşlarınki kadar ciddi olmasa da hayat kalitemi etkileyen kronik hastalıklarım var..
çocuk yaşlarımdan beri boğuşuyorum,mücadele etmememyi onlala yaşamayı öğrendim..:)
alerjiler(bilinen onlarca şey ;tam olarak bilinemeyen yüzlerce şeye karşı:)astım,rinit,orta kulak iltihabı,kulak zarı çökmesi,bel fıtığı (10 yaşımda ameliyet oldum ama tekrarladıı tabi ki) haşimoto tiroidi..
önümüzdeki hafta kalp doktorundan randevum var,umarım bişey çıkmaz,ailede tansiyon şeker kalp hepsi var..benim de nabzım 130 atıyor min,ve tansiyonum 13 ten aşağı inmez...umarım bir sorun çıkmaz..:)

Allah herkese şifa versin,dermansız dert vermesin..

umarım randevunda bişey çıkmaz canım..
sana da çok geçmiş olsun umarım şifasını bulursun :61:

Çok geçmiş olsun canım.benimde kardeşim pankreatit hastası.onun doğuştan trigliseriti yüksekti hep.şu an 28 yaşında.bundan 3 sene önce birden bi karın agrısıyla hastNeye kaldırdık.trigliseritee bağlı akut panreatit teşhisi kondu.10 gün hastanede yattı sadece serım verdiler.su bile yasaktı.ölümden döndü .zor günler geçirdik.Allah sanada şifa versin inş.şu an trigliseriti düşürücü ilaçlar kullanıyor ve rejime devam ediyor.birazcık yemeği kaçırsa trigliseriti fırlıyor.zor bir hastalık.seni çok iyi anlıyorum inan.

Hadi bende kusur kalmiyim .yaşim 39 ...16 yildir şeker hastasiyim insülin pompasina bağlıyim .astimim bel fitigim kronik sinüzitim ağır migrenim tansiyonun şekere bağlı bacaklarimda sinir hasarı var ...işte bu kadarcık...

Cocuklugum hastanelerde gecti benim de. Hastaneye gidip halime sukredip donerdim. Bu konu da sukur sebebimiz olmustur saniyorum. Ben de guatr hastasiyim, omrumun sonuna kadar ilac kullanmam gerekiyor. Ama dedim ya bu sayfayi okuyunca sukrettim yine. Hepinize cok gecmis olsun arkadaslar. Umarim yarindan itibaren saglikli, huzurlu gunlere uyaniriz. ;)

Çok geçmiş olsun canım.benimde kardeşim pankreatit hastası.onun doğuştan trigliseriti yüksekti hep.şu an 28 yaşında.bundan 3 sene önce birden bi karın agrısıyla hastNeye kaldırdık.trigliseritee bağlı akut panreatit teşhisi kondu.10 gün hastanede yattı sadece serım verdiler.su bile yasaktı.ölümden döndü .zor günler geçirdik.Allah sanada şifa versin inş.şu an trigliseriti düşürücü ilaçlar kullanıyor ve rejime devam ediyor.birazcık yemeği kaçırsa trigliseriti fırlıyor.zor bir hastalık.seni çok iyi anlıyorum inan.

evet çok zor :50: allaha şükür onun kronik değilmiş ve sebebi biliniyormuş benim ağrılarımı ne tetikliyor bilemedi kardeşiniz çok şanslı . Allah kardeşine de şifa versin canım :61:

Hadi bende kusur kalmiyim .yaşim 39 ...16 yildir şeker hastasiyim insülin pompasina bağlıyim .astimim bel fitigim kronik sinüzitim ağır migrenim tansiyonun şekere bağlı bacaklarimda sinir hasarı var ...işte bu kadarcık...

geçmiş olsun canım umarım şifa bulursun..

Back