Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Bir kişiye yaptığını düşünerek yazıyorum bak.
3 tk granül kahve
3 tk şeker
3 tk sıcak su
Bunları çırpıcın varsa onla yoksa işte o süzgecle çırp. Benim cırpıcum yok. Süzgecle illa öyle köpük gibi olana kadar bekleyemiyorum. Macun kıvamı civarına kadar mesela cırpıyorum. Sonra dolaba atıyorum.
İçiceğimiz zaman bardağa 3 4 tane buz. İstediğin yoğunlukta ben 2 3 tk koyuyorum yaptığımız kahveden koyuyorum. Üstüne de süt.
görüntü vöyle oluyo ama içerken karıştır tabi 😂😂
fıtograftakinin üstünde de dondurma vAr😃
Bana video lazim

Nickmi değişti gene
Ne bilim kız kim o seni insta da falan görüyor 😅😅
Kurabiyem nasılsın uzun zamandır denk gelmiyoruz
İyiyim kuzum Kk ya giremiyorum ya 😅 çok kasıyor. Reklamdan burnumun ucunu göremiyorum 😅😅 sen nasılsın
Ay aferin kızz yapar yapar içeriz bol bol serinleriz 🤩🤩
He kız ben bayılıyorum
Bolca yapıp dondurucuya atmak lazım bu kremasını sonra çıkarır çıkarır yaparız😋😋

İyiyim kuzum Kk ya giremiyorum ya 😅 çok kasıyor. Reklamdan burnumun ucunu göremiyorum 😅😅 sen nasılsın

He kız ben bayılıyorum
Bolca yapıp dondurucuya atmak lazım bu kremasını sonra çıkarır çıkarır yaparız😋😋
Hahahahahaha illaki tanıdiktır 😅😅

Şu şişesinde bir süre sallayınca köpük köpük oluyor senin tarifke yapıyorum ben soğuk kahvemi
Şişeyle sallayınca çabuk oluyormu çok sallamakmı gerek. Ben bir ara çay süzgeciyle cırparak denedim öylede oldu. Çok yapınca mikserlede olur

He kız ben bayılıyorum
Dolaptada saklanıyo evet kurabiyem dondurucudada olur normal yerdede bende yapcam ama kahve almam gerek. Var kahvem ama şu ara içmediğimden kavanozda güneştende renki gitmiş sanki uwni alayım taze taze🤤

Yaaaa aslinda magnezyum oluyo o nesi tansiyon çikıyorki ilkkez duydum şimdi sense haklısın insanin içesi geliyorr genede iç ama abartma 🤣
Magnezyum evet iyi de içindeki sodyumda tansiyon yükseltiyomuş😂

• Beğen
Reactions: Jou
X