- 22 Eylül 2022
- 449
- 592
- 29
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #42.941
Bende çok memnun oldumBende iki i sende iki e
Merhaba memnun oldum adaşım
Tesadüfler güzeldir arada yazarsın topiğeAnaaa bende iki tane er var diğer cookide farklı
Naber cınımSalam dostlarım
En son geçen sene gelmişim püğğğğ
Nabıyonuz len
Özledim sizi
Herkes iyi mi bakim dürteyim
KızCookiee profilini değiştir misin bana şeyi hatırlatıyor kandırıldık ya
Minnosprenses @MssPARE Cookiee @ASSOSyal @coconatt bir mucizee Jou Migrenben
Kurabiyemmm hoşgeldinnnnn
Hahah geldim ortalığı karıştırdım hemenBenim kurabiyemm hoşgelrin sefalar getirdin nerelerdeydün unuttun bizi
Dur değiştireyim profili
Hem isim hem profil resmi benzeyince benim kafa temsili şöyle olduAnaaa bende iki tane er var diğer cookide farklı
Anammm bugün senin doğum günün müüü kızzz iyi ki doğdun dutum sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere inşallahNaber cınım
Doğum günümde kül kedisi muamelsi görmekle meşgulüm beybi
Çamaşır bulaşık süpürge silgi kahretmesin böyle mi karşılayacaktım 30 lu yaşlarımı
Canımmmm tinnomm özleştik BalımmKurabiyemmm hoşgeldinnnnn
İyimm bebeğisiim arada gelip gidiyorum tempoda çalışıyorum çiçeğimmm
Bana diyene bakkk sen niye hic gelmiyon günlerdir hayırdırrrSalam dostlarım
En son geçen sene gelmişim püğğğğ
Nabıyonuz len
Özledim sizi
Herkes iyi mi bakim dürteyim
KızCookiee profilini değiştir misin bana şeyi hatırlatıyor kandırıldık ya
Minnosprenses @MssPARE Cookiee @ASSOSyal @coconatt bir mucizee Jou Migrenben
Canımmm teşekkür ederimAnammm bugün senin doğum günün müüü kızzz iyi ki doğdun dutum sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere inşallah
Arada gelio bakınıyorum kimseler yok geri gidiyoeum canımTesadüfler güzeldir arada yazarsın topiğe
Doğum günün kutlu mutlu olsun dutum nice güzel yaşların olsunNaber cınım
Doğum günümde kül kedisi muamelsi görmekle meşgulüm beybi
Çamaşır bulaşık süpürge silgi kahretmesin böyle mi karşılayacaktım 30 lu yaşlarımı
Gercekten ben bişe kendimi biran karıştırdım hangisiydim ben diyeHahah geldim ortalığı karıştırdım hemenunutmadım perim de işte kafa git gel oldu iyice ya
Hem isim hem profil resmi benzeyince benim kafa temsili şöyle oldu
Teşekkür ederim adaşımDoğum günün kutlu mutlu olsun dutum nice güzel yaşların olsun
Amann aşko zaman ne çabuk geçiyor ben anlamıyorum bir orada bir burada ne bilem yetişemiyorum hiç bir şeyeBana diyene bakkk sen niye hic gelmiyon günlerdir hayırdırrr
Hahah bizimki normal o zamanGercekten ben bişe kendimi biran karıştırdım hangisiydim ben diye