- 8 Kasım 2019
- 20.673
- 36.376
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #41.761
Çokta diyet yapamıyorum ya ama dikkat ediyorum. Bu görüşmeler misafirlikler beni mahvediyoSen nerelerdesinn diyet cöp oldu herhalde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çokta diyet yapamıyorum ya ama dikkat ediyorum. Bu görüşmeler misafirlikler beni mahvediyoSen nerelerdesinn diyet cöp oldu herhalde![]()
Yav yinemi yavvv kış gelsin bitsin buişÇokta diyet yapamıyorum ya ama dikkat ediyorum. Bu görüşmeler misafirlikler beni mahvediyo![]()
Bu haftada da sürekli böyle gecti. Neyse inşallah az kaldı diye umut ediyırumYav yinemi yavvv kış gelsin bitsin buiş![]()
Katılabilirsin ama önce kimsin nerelisin kimlerdensin bi anlat hele otur bi yereMerhaba ben yeni üye oldum katılabilir miyim![]()
Kız elco aylar sonra yine aynı şey kk nin giriş kapısı hahaha
Hahahahah evetttt size kalmiş önce siz tanışınKız elco aylar sonra yine aynı şey kk nin giriş kapısı hahaha![]()
![]()
Ahhh canom yaaa aldinmıBu haftada da sürekli böyle gecti. Neyse inşallah az kaldı diye umut ediyırum![]()
Sabitim yada çok az almışımdır canım bilmiyorum yarın görcezAhhh canom yaaa aldinmı![]()
Insallah almamışındırSabitim yada çok az almışımdır canım bilmiyorum yarın görcez
Neler oluyooorr
Katıldım aranızaNeler olmuyor ki gel hele![]()
Kiz bunlar kim ben tanıyamadım
TanışırızKiz bunlar kim ben tanıyamadım![]()
HoşgeldinKatıldım aranızabugün dikkatimi çekmişti kahveyi görünce bakmıştım etiketleyince katıldım
![]()
Kiz bunlar kim ben tanıyamadım![]()
Hoş buldumHoşgeldin
haHahahha arada Bdv bak uleynnn elco kuzusu![]()
Vallahaaa hiiiiç işim olmazz banlandığım gunler yettiiHoşgeldin
haHahahha arada Bdv bak uleynnn elco kuzusu![]()