- 8 Kasım 2019
- 20.595
- 35.868
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #41.761
Çokta diyet yapamıyorum ya ama dikkat ediyorum. Bu görüşmeler misafirlikler beni mahvediyoSen nerelerdesinn diyet cöp oldu herhalde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çokta diyet yapamıyorum ya ama dikkat ediyorum. Bu görüşmeler misafirlikler beni mahvediyoSen nerelerdesinn diyet cöp oldu herhalde
Yav yinemi yavvv kış gelsin bitsin buişÇokta diyet yapamıyorum ya ama dikkat ediyorum. Bu görüşmeler misafirlikler beni mahvediyo
Bu haftada da sürekli böyle gecti. Neyse inşallah az kaldı diye umut ediyırumYav yinemi yavvv kış gelsin bitsin buiş
Katılabilirsin ama önce kimsin nerelisin kimlerdensin bi anlat hele otur bi yereMerhaba ben yeni üye oldum katılabilir miyim
Kız elco aylar sonra yine aynı şey kk nin giriş kapısı hahaha
Hahahahah evetttt size kalmiş önce siz tanışınKız elco aylar sonra yine aynı şey kk nin giriş kapısı hahaha
Ahhh canom yaaa aldinmıBu haftada da sürekli böyle gecti. Neyse inşallah az kaldı diye umut ediyırum
Sabitim yada çok az almışımdır canım bilmiyorum yarın görcezAhhh canom yaaa aldinmı
Insallah almamışındırSabitim yada çok az almışımdır canım bilmiyorum yarın görcez
Neler oluyooorr
Neler olmuyor ki gel heleNeler oluyooorr
Katıldım aranıza bugün dikkatimi çekmişti kahveyi görünce bakmıştım etiketleyince katıldımNeler olmuyor ki gel hele
Kiz bunlar kim ben tanıyamadım
TanışırızKiz bunlar kim ben tanıyamadım
HoşgeldinKatıldım aranıza bugün dikkatimi çekmişti kahveyi görünce bakmıştım etiketleyince katıldım
Kiz bunlar kim ben tanıyamadım
Hoş buldum neler yapıyorsunuz ne konuşuyorsunuz burdaHoşgeldin
haHahahha arada Bdv bak uleynnn elco kuzusu
Vallahaaa hiiiiç işim olmazz banlandığım gunler yettiiHoşgeldin
haHahahha arada Bdv bak uleynnn elco kuzusu
Tanişalimm beybiiTanışırız