- 25 Ağustos 2019
- 61.442
- 115.426
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #12.201
Aşk carpmasi
Menekşeee dgeerli taslarla yok olduMillet nerde ya
Minnosprenses gel gayri
@Morrmeneksee değerli taşlarla.yok oldu
@ASSOSyal Bi geldin gitti
bebeklinick Ama özledim ya
coconatt yüceler yucesi yavrum
@Catlak-kurabiye nerdesin ya
@Kahve __Kokusu domates yorgunu
Lan gelin heleWilma11 Elhan siz nerdesiniz
Ooyyyy aynen öyle diyorummOy bacım.oyyy nerelerdeydin oy benim sari bacınım
Canım bayağı geçmiş birikmiş okuyup anlamaya çalışıyordum çok uzak kalmamak lazım şair ne demek istedi diye bayağı düşündümMillet nerde ya
Minnosprenses gel gayri
@Morrmeneksee değerli taşlarla.yok oldu
@ASSOSyal Bi geldin gitti
bebeklinick Ama özledim ya
coconatt yüceler yucesi yavrum
@Catlak-kurabiye nerdesin ya
@Kahve __Kokusu domates yorgunu
Lan gelin heleWilma11 Elhan siz nerdesiniz
AblammmmmmCanım bayağı geçmiş birikmiş okuyup anlamaya çalışıyordum çok uzak kalmamak lazım şair ne demek istedi diye bayağı düşündümmuneyi görünce biraz tedirgin oldum neyse mevzudan mevzuya girdikçe biraz rahatladım. Jou ve coconatt , bebeklinick gelmiş çok çok sevindim. Sizde olduğu gibi burası da çok sıcak klima sersemletti iyice...onun dışında iyi sayılırım. Umarım herkes iyidir.
Bedenine top deyeKepeeee kesilesiceiçine dışına gıran giresice . Aman heyheylendim
Son zamanlarda hayatımızda olumsuzluklar ne kadar çoğaldı. Biri bitmeden diğeri başlıyor. Yangınlar çok üzdü canım. Herkes üzülüyor ama ben dağıldım mi zor toparlaniyorum biraz. Hâlâ da keyfim yok...sizden enerji alayım diye biraz önce girdim bayağı gülümsettiniz. İyi ki buradasınız.Ablammmmmm
Sorucaktım senide neden iyi değilsinn
Şu yangın meselesimi
Iyiyim sadece haberlere baktım şuan deliye döndüm üzgünüm çok üzgün yanıyoruz yakıyorlar yazıklar olsunCanım bayağı geçmiş birikmiş okuyup anlamaya çalışıyordum çok uzak kalmamak lazım şair ne demek istedi diye bayağı düşündümmuneyi görünce biraz tedirgin oldum neyse mevzudan mevzuya girdikçe biraz rahatladım. Jou ve coconatt , bebeklinick gelmiş çok çok sevindim. Sizde olduğu gibi burası da çok sıcak klima sersemletti iyice...onun dışında iyi sayılırım. Umarım herkes iyidir.
Abla tayin belli oldu muCanım bayağı geçmiş birikmiş okuyup anlamaya çalışıyordum çok uzak kalmamak lazım şair ne demek istedi diye bayağı düşündümmuneyi görünce biraz tedirgin oldum neyse mevzudan mevzuya girdikçe biraz rahatladım. Jou ve coconatt , bebeklinick gelmiş çok çok sevindim. Sizde olduğu gibi burası da çok sıcak klima sersemletti iyice...onun dışında iyi sayılırım. Umarım herkes iyidir.
Bende bakmak istemiyorum ama merak ediyor söndü mü sönmedi miBen bakmıyorum dünden beri şu çocuğun annesinin agitlarindan sonra icim almıyor
Ağzın bal yesin ablamBedenine top deyebekmezi ahasica
Senin adına gönderdim canım
Migim çarşamba veya perşembe günü açıklanır büyük ihtimalle. İl dışı atanamazsam ağustos sonunda mazeret atamaları var şansımı bir de onunla denerim.Abla tayin belli oldu muvalla bu ayın sonu belli olacak demişsin o aklıma geldi
Sen diyince baktım ya çok fena çok konya bozkır var.manavgat yaninda oraya kadar gelmiş yanginBende bakmak istemiyorum ama merak ediyor söndü mü sönmedi mi
Ağzın bal yesin ablam
Hakkınızda hayırlısı olsun istedigin olsun inşallahMigim çarşamba veya perşembe günü açıklanır büyük ihtimalle. İl dışı atanamazsam ağustos sonunda mazeret atamaları var şansımı bir de onunla denerim.
Üzülmee ablamm elimizde duadan başka birsey geçmiiyorr bende sen gibiyimm dağıldımmı zor toparlanırımm ama geçicek buda geçicekkSon zamanlarda hayatımızda olumsuzluklar ne kadar çoğaldı. Biri bitmeden diğeri başlıyor. Yangınlar çok üzdü canım. Herkes üzülüyor ama ben dağıldım mi zor toparlaniyorum biraz. Hâlâ da keyfim yok...sizden enerji alayım diye biraz önce girdim bayağı gülümsettiniz. İyi ki buradasınız.
Manavgat bitti çok kötü oldum kapattım şimdiSen diyince baktım ya çok fena çok konya bozkır var.manavgat yaninda oraya kadar gelmiş yangin
Adanaya gidek mi şalgamından içek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?