Canım bayağı geçmiş birikmiş okuyup anlamaya çalışıyordum çok uzak kalmamak lazım şair ne demek istedi diye bayağı düşündüm muneyi görünce biraz tedirgin oldum neyse mevzudan mevzuya girdikçe biraz rahatladım. Jou ve coconatt , bebeklinick gelmiş çok çok sevindim. Sizde olduğu gibi burası da çok sıcak klima sersemletti iyice...onun dışında iyi sayılırım. Umarım herkes iyidir.

Ablammmmmm
Sorucaktım senide neden iyi değilsinn
Şu yangın meselesimi

Ablammmmmm
Sorucaktım senide neden iyi değilsinn
Şu yangın meselesimi
Son zamanlarda hayatımızda olumsuzluklar ne kadar çoğaldı. Biri bitmeden diğeri başlıyor. Yangınlar çok üzdü canım. Herkes üzülüyor ama ben dağıldım mi zor toparlaniyorum biraz. Hâlâ da keyfim yok...sizden enerji alayım diye biraz önce girdim bayağı gülümsettiniz. İyi ki buradasınız.

Reactions: Jou
Iyiyim sadece haberlere baktım şuan deliye döndüm üzgünüm çok üzgün yanıyoruz yakıyorlar yazıklar olsun

Abla tayin belli oldu mu valla bu ayın sonu belli olacak demişsin o aklıma geldi

Hadi kahve içelim moralimizi yerine getirelim olur mu kızlar
Eşim dügünde olan kaynanamı almaya gitti
Bende kızımla evdeyim bu yaz hiç bi dügüne de gitmedim

Üzülmee ablamm elimizde duadan başka birsey geçmiiyorr bende sen gibiyimm dağıldımmı zor toparlanırımm ama geçicek buda geçicekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…