- 16 Aralık 2019
- 21.053
- En iyi cevaplar
- 1
- 83.451
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #12.181
La vallahOooooooo adam ondann bırakmayy seniii benumm gibiiiii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
La vallahOooooooo adam ondann bırakmayy seniii benumm gibiiiii![]()
AhahahhahTerbiyesizzzz romantik olem dedimm hemen kendune çektii birinci olmaliyımm diye ula duttt seni bi dutlarımm haaaaaaaa
Vuu hemde sende az değulsunn amaaaLa vallahben de oğlak . Az deeelim de işte. Benimki istemem yan cebime koy
![]()
He elektrik ama dikkat et o elektirik kovaya düşmesin mazallah sonumuz olurElektirkmi dedun bağaaaa![]()
Benim herifte kovaydı kulpu kırıldı ellere yellere karistiLa vallahben de oğlak . Az deeelim de işte. Benimki istemem yan cebime koy
![]()
ÇarpılıruuzzzzzHe elektrik ama dikkat et o elektirik kovaya düşmesin mazallah sonumuz olur![]()
![]()
AhahahhahahBenim herifte kovaydı kulpu kırıldı ellere yellere karisti![]()
Hemde ne fıstukkkkk pişman olmadı degill amaaaaaaaaaaa artık çoookk geeeeçççAhahahhahahdibi delik kovay mış o senin verdiğin şefkat sevgi yi dolduramamış . Kendi dersine yansın . Fısssstık gibi karıyı kaçırdığına yansın .
Antep fıstığım o benimHemde ne fıstukkkkk pişman olmadı degill amaaaaaaaaaaa artık çoookk geeeeççç
Aynen aman aman aman
Kepeeee kesilesiceAynen aman aman aman
Burdayım haberleri okuyorumMillet nerde ya
Minnosprenses gel gayri
Morrmeneksee değerli taşlarla.yok oldu
ASSOSyal Bi geldin gitti
bebeklinick Ama özledim ya
coconatt yüceler yucesi yavrum
Catlak-kurabiye nerdesin ya
Kahve __Kokusu domates yorgunu
Lan gelin heleWilma11
Elhan siz nerdesiniz
Hahhaha kuzum ya allaha havale ettim rabbim en iyisini bilirKepeeee kesilesiceiçine dışına gıran giresice . Aman heyheylendim
![]()
Aynn bitanemHahhaha kuzum ya allaha havale ettim rabbim en iyisini bilir![]()
Ben bakmıyorum dünden beri şu çocuğun annesinin agitlarindan sonra icim almıyorBurdayım haberleri okuyorumvalla çok kötü oldum ben yaw