- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #11.821
Selam kızçelerim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızçelerim
Kahvem de gelsin o da mı aynı.konudan gitti
Yok canım bi yalnis anlaşılma oldu birden hamile kaldı adım değilim rabbim sana ve senin gibi isteyen herkse versin inşallahAyyy maşallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bir avazda![]()
Cocom noldu sizeSelam kızçelerim@Jou çok fena geliyor bencede
bebeklinick kız bir kelimeyle atıldık e yazcaz biz ayol
![]()
Evet aynı konu oda yarın gelir her haldeKahvem de gelsin o da mı aynı.konudan gitti![]()
Evet canım oda bir söz yazmış sözün inde bir kelimeden sanıyorum onu da banlamışlarKahvem de gelsin o da mı aynı.konudan gitti![]()
Sosyalim burda anlatmayı çok isterim lakin A yazsak yemin ederim üstlerine alınıyorlar yaraları var gocunuyorlar yazamıyorumCocom noldu size![]()
Neredeyse topik gittiEvet canım oda bir söz yazmış sözün inde bir kelimeden sanıyorum onu da banlamışlar![]()
Evet simdi dayak sirasi kimde coco bil bakalımEvet canım oda bir söz yazmış sözün inde bir kelimeden sanıyorum onu da banlamışlar![]()
Pare ne doğurdunYok canım bi yalnis anlaşılma oldu birden hamile kaldı adım değilim rabbim sana ve senin gibi isteyen herkse versin inşallah
Yok yazma zaten cocomSosyalim burda anlatmayı çok isterim lakin A yazsak yemin ederim üstlerine alınıyorlar yaraları var gocunuyorlar yazamıyorum![]()
Jou şuan bizi okuyo olabilirEvet aynı konu oda yarın gelir her halde
Aynen bakıyordur yada deniz keyfi yapıyorJou şuan bizi okuyo olabilir![]()
Oraya bir girdim ki hatta giremedim kaldım öyle bende noldu ki aceba
Kiz ben kaldim orda çıkamıyorum da hahhahahOraya bir girdim ki hatta giremedim kaldım öyle bende noldu ki aceba![]()