Ya canım siz hiçbiriniz asi karşıtı degildiniz ki hepinizin kendine göre bir sebebi vardi ve cok dikkat ediyordunuz. Ne olduda bu hale geldi bu mevzu ya. İnsanlar tarafından bu kadar yanlis anlaşılacak boyuta geldi.

Ya canım siz hiçbiriniz asi karşıtı degildiniz ki hepinizin kendine göre bir sebebi vardi ve cok dikkat ediyordunuz. Ne olduda bu hale geldi bu mevzu ya. İnsanlar tarafından bu kadar yanlis anlaşılacak boyuta geldi.
Yok canım bız "aşı kararsızıyız" buda suç. Herneyse burdan konusmak dogru olmuyor gercekten kapansın gitsin artık.. En dogru olan bu

Dünden beri niye çıkmadınız canim siz konudan bende biriyle saglam girdim dun mevzuya. Biraktim takip etmeyi cunku baktim bende banlanicam insanlar birbirini anlamaya degil tartışmaya yer ariyordu. Herkes kendi yaşadığını biliyor.

Öyle.. Senınde başın sağolsun baban ıcın mekanı cennet olsun ınsallah..

Amin canım cok sagol. Iste insani o kadar cildirtiyorlar ki ben sinirden ağlayarak yazdim o yorumu.
Allah sabır versın kimse kimsenin kalbini ne yaşadığını bilmiyor tabi..

Ya Herseyi gecelim.
Ülke yanıyor 4 bı yandan kımler nıcın yapıyor hala bilmiyoruz bızlerin tek yürek olup şu donemde birbirimize destek olmaya ıhtıyacımız var.
İnsanlar gergin, huzursuz stresli, mutsuz artık kavgalar tartısmalar cok yersiz gelıyor bana.
Daha buyuk problemlerimiz var Allah sonumuzu hayra cıkarsın cıdden iyiye gitmiyoruz ülke olrak

Senin bu bahçen öldürüyor insanı
Elçinim afiyet olsun. Benim de hiç tadım yok. Kıyamet senaryosu gibi bi tanecik iyi haber yok. Yiğildim kaldım dün bugün

Okurken harçlık çıkarmak için son utuculuk yapmıştım canım oradan geliyor sevgisi zor şartlar da kazanılan paraydi
Gerçek yani sevmen.
Bir an şaka mi diye de düşünmedim degil :)
Yaahh kiymetli günler kiymetli anlar tabii, eskiler...
Calismiyorsun şu an sanırım. Cocuk büyütüyorsun. Çalışma hayatın oldu mu?

Kızlar gözünüzü seveyim enerji vermesı ıcın hangi taş takayım ve ıntertten nereden alabilirim orijinal olması onemlı guvenemıyorum da hediye aldırtacam caymandan beraber seçelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…