- 18 Kasım 2020
- 20.710
- 49.799
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #11.641
Hepsi o konudan gittiKizlar neler oluyor, coconat, jou banlanmis. Coconat kesin asi mevzusundan gitti, tartışırken görmüştüm. jou neden banlandi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi o konudan gittiKizlar neler oluyor, coconat, jou banlanmis. Coconat kesin asi mevzusundan gitti, tartışırken görmüştüm. jou neden banlandi.
O da onu desteklediği için çıktı. Bizimde Gitmemiz muhtemlKizlar neler oluyor, coconat, jou banlanmis. Coconat kesin asi mevzusundan gitti, tartışırken görmüştüm. jou neden banlandi.
Yok canım bız "aşı kararsızıyız" buda suç. Herneyse burdan konusmak dogru olmuyor gercekten kapansın gitsin artık.. En dogru olan buYa canım siz hiçbiriniz asi karşıtı degildiniz ki hepinizin kendine göre bir sebebi vardi ve cok dikkat ediyordunuz. Ne olduda bu hale geldi bu mevzu ya. İnsanlar tarafından bu kadar yanlis anlaşılacak boyuta geldi.
Öyle.. Senınde başın sağolsun baban ıcınDünden beri niye çıkmadınız canim siz konudan bende biriyle saglam girdim dun mevzuya. Biraktim takip etmeyi cunku baktim bende banlanicam insanlar birbirini anlamaya degil tartışmaya yer ariyordu. Herkes kendi yaşadığını biliyor.
Amin canım cok sagol. Iste insani o kadar cildirtiyorlar ki ben sinirden ağlayarak yazdim o yorumu.Öyle.. Senınde başın sağolsun baban ıcınmekanı cennet olsun ınsallah..
Allah sabır versın kimse kimsenin kalbini ne yaşadığını bilmiyor tabi..Amin canım cok sagol. Iste insani o kadar cildirtiyorlar ki ben sinirden ağlayarak yazdim o yorumu.
Senin bu bahçen öldürüyor insanıEee hani kahvelerrr
Sonra demeyin bana niye jou kahve yok falan diye
Yeter bukadar huzursuzlukk elimizdende birşey gelmeyy kii
Elhan
Minnosprenses @Mavera4268
MssPARE gel burayaa şurda güzel bi sohbet edelimm ya bırak onları huzurumuzu kaçırmaya bayılıyolar çünkü
coconatt
bebeklinick @Bal Perisi @Catlak-kurabiye @dut agaci dutum nasıl oldun
![]()
ASSOSyal @Kahve __Kokusu @Migim
Morrmeneksee
Simurgp
Eki Görüntüle 2894372
Coco ve zorunlu da
Neden meneksemCoco ve zorunlu da![]()
Bdv de tartışma oldu kuzum ondan 3 de gitti
Hey allahimBdv de tartışma oldu kuzum ondan 3 de gitti![]()
Eline kuvvet hay bacım, Allah kolaylik vere, alışır gidersinmemur değil özel şoförteiaş da
Gerçek yani sevmen.Okurken harçlık çıkarmak için son utuculuk yapmıştım canım oradan geliyor sevgisizor şartlar da kazanılan paraydi