- 18 Kasım 2020
- 20.683
- 49.768
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #10.721
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He valla bende her zamanki gibi FransızımBugün de fiki fıkı fan fin fon aldı başını gidiyor
HahahahaHe valla bende her zamanki gibi Fransızımarada kaynamayın kız dikkat edin kendinize
![]()
Ohoo minnosum falcı mı oldun sen
Adre ceza verdi beni unutmuşsun bak falıma dediOhoo minnosum falcı mı oldun sen![]()
Ben de hamd etmekteyim. Daha iyi olmayi umut etmekteyimBugünümüze şükür kuzum sen nasılsın
Hamd olsun iyiyim canım sen nasılsın![]()
Hee var böyle olaylarrYok basitmiş şifrem değiştir diye uyarıyor mis. Kazene mesaj attım. Yeni verdi.
Zevk kıçuzu işte erkekler de hastasıAman yok kız nefret ederim![]()
Allah sonumuzu hayretsinBugün de fiki fıkı fan fin fon aldı başını gidiyor
Allah gani gani iyilik versinBen de hamd etmekteyim. Daha iyi olmayi umut etmekteyim![]()
Ayy sorma o yılanları biliyoruz da mecburiler.
Ne.oluyor yine zevk deniyor erkek deniyor yine mi ayıp konular
Ahahhaha pare Allahta seni bol bol güldürsün kızNe.oluyor yine zevk deniyor erkek deniyor yine mi ayıp konular![]()
Ahahhaha pare Allahta seni bol bol güldürsün kız
Catlak-kurabiye nin eşi maç izliyormuş kurabişte sevmşyormuşta bende ona yazdım zevk meselesi erkekler seviyor diye
![]()
Hqhahahahahahab pıçak bende paree kime saldırıyoruzzzzMinnosprenses bu olayın nerdesin de o da.falci oldu bugün buraya gelmedim diye herkes uçmuş
Bugün dayak yemediniz ondan
Biri zevk der.biri fal deroglak_kadini yılan der
E emma mutsuz herhalde bir şeyler derD u t ortada yok
Jou picakla dolaşır
Sen coco ALLAH sonumuzu hayir etsin dersin
bebeklinick Nerde o gelse şimdi tuhaf şeyler yer
Allah'ım allahimmmm allahimmmmmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hahhahah herkes gelsin dallasın jou ALLAH ne verdiyseHqhahahahahahab pıçak bende paree kime saldırıyoruzzzz![]()