- 30 Haziran 2013
- 21.939
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.049
- 498
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #10.701
Webden de şifremi kabul etmedi acaba niyeUygulamadan atamazsın canım webtwn gie
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Webden de şifremi kabul etmedi acaba niyeUygulamadan atamazsın canım webtwn gie
Allah korusunn geçmiş olsun kuzummNeyse önemli değil gorucez bakalım ne olacak.
Tekrar dene yanlış giriyosundurWebden de şifremi kabul etmedi acaba niye
Bugünümüze şükür kuzum sen nasılsın![]()
![]()
nasılsın canım
Hamd olsun iyiyim canım sen nasılsınBonjur madam
Afiyettesin umarım![]()
Sağol canımmmmAllah korusunn geçmiş olsun kuzumm
Uygulamadan atamazsın canım webtwn gie
Türk kahvesi candır gerisi heyecanKahve sever olarak bir kahve topiği açmak istedim hem sunumlarımızı atalım hemde sohbetimizi edelim
Catlak-kurabiye @N u r @dut agaci @renksizgokkusagi @MevsimBahar @Niloyatospikk @ASSOSyal @zorunlunick
MssPARE
Kahve __Kokusu @Kabarmamis kek
Webden de şifremi kabul etmedi acaba niye
Yok basitmiş şifrem değiştir diye uyarıyor mis. Kazene mesaj attım. Yeni verdi.Tekrar dene yanlış giriyosundur
Nece buuu yaaa fiki fikiyide bilmiyom benKALBİ GÜZEL ONUN MİNNOŞ
fiki fiki gibi![]()
Hahaaaaaaa bende onu fanfini fon diye duymuştum çok gülmüştüm fiki fiki hiç duymadımBen bu soruyuJou dan bekliyordum
Kocayla yapılan aktivite diyelim bari gece uyumadık dedim minnoşa da ordan çıktı kahvem
Fiki fiki ne ola ki![]()
Aaa bak oda olur fanfinifinfonHahaaaaaaa bende onu fanfini fon diye duymuştum çok gülmüştüm fiki fiki hiç duymadım![]()
İyim bendekuzum Koci bey maç izliyor bende mecburen izliyor oluyorum,,Bugünümüze şükür kuzum sen nasılsın
Hamd olsun iyiyim canım sen nasılsın![]()
Kim kime ne ediyorHahaaaaaaa bende onu fanfini fon diye duymuştum çok gülmüştüm fiki fiki hiç duymadım![]()
İyi seyirler kuzumİyim bendekuzum Koci bey maç izliyor bende mecburen izliyor oluyorum,,![]()
Aman yok kız nefret ederimİyi seyirler kuzum
bazen çok heyecanlı oluyor izlemesi![]()
Bugün de fiki fıkı fan fin fon aldı başını gidiyorKim kime ne ediyor![]()
Kime dedin minnoşTemiz bir kalbin var ama çevrende çok yılan insanlar var dikkat etayrıca nazar var