- 25 Ağustos 2019
- 61.355
- 114.990
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #10.401
Vallahii aklıma geldikçe üzülüyorumm habu pareyle minnos dut gece gece çok cektirdiler banaYok geçti kuzum, yok simdi merak etme aglama ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahii aklıma geldikçe üzülüyorumm habu pareyle minnos dut gece gece çok cektirdiler banaYok geçti kuzum, yok simdi merak etme aglama ya![]()
Öyle yapiyorumm para yok diyorummNe bulursa onu yesin, uğraşma tatilde ya![]()
Ne çektirdik ayolVallahii aklıma geldikçe üzülüyorumm habu pareyle minnos dut gece gece çok cektirdiler bana![]()
Hemde ne çektirdiniz ses kaydı istemeler o da 1 tane değill 3 5 taneNe çektirdik ayol
Jou yerin lan seniHemde ne çektirdiniz ses kaydı istemeler o da 1 tane değill 3 5 tane
Nese bitti gittiii takılıyorummm![]()
Özür yok paremm hele ben senii yeriimmm ❤Jou yerin lan seni
Özür dilerim hayatım![]()
Gelde beni sinir et anlamı buBu emoji yi tam olarak çözemiyorum burada kişi tam olarak ne anlatmak istiyor![]()
Ne açması ben dograrken resmen ağlıyorum yaaaSoğan bitek benim gözleri mi bu kadar etkiliyor ya .
Soğanla uğraşırken gözlerini açamayan var mı aranızda
Bebeği evlenir evlenmez hemen mi yapacaksınnişanlım erkekci ben kızıma isim buldum eslem ece![]()
Ya o beğenmeyenYorumlardan begenmediklerim oluyor .
Basınca da suçlu ilan ediliyorum .
Niye begenmedim e basiyormusum.
Lan yapmışlar ki basiyorum.
Beğenmedim ki basiyorum.
Benim onayıma ihtiyacın olacak kadar mi eziksin de takiyosun anlamadım ki diyesim geliyor ama diyemiyorum çünkü mune gümbür gümbür geliyor. Banlaya banlaya![]()
BennSoğan bitek benim gözleri mi bu kadar etkiliyor ya .
Soğanla uğraşırken gözlerini açamayan var mı aranızda
Bende kızım olursa ecrin minelnişanlım erkekci ben kızıma isim buldum eslem ece![]()
Şu beğenmediim geliyorya banaYorumlardan begenmediklerim oluyor .
Basınca da suçlu ilan ediliyorum .
Niye begenmedim e basiyormusum.
Lan yapmışlar ki basiyorum.
Beğenmedim ki basiyorum.
Benim onayıma ihtiyacın olacak kadar mi eziksin de takiyosun anlamadım ki diyesim geliyor ama diyemiyorum çünkü mune gümbür gümbür geliyor. Banlaya banlaya![]()
Bende bende bendeeee.burnum filan sumikleniyor.gozler yaş.Ne açması ben dograrken resmen ağlıyorum yaaa![]()
Hemen istiyolar kuzuuBebeği evlenir evlenmez hemen mi yapacaksın![]()
Olsun insallahBende kızım olursa ecrin minel![]()
Inşaallah zorunlumm nasiippOlsun insallah