- 20 Eylül 2013
- 7.514
- 16.366
- 448
- 41
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #9.841
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam haklı dağılınnnn
Bura haric 6 kisiyi uğraştırdim.Adam haklı dağılınnnn
Ben dedim ama yazmadıysa etmediyse demekki bitirmek istemiyor boşu boşuna kendin üstüne kuruntu yaptınn pinoşş
Adam olay büyümesin diye bitmesin diye yazmadın kafanı toparla diye etti
Sen nerden nere anladın ula pinoş gece gece
Dellendirdin içtin boşunamı içtin zukkum iç dedimmm![]()
Sana.dedik dimi dur.bi bekle hemen gürleme bekle diye hem kendini hem bizede üzdün
Olsun bebişimm adamın kıymetini billBura haric 6 kisiyi uğraştırdim.
Arkadaş usenmemis ninni yazmis artik gece uyuyayım diye.![]()
Oda onu söylüyor zaten oyle mi deseydim, kendin ayrildin, ben sana tek cevap vermedim dedi. Ben olduğum yerde duruyorum bitti demedim dediOlsun bebişimm adamın kıymetini bill
Demekki seviyor senikii sustu bende eskiden çok ağür şeylere dememe rağmen hiç cvp yazmazdıı
Buluştuğumuz zaman sorardım niye yazmıyosun cvp vermiyosun yazsam üstüne iyice uzuycak ne gerek var dedii bende sustum o ara demekki seviyo dedi sevmese bunları bukadar alttan almaz s.kt.r g.t derdii net!!
O dövdü sıra sende bebisimÖncee sen dövdün mü paremmm
Simdi ben başlayacem
Iste adam yaniii daha ne yapsunn üzme bidaha eniştemiiiOda onu söylüyor zaten oyle mi deseydim, kendin ayrildin, ben sana tek cevap vermedim dedi. Ben olduğum yerde duruyorum bitti demedim dedi
Olur uzmemIste adam yaniii daha ne yapsunn üzme bidaha eniştemiii![]()
Vurdugun yerde güller biter bebegim yeterki siz dövün![]()
Öncee sen dövdün mü paremmm
Simdi ben başlayacem
Hahaha çok hain tokat attımm eüü olduBir daha doğru dur oda seni üzmesin sende onugece zıkkım içtin iste ne oldu bekle sabahı demedik mi sana
Döv kız vur tepesine tepesine![]()
Ohh eline sağlıkHahaha çok hain tokat attımm eüü oldu![]()
Nasulsun paremmmmOhh eline sağlık![]()