- 25 Ağustos 2019
- 61.287
- 114.759
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #9.061
Aayyyyy allahımmm yardım etti sana kuzummBenim doğum anı zaten çok problemli geçti. Kanama durmadı rahim kendini toplayamadı falan. Doktor eşime hayati tehlikesi var rahmi almak zorunda kalabiliriz demiş ama alınmadı çok şükür. Yoğun bakıma aldılar o gece o yüzden kabus gibiydi belki doğum olağan seyrinde ilerlese servise çıksam bu kadar zor olmazdı.
Ondan diyorum ya Leventçim olmasa şimdi mezardaydım diyeAayyyyy allahımmm yardım etti sana kuzumm
Kız allah korusun deme öyleeOndan diyorum ya Leventçim olmasa şimdi mezardaydım diye
Adama bir kez daha hayran oldum resmen yoğun bakımda kaldığım gece sürekli gelip kontrol etti ertesi gün yine aynı. Kendimi başka doktora emanet edemezmişim onu anladım.Kız allah korusun deme öylee
Ama leventte uğraşmış adam resmen biliyor işi yaa
Neler çekmişsin yaaa vallahi cok sanslısın iyi bi doktora denk geldinn bundan sonra da kalırsan hamile ona gidersin resmen ölüm kalım savaşı vermişsinAdama bir kez daha hayran oldum resmen yoğun bakımda kaldığım gece sürekli gelip kontrol etti ertesi gün yine aynı. Kendimi başka doktora emanet edemezmişim onu anladım.
Bi de ben tesadüfen gitmiştim ona ilkNeler çekmişsin yaaa vallahi cok sanslısın iyi bi doktora denk geldinn bundan sonra da kalırsan hamile ona gidersin resmen ölüm kalım savaşı vermişsin
Allah gönderdii seni kuuzzBi de ben tesadüfen gitmiştim ona ilk
Ayy iyi ettin kimsede yokyaa kaynanamdayım bende oturuyoruz oyle senSes edeyim dedim kuzum, sessiz buralarnörün
Aaaa kayganaAyy iyi ettin kimsede yokyaa kaynanamdayım bende oturuyoruz oyle sen
Yapsın işi ne
Dimi yavvvv nerdeee pilavı bile güsel tutturamıyorrYapsın işi ne
Ayiptir söylemesi de benimki de aynı modelDimi yavvvv nerdeee pilavı bile güsel tutturamıyorr
Vallaha mı aynı kaynanayamı denk geldik hele sosyalimmmAyiptir söylemesi de benimki de aynı model
Millete altin pırlanta bize imitasyonVallaha mı aynı kaynanayamı denk geldik hele sosyalimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?