- 25 Ağustos 2019
- 61.287
- 114.759
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #9.041
Ayyy dimii olsun be kızz çok dadlu oluyor ikiz bir erkek bir kızBende ikiz düşünüyordum ama kızımın kuzeni geldi beraber sabahtan akşama kadar hiç durmadı ben bittim ve ikiz çocuk düşüncesinden vazgeçtim
Öylede bide dikişlerle baş etmek çok zor o ara bodeSezaryen doğum çok kolay sen hicbir şey hissetmiyorsun 5 dakikada bebekler çıkıyor sonrası zor zaten
Dikişlerin de öyle çok ağrısı olmuyor ki ilk gün sadece. O da yürüyüş yaptıkça hafifliyor. Bi de sıkmak lazım korse aşırı rahat oluyor aklında olsun.Ayyy dimii olsun be kızz çok dadlu oluyor ikiz bir erkek bir kız
Öylede bide dikişlerle baş etmek çok zor o ara bode
Tamam canımm olsa bi bebiş birsürü sorardım sana şuanDikişlerin de öyle çok ağrısı olmuyor ki ilk gün sadece. O da yürüyüş yaptıkça hafifliyor. Bi de sıkmak lazım korse aşırı rahat oluyor aklında olsun.
Inşallah olacak canım o zaman yine sor her şeyiTamam canımm olsa bi bebiş birsürü sorardım sana şuan
Uyumuşum kızzz kaynaanmdayımmm
Tamam çiçeğummmInşallah olacak canım o zaman yine sor her şeyi
Allah analı babalı büyütsün canim cok geçmiş olsun.Sezaryen oldu canim ama zor geçti. Levent olmasa şimdi mezardaydım öyle düşün o kadar zor
Epidural ben de iyi diye duydum ama benimki spinal başlayıp genel devam etti. Spinalde uyuşuklugun geçmesi daha kolay diyorlar ama ben onu yaşayamadım korkunçtu. Doğum sonrası mümkün olan en kısa sürede duş öneriyorum kesinlikle ağrılar bıçak gibi kesiliyor duştan sonra
Sezaryen hissi bende anlıyorum sizi . 7-8 ay dikiş agrısı geçmediSezaryen oldu canim ama zor geçti. Levent olmasa şimdi mezardaydım öyle düşün o kadar zor
Epidural ben de iyi diye duydum ama benimki spinal başlayıp genel devam etti. Spinalde uyuşuklugun geçmesi daha kolay diyorlar ama ben onu yaşayamadım korkunçtu. Doğum sonrası mümkün olan en kısa sürede duş öneriyorum kesinlikle ağrılar bıçak gibi kesiliyor duştan sonra
Uyuyodum canım
Hahaahah bu güzell bi fantezi yorum olmuşşGünaydın
Sütlü Yeşilçay ve mercimekli krepli bir güne merhabafoto yok maalesef
Saolun bayram temizliği başlamış herkesHahaahah bu güzell bi fantezi yorum olmuşş
Afiyet olsun migimm
Ben rahatim ya evi öyle paktımm geldiimmSaolun bayram temizliği başlamış herkesbenim evim mi darmadağın her yer oyuncak
Ohaaa vallahamı ayyy kızzz iyi korkmadın neler çekmişunnnAllah analı babalı büyütsün canim cok geçmiş olsun.
Bende epudural yapicam diye girdim doguma ama lokalle uyusmadim, bir suru igne yedim. Omurlarim arasi cok darmis iğneyi yapmaya çalışınca canim acıdığı icin dahada daraldı. Doktorlar vazgeçirmeye çalıştı inatla kabul etmedim, denemeler sonunda iğneler girdi çıktı, girdi cikti bayıldım. Once ayilttilar sonra beni ikna edip bayilttilar
Benim doğum anı zaten çok problemli geçti. Kanama durmadı rahim kendini toplayamadı falan. Doktor eşime hayati tehlikesi var rahmi almak zorunda kalabiliriz demiş ama alınmadı çok şükür. Yoğun bakıma aldılar o gece o yüzden kabus gibiydi belki doğum olağan seyrinde ilerlese servise çıksam bu kadar zor olmazdı.Sezaryen hissi bende anlıyorum sizi . 7-8 ay dikiş agrısı geçmedi
Cocugu ilk ben gorcem diye inat ettim. Yoksa ver narkozu ohhhh derdimOhaaa vallahamı ayyy kızzz iyi korkmadın neler çekmişunnn
Aayyy canımmm yaaCocugu ilk ben gorcem diye inat ettim. Yoksa ver narkozu ohhhh derdimama yine verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?