- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.865
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #8.981
Bende nane kirpiyorum canim.Uğraşıyorum kuzum islerim var sen nasılsın
Nane topladım şimdi canım.bahce sulamaya geçiyorumOturmaca sen napiyon nickocum
Ayy olamadımm kuzum ya ağrılarımda yok suan 10gun oldu hepten sanırım hormonlarım şaşırdıRegl olmadin demek halen
Sıcak dokundu muhtemelenAyy olamadımm kuzum ya ağrılarımda yok suan 10gun oldu hepten sanırım hormonlarım şaşırdı
Amann mevsimselde oluyo bee zorunlu napiyimm artıkk gecen aydan beri böyle yaza girdim şaşurdu heptenn akışına bıraktım hep böyle olcak değil ya sonucta biyerde okumuştum biride korona geçirdiği aydan itibaren 2 ayda hep gecikme olmuş sonra düzelmiş bidaha ki ay bende bakalım cözecem doktora da gidicem ama baktırcam kafam rahatlasınSıcak dokundu muhtemelen
Afiyet olsun canım.Hayırlı akşamlar canlarım
Gel canım hemen yapayımEllerine sağlıkkkkkk
Banada yap
Bayram telaşında herkes tabiAfiyet olsun canım.
Kimsecikler yok
Ooyy canum benummGel canım hemen yapayım
Bayram telaşında herkes tabi
Aynen valla piştik resmen ne klima ne vantilatör varSelamlarçok sıcak hava ben
Kurban olurumOoyy canum benumm
Vallaha zorunlumm hepimiz telaş biz köye gitcez bayramda 1ci gununde benim yolum hepten uzun sen sanslisin valla ohh misssbebeklinick bdvlere cok fazla takılmaa iyiycenn bann busefer ben seni banlatıcam görecen heee
Kimse yok .napim.Ooyy canum benumm
Vallaha zorunlumm hepimiz telaş biz köye gitcez bayramda 1ci gununde benim yolum hepten uzun sen sanslisin valla ohh misssbebeklinick bdvlere cok fazla takılmaa iyiycenn bann busefer ben seni banlatıcam görecen heee
Niye şanslısın dedin kuşumOoyy canum benumm
Ahh kuzum yaKimse yok .napim.
Bayramda hep evdesin galiba diye dedim onuNiye şanslısın dedin kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?