- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.995
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #8.941
Kurbana az kaldı kızzz kasaplık yak bari picaklar boşagitmesinSeni pıçakalrımm cocomm ona göre haaa
Öyle gülüp gülüp kaçmayı sevmemm
Herönüme geleni pıçaklaruummmmcoconatt
Eki Görüntüle 2890164
Bilmem bir kaç kez gördüm hani durumlarda artık herşey serbest oldi ya küfür dışında acaba dedim karakaturdemi serbest diyede aklıma geldiYok kız sana attığım gibi bir karikatürdü işte. Mune sor istersen
Bir bize mi yasak o halde
Ooo yapcamm gelsin ogünnKurbana az kaldı kızzz kasaplık yak bari picaklar boşagitmesin
Hahaha ablamm yaaa dutun topiginde dun bi konu gectii kurban geliyoya misafirleri cok oluyor kurban kesilcek dağıtılcak fln neyse bende dedimki paremii üzmesinler hepsini pıçaklaruumm ondan sonra pare dediki dronla yolla babam anında o bıçağı görsün korkar dedii dahada kimse gelmez dedi bizdende böyle çıktı bende kurban bayram gününde dronle parenin evine drone ye iple bıçak bağlıycam hepsine dalacamm
MssPARE demüü
Allah'ım Allah'ım fantezinin feriştahiHahaha ablamm yaaa dutun topiginde dun bi konu gectii kurban geliyoya misafirleri cok oluyor kurban kesilcek dağıtılcak fln neyse bende dedimki paremii üzmesinler hepsini pıçaklaruumm ondan sonra pare dediki dronla yolla babam anında o bıçağı görsün korkar dedii dahada kimse gelmez dedi bizdende böyle çıktı bende kurban bayram gününde dronle parenin evine drone ye iple bıçak bağlıycam hepsine dalacamm
MssPARE demüü
Bana da öyle geldi parecim dilim varmadı söylemeye
Vallahii yarattınızz beni seri katill hadi hayırlısı istanbulsa kimseyi pıçaklamasam iyi
Yaaa hahahahaAllah'ım Allah'ım fantezinin feriştahi
Hahahahaahah
Eli bıçaklı kasap jou amerikan sapığıBana da öyle geldi parecim dilim varmadı söylemeye
Aman ha doğru duymayanlara dürtVallahii yarattınızz beni seri katill hadi hayırlısı istanbulsa kimseyi pıçaklamasam iyi
Yaaa hahahaha
Büyük baş küçük baş farkediyor mu haaaaaHahahahaahah
Keseceğuuz,zzzz
Hakkımızda hayırlisıEli bıçaklı kasap jou amerikan sapığı
Aman ha doğru duymayanlara dürt
Sen bana büyükbaş gönderrBüyük baş küçük baş farkediyor mu haaaaa
A aaa yasak mıKarikatür paylaşasım geldi ama yasssaaakkk
Evet yasak bende paylaşmışım sildiHe b
Bir defa paylaştım bilmeden, biri yazmış sonra @Mune sağolsun sildi paylaşımımı
Yoksa kazaya kurban gidebilirdim yani
Doğru bildiklerini söylemekten asla vazgeçme
Hiç bilemedimBilmem bir kaç kez gördüm hani durumlarda artık herşey serbest oldi ya küfür dışında acaba dedim karakaturdemi serbest diyede aklıma geldi
Evet paylaşmıştım kazaya kurban gitmeden silindiA aaa yasak mı
Bilmemek çok zor aynı duruma düşmüşüzEvet yasak bende paylaşmışım sildi
Bana gelince niye direkt ban yiyorum.benimde paylasimimi silsinler bende bilmiyorumdurEvet paylaşmıştım kazaya kurban gitmeden silindi
Bilmemek çok zor aynı duruma düşmüşüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?