Günaydııınnnn

Minnosprenses bici bici ben hiç sevmiyorum yaa haytalı var hatayda ama bici biciden farkı dondurmalı olması sanırım dondurması yüzünden senede bir yerdim oda belkiii şu an ki favorim Muzlu süt aylar önce denemiştim geldiğimden beride içip duruyorum
Sende gülüp gülüp kaçıve Jou m
Afiyet olmuştur inşallah
Kayfemi o yarasın enerji olsun
Çiçekler ayrı kahve ayrı güzel

Son düzenleme:
Aaaa iyi olmuş yaa
Linç ederlerduu seni linçç
Yok kız linç değilde karikatür sahipleri mi artık neyse onlar dava mı açıyormuş neymiş

Ama paylaşıyorlar o nasıl oluyor bilemedim
Kim nasıl nerde paylaşıyor ki? Ben özellikle özelden sordum yasakmış. Karikatür görürseniz bildirin bence

Reactions: Jou
Haaa o zaman sen ne attığın belli değill

Kokom durumda gördüm ben bende paylaştım baya oluyor çatlak yasak deyince sildim

Bugün bütün tatlılığın üstünde .
Sayfaya girdiğimden beri gülüyorum.
Drone nereden geldi aklına
Hahaha ablamm yaaa dutun topiginde dun bi konu gectii kurban geliyoya misafirleri cok oluyor kurban kesilcek dağıtılcak fln neyse bende dedimki paremii üzmesinler hepsini pıçaklaruumm ondan sonra pare dediki dronla yolla babam anında o bıçağı görsün korkar dedii dahada kimse gelmez dedi bizdende böyle çıktı bende kurban bayram gününde dronle parenin evine drone ye iple bıçak bağlıycam hepsine dalacamm

MssPARE demüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…