- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #8.921
Sende gülüp gülüp kaçıveAsıll ben yolayacemmm beni cağırıyolarr bunlar nerdeeeeeeee ben geliyom herkes gülüp kaçıyorrrrrrrrrr
Minnosprenses
MssPARE heleki senn gül gittt
@zorunlunick
@Catlak-kurabiye sende hep gül kaç
coconatt
Afiyet olmuştur inşallah
Kayfemi oEki Görüntüle 2889399
Bu uykusuzluğa anca iyi gelir
Minnosprenses
@dut agaci
@ASSOSyal
MssPARE
Jou
@zorunlunick ekitekte çıkmıyor niye acaba
@Catlak-kurabiye
@Mavera4268
@Migim
@Emma3
coconatt
@Bal Perisi
Çiçekler ayrı kahve ayrı güzelAaaaa
nerde benim güzelliklerimmm ❤
Geliinnnnnn kahve içeluummmmmmmm herkes dağulduu heptenn aramıza banlanan biri olunca hepten suskunluk oluyor tadı kaçıyor resmen
@pina pinoşum kalbimizdesin ❤
@zorunlunick zorunlumm kalbimizdesin ❤
Elhan Minnosprenses @Mavera4268
coconatt MssPARE @dut agaci @Catlak-kurabiye @Lavinia_84 @ASSOSyal @Migim @Kahve __Kokusu @Bal Perisi
@Morrmeneksee
Eki Görüntüle 2889603
Karikatür paylaşasım geldi ama yasssaaakkkSeni pıçakalrımm cocomm ona göre haaa
Öyle gülüp gülüp kaçmayı sevmemm
Herönüme geleni pıçaklaruummmmcoconatt
Eki Görüntüle 2890164
Aaa karakatür yasakmi bilmiyodum bakkKarikatür paylaşasım geldi ama yasssaaakkk
Bir defa paylaştım bilmeden, biri yazmış sonraAaa karakatür yasakmi bilmiyodum bakk
Özelden at bana bakıyim o karikatürü merak ettum
Sabah sabah iyice kurban bayramı moduna girdin herkesi picakliyorsunSeni pıçakalrımm cocomm ona göre haaa
Öyle gülüp gülüp kaçmayı sevmemm
Herönüme geleni pıçaklaruummmmcoconatt
Eki Görüntüle 2890164
Aaaa iyi olmuş yaaHe b
Bir defa paylaştım bilmeden, biri yazmış sonraMune sağolsun sildi paylaşımımı
Yoksa kazaya kurban gidebilirdim yani
Ama paylaşıyorlar o nasıl oluyor bilemedimKarikatür paylaşasım geldi ama yasssaaakkk
Artıkk favorimm pıçakkSabah sabah iyice kurban bayramı moduna girdin herkesi picakliyorsun
Aman ben kaçayımArtıkk favorimm pıçakk
Buaralar herkesi pıçaklayasum geldi nedense
Daha dur evine dron la pıçak yolliycazz bitmedi kurbannAman ben kaçayım
Yok kız linç değilde karikatür sahipleri mi artık neyse onlar dava mı açıyormuş neymişAaaa iyi olmuş yaa
Linç ederlerduu seni linçç
Kim nasıl nerde paylaşıyor ki? Ben özellikle özelden sordum yasakmış. Karikatür görürseniz bildirin benceAma paylaşıyorlar o nasıl oluyor bilemedim
Haaa o zaman sen ne attığın belli değillYok kız linç değilde karikatür sahipleri mi artık neyse onlar dava mı açıyormuş neymiş
Kim nasıl nerde paylaşıyor ki? Ben özellikle özelden sordum yasakmış. Karikatür görürseniz bildirin bence
Kokom durumda gördüm ben bende paylaştım baya oluyor çatlak yasak deyince sildimYok kız linç değilde karikatür sahipleri mi artık neyse onlar dava mı açıyormuş neymiş
Kim nasıl nerde paylaşıyor ki? Ben özellikle özelden sordum yasakmış. Karikatür görürseniz bildirin bence
Yok kız sana attığım gibi bir karikatürdü işte. Mune sor istersenHaaa o zaman sen ne attığın belli değill
Bir bize mi yasak o haldeKokom durumda gördüm ben bende paylaştım baya oluyor çatlak yasak deyince sildim
Bugün bütün tatlılığın üstünde .Daha dur evine dron la pıçak yolliycazz bitmedi kurbann
GünaydınGünaydın
Hahaha ablamm yaaa dutun topiginde dun bi konu gectii kurban geliyoya misafirleri cok oluyor kurban kesilcek dağıtılcak fln neyse bende dedimki paremii üzmesinler hepsini pıçaklaruumm ondan sonra pare dediki dronla yolla babam anında o bıçağı görsün korkar dedii dahada kimse gelmez dedi bizdende böyle çıktı bende kurban bayram gününde dronle parenin evine drone ye iple bıçak bağlıycam hepsine dalacammBugün bütün tatlılığın üstünde .
Sayfaya girdiğimden beri gülüyorum.
Drone nereden geldi aklına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?