- 25 Ağustos 2019
- 61.282
- 114.725
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #8.821
Benim yakinimda oyle genc yaşta evlendi kendisi 37 yasinda kizida 20 yasindaSağol canım benim ben 37 yaşına girince çocuğum 20 yaşında oluyor insan nlaah rabim uzun ömür versin tabi
Canının sağlığı kahvemm❤Afiyet olsun canım benim gündem bu ara yoğun çok giremiyorum ondan
Rabbim ne zaman hayırlı görürse o zaman veriyor Allah Herkesin hakinda hayırlı olanı versin tedavi oldun mu hiçBenim yakinimda oyle genc yaşta evlendi kendisi 37 yasinda kisida 20 yasinda
Oldum canım olmayıncada olmuyor nasip buişlerrRabbim ne zaman hayırlı görürse o zaman veriyor Allah Herkesin hakinda hayırlı olanı versin tedavi oldun mu hiç
İyi şükür kuzum kızı parka götürdüm kooaramadim oradan üzerine babası dedesi babennesi geldi oturduk kaldık parktaCanının sağlığı kahvemm❤
Nasılsın
Sen nasılsınİyi şükür kuzum kızı parka götürdüm kooaramadim oradan üzerine babası dedesi babennesi geldi oturduk kaldık parkta
Ohhh yaaa serin serinn ne güzellllİyi şükür kuzum kızı parka götürdüm kooaramadim oradan üzerine babası dedesi babennesi geldi oturduk kaldık parkta
Bende iyiyim kahvemm çok şükürr sadece kaşıntım varr heryerim pişik oldu resmen şukadarcıkSen nasılsın
Serindi gerçekten doğa çay keyfi paha biçilemez canım,Ohhh yaaa serin serinn ne güzellll
Sen daha adet olmadinmi kuzum gitsene doktora neden pişik oldun disarimi çıktın bu havadaBende iyiyim kahvemm çok şükürr sadece kaşıntım varr heryerim pişik oldu resmen şukadarcıksıcağa dayanamıyorum artıkk heryerim sulu sulu sivilcelerim çıktı
Perişan gibiyimm bi regl olsam rahatlıcam galibaa sabah beri ateş basma
Canım haberinn yokmu kan testi verdim hamile değilim ya ben sıcaktna oldu hava hiç esmiyor burda bide olmayınca regl sanırım sıcak basmadan oluyorSerindi gerçekten doğa çay keyfi paha biçilemez canım,
Sen daha adet olmadinmi kuzum gitsene doktora neden pişik oldun disarimi çıktın bu havada
Doktora git canım adet söktürücü al oda yapar çıkma evden biz klimanın başından hiç ayrilmiyoruzCanım haberinn yokmu kan testi verdim hamile değilim ya ben sıcaktna oldu hava hiç esmiyor burda bide olmayınca regl sanırım sıcak basmadan oluyor
Yok vermedi canım kendi haline birak dedi testine bakarız hormonuna dedi canım bekliyorumDoktora git canım adet söktürücü al oda yapar çıkma evden biz klimanın başından hiç ayrilmiyoruz
Aminn canım inşallahNe güzell bir manzara canımm ❤
Ellerine sağlıkk
Hazır boşanma demişsiniz hayırlı sonuçlar alasın inşaallahhh
Evet 18+ konu var çok komik ona bakıyorum hayırlısı olur inşallah canımYok vermedi canım kendi haline birak dedi testine bakarız hormonuna dedi canım bekliyorum
Çıkmadım evdeyim aslında hayırlısı
Sen niye uyumadın busaatte
Bak bakk neler varrEvet 18+ konu var çok komik ona bakıyorum hayırlısı olur inşallah canım
2+1 de yazın çocuk olursa nasıl cinsellik olur diye sormuş kapı pencere açık yatiyirlarmis 10 yıl cicuk düşünmüyor ama buna takmış kafayıBak bakk neler varr
Hahahah gördüm orda seni onu dicektim az öncede unuttum o an 10 yıl nedemek anamm naptı buda2+1 de yazın çocuk olursa nasıl cinsellik olur diye sormuş kapı pencere açık yatiyirlarmis 10 yıl cicuk düşünmüyor ama buna takmış kafayı
Koca baskısı toplum baskısı bir kaç yıla doğurur merak etme hep öyle denir tersi olurHahahah gördüm orda seni onu dicektim az öncede unuttum o an 10 yıl nedemek anamm naptı buda10 yıl sonra ya olmazsa canı çıkacak çocuk olsun diye
Aynenn orasıda öyle kahvemmKoca baskısı toplum baskısı bir kaç yıla doğurur merak etme hep öyle denir tersi olur
Gel kız konuya çok komik yorumlarAynenn orasıda öyle kahvemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?