Bende iyiyim kahvemm çok şükürr sadece kaşıntım varr heryerim pişik oldu resmen şukadarcık sıcağa dayanamıyorum artıkk heryerim sulu sulu sivilcelerim çıktı
Perişan gibiyimm bi regl olsam rahatlıcam galibaa sabah beri ateş basma

Ohhh yaaa serin serinn ne güzellll
Serindi gerçekten doğa çay keyfi paha biçilemez canım,
Sen daha adet olmadinmi kuzum gitsene doktora neden pişik oldun disarimi çıktın bu havada

Serindi gerçekten doğa çay keyfi paha biçilemez canım,

Sen daha adet olmadinmi kuzum gitsene doktora neden pişik oldun disarimi çıktın bu havada
Canım haberinn yokmu kan testi verdim hamile değilim ya ben sıcaktna oldu hava hiç esmiyor burda bide olmayınca regl sanırım sıcak basmadan oluyor

Doktora git canım adet söktürücü al oda yapar çıkma evden biz klimanın başından hiç ayrilmiyoruz
Yok vermedi canım kendi haline birak dedi testine bakarız hormonuna dedi canım bekliyorum
Çıkmadım evdeyim aslında hayırlısı
Sen niye uyumadın busaatte

2+1 de yazın çocuk olursa nasıl cinsellik olur diye sormuş kapı pencere açık yatiyirlarmis 10 yıl cicuk düşünmüyor ama buna takmış kafayı
Hahahah gördüm orda seni onu dicektim az öncede unuttum o an 10 yıl nedemek anamm naptı buda 10 yıl sonra ya olmazsa canı çıkacak çocuk olsun diye

asıl ben başlık olarak girdim bi baktım 10yıl diyor birsey diyor başlığı hepten alakasiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…