- 18 Kasım 2020
- 20.670
- 49.754
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #8.801
OyşşEvet finduk dedim
Sağol beybito ev süs eşyası ula dolu gören antik kent hepsini bir odaya koyup sakladım temizliği zorLaviim senin olsunnnn
Yaz adresi gönderem sana
Ayyy evet cocuk olunca orta yere bırakamıyorsunSağol beybito ev süs eşyası ula dolu gören antik kent hepsini bir odaya koyup sakladım temizliği zor
Çok iyi zoru seven romantik misOynar oynar benimki hiç sevmez normalde oynamakk ama davullarla beni almaya geldiklerinde döktürdüartık benimsin dedi kulağıma fısıldamıştı
Ama bende çok şaşırmıştım kızzz öyle dediğine heralde bunu demek için davull gününü bekledi naptıÇok iyi zoru seven romantik mis
İcinden gelmişti rAma bende çok şaşırmıştım kızzz öyle dediğine heralde bunu demek için davull gününü bekledi naptı
Evett kuzumm takılıyorum öyleeİcinden gelmişti rAllah mutlu lugunuzu bozmasın
Çocuğun yok mu kaç yıllık evlisin balımEvett kuzumm takılıyorum öylee
Allah hepimizin inşaallahhhh sen napıyosun bebişleeheleki 22 yaşındasınn bende o yaşta evlenseydikde çocuğum olaydı keske
Genç bi anne olmak onunla büyümek çok isterdum
Aman ömrümü yemişlerEvett kuzumm takılıyorum öylee
Allah hepimizin inşaallahhhh sen napıyosun bebişleeheleki 22 yaşındasınn bende o yaşta evlenseydikde çocuğum olaydı keske
Genç bi anne olmak onunla büyümek çok isterdum
Yok canım 4 yılındayım bu seneÇocuğun yok mu kaç yıllık evlisin balım
Niye ettun heemn o zaman kızz gezeydi birakcukkkAman ömrümü yemişler
Ohhhhh hayat sana güzel dir şimdiYok canım 4 yılındayım bu sene
Oldu bir kereNiye ettun heemn o zaman kızz gezeydi birakcukkk
Öyle düşünme belki zamanında olmayabilirdi seniin belki o zamsn oldu daha olmiycak öyle düşün❤ ne güzell allah sana uğraştırmadan nasip etti öyle düşün❤Ohhhhh hayat sana güzel dir şimdi
Ne guzell işte allah analı babalı büyütsün❤Oldu bir kerebirlik te büyüyoruz
Elhamdülillah canım ne diyeyim rabbim sana ve olmayan herkes e nasip etsin yaş ilerdiklce zorlaşıyor gebelik ben öyle biliyorum herşey gönlünüzce olsun sizin de mutlu olun o yeterliÖyle düşünme belki zamanında olmayabilirdi seniin belki o zamsn oldu daha olmiycak öyle düşün❤ ne güzell allah sana uğraştırmadan nasip etti öyle düşün❤
Amiin inşaallah canımmElhamdülillah canım ne diyeyim rabbim sana ve olmayan herkes e nasip etsin yaş ilerdiklce zorlaşıyor gebelik ben öyle biliyorum herşey gönlünüzce olsun sizin de mutlu olun o yeterli
Sağol canım benim ben 37 yaşına girince çocuğum 20 yaşında oluyor insan nlaah rabim uzun ömür versin tabiNe guzell işte allah analı babalı büyütsün❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?