- 5 Haziran 2021
- 4.682
- 20.342
- 258
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #8.761
Afiyet olsun tablolar ne hoş öyleAaaaa
nerde benim güzelliklerimmm ❤
Geliinnnnnn kahve içeluummmmmmmm herkes dağulduu heptenn aramıza banlanan biri olunca hepten suskunluk oluyor tadı kaçıyor resmen
@pina pinoşum kalbimizdesin ❤
@zorunlunick zorunlumm kalbimizdesin ❤
@ElhanMinnosprenses @Mavera4268
@coconatt @MssPARED u t Catlak-kurabiye Lavinia_98 @ASSOSyal @Migim @Kahve __Kokusu @Bal Perisi
@Morrmeneksee
Eki Görüntüle 2889603
Laviim senin olsunnnnAfiyet olsun tablolar ne hoş öyle
Afiyet olsun kuxumAaaaa
Geliinnnnnn kahve içeluummmmmmmm herkes dağulduu heptenn aramıza banlanan biri olunca hepten suskunluk oluyor tadı kaçıyor resmen
@coconatt @MssPARED u t Catlak-kurabiye Lavinia_98 @ASSOSyal @Migim @Kahve __Kokusu @Bal Perisi
@Morrmeneksee
Eki Görüntüle 2889603
Dutcumm sağoll gell ıçehhhAfiyet olsun kuxum
Afiyet olsun tatlım benimAaaaa
@Morrmeneksee
Eki Görüntüle 2889603
Vıyyyyyyyy hangi birinize yollayem şinduuuOyy baa yok muuu
Sağoll kubrişimmmmmmmmAfiyet olsun tatlım benim
Ben bilmem orasınıVıyyyyyyyy hangi birinize yollayem şinduuu
Benim yerime de yudumla canım az düşünceliyimSağoll kubrişimmmmmmmm
Gell içehhh❤
Noldu kuzumm oyy zeytin mi yaramazlık yaptı bakim hemen teyzeleri toplanıp ısırırız onuHahahahahahahhahben zaten ayakta nasıl durduğuma şaşıyorum.
He vallaYollamıyorumm ulann benimm olsun
Oyysssss başum döndü hele
Gerçektende döndü
Helee nerdee bu kızzzzzHe valla
Ev sahibi neredeMinnosprenses kahveye geliyoruz ev sahibi ortada yok hıh Jou da olmasa şeker kolonya tutup hoşgeldin diyen yok
Valla demek ki o üye ikinci üyelik alıp duruyorCatlak-kurabiye canoo ben kazen abinin ne demek istediğini anlamadım birini etiket yapıp demişya
Tam olarak sorun nedir? üyeli kalıp alıp duruyorsunuz? Diye hic birsey anlamadım
Ayy çok iyi amaaa çok gülüyorum yorumlaraaaValla demek ki o üye ikinci üyelik alıp duruyordünkü de öyle bir şeydi çünkü hemen iptal edildi üyeliği. İşte kazen abiden kaçmıyor neyse ki
Yoook kız yokNoldu kuzumm oyy zeytin mi yaramazlık yaptı bakim hemen teyzeleri toplanıp ısırırız onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?