Arapsaçına döndünmü baree 🤪🤪
Yokyokk tövbe ettimm bune yaaa hiçbiryere gidilmiyoorr otur eve atletle şortla miss gibiii 💃💃
otur canım bende bu gün son ama eski çalıştığım mağazda çalışıcam pazartesiye kadar yardıma gidicem giremem 3 gün kızlar haberiniz olsun mağaza müşteriler başıma dert aldım kır dizini otur evde 🤣🤣🤣

• Şaşırdım
Reactions: Jou
otur canım bende bu gün son ama eski çalıştığım mağazda çalışıcam pazartesiye kadar yardıma gidicem giremem 3 gün kızlar haberiniz olsun mağaza müşteriler başıma dert aldım kır dizini otur evde 🤣🤣🤣
😟 Allah'tan hafta sonu cobuk dön kuzu o zaman özleyeceğiz seni o_O

Aaaaaaaa yardımmı etcen anammm hicte boşdurmuyon bukadarda çalışmak olmazz🙄🙄

😟 Allah'tan hafta sonu cobuk dön kuzu o zaman özleyeceğiz seni o_O
aynen canım arefede sabaha kadar çalışırım bayramın ilk günü yolculuk köye milllet tatile giderken sevinir ben köye gideceğim diye uyuyamıyorum heyecandan :KK70:
Aaaaaaaa yardımmı etcen anammm hicte boşdurmuyon bukadarda çalışmak olmazz🙄🙄
aşkım yardım istedi bende kabul ettim çanta ayakkabı alırım kendime çalışayımda :KK73:

• Muhteşem
Reactions: Jou
aynen canım arefede sabaha kadar çalışırım bayramın ilk günü yolculuk köye milllet tatile giderken sevinir ben köye gideceğim diye uyuyamıyorum heyecandan :KK70:

aşkım yardım istedi bende kabul ettim çanta ayakkabı alırım kendime çalışayımda :KK73:
Yaaa seni yerimm yer yerrrr negüzelll ponponluyorsunn yaaaaaaaa vallahii yiycemmmmmmmmmm:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

Back