- 16 Aralık 2019
- 20.952
- En iyi cevaplar
- 1
- 83.166
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #8.561
Senden beklenen hamle
Görmüştüm bi ara onların küçüklük halini izledim doğumu değilde öldüğünü görmemiştim üzüldüm şimdiMilaluna kanalında görmüşüm canlı enerjik kız doğurdu sonra kalmadı enerji bitti ! 4 yavrusu oldu biri başka birine verdiler öldü
Hahaaaaaaa onlarda 10 sene sonra bizim gibi düşüncekler diye avutuyorum kendimiYine herkeslerr bizden gençKahve __Kokusu
Senden beklenen hamle
Evet en küçük ve en son doğan vardı o beyaz olan o öldü oscarin ailesine verdilerdiGörmüştüm bi ara onların küçüklük halini izledim doğumu değilde öldüğünü görmemiştim üzüldüm şimdi
Amaaaağn hepimiz öyleyiz
O yüzden tadını çıkar bu yaşlarınaman dikkat
Kahve __Kokusu nun da dediği gini 10 sene sonra bende bir 31 yaşında olacam ve hep genç yaşımı özleyeceğim
Evet en küçük ve en son doğan vardı o beyaz olan o öldü oscarin ailesine verdilerdi
Enfeksiyon kapmış vefat etmiş
Bambam tek erkek doğdu üç beyaz kız hepsi
Çıkardığımız kadar artıkO yüzden tadını çıkar bu yaşların
Her yaşın ayrı bir güzelliği var .ben mesala 30 dan sonra buldum kendimi .aman dikkat
Kahve __Kokusu nun da dediği gini 10 sene sonra bende bir 31 yaşında olacam ve hep genç yaşımı özleyeceğim
günaydın bebeğim
günaydın meoşş
Günaydın minnoşumgünaydın meoşş
Valla ben kendimi bulma konusunda ne derler biraz değil bayağı olgun düşünceli biriyim öyle düşünüyorum tabi evlenince böyle oldum yani ondan öncesi zaten çocuktuk..Her yaşın ayrı bir güzelliği var .ben mesala 30 dan sonra buldum kendimi .
kararlarim kimliğim ,yapmak istediklerim hedeflerim ,hepsi bu yaşta oturdu bende. 20 yaşlarda yaptıklarımi düşündükçe ne aptalmisim diyorum
nasılsın canımGünaydın minnoşum
Valla ben kendimi bulma konusunda ne derler biraz değil bayağı olgun düşünceli biriyim öyle düşünüyorum tabi evlenince böyle oldum yani ondan öncesi zaten çocuktuk..
He ya bende özledimÇıkardığımız kadar artıkSenin profili her gördüğümde gülüyorum ya safiyeyi özledik sezon başlasada artık
sen o kadar çocuk e iş arasında tv izliyebiliyor musunHe ya bende özledim
Evet minika çocuk izlerim bensen o kadar çocuk e iş arasında tv izliyebiliyor musun
ahhaahahh güzel aferimEvet minika çocuk izlerim benfavorim şu aralar meteoheroes
nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?