Milaluna kanalında görmüşüm canlı enerjik kız doğurdu sonra kalmadı enerji bitti ! 4 yavrusu oldu biri başka birine verdiler öldü
Görmüştüm bi ara onların küçüklük halini izledim doğumu değilde öldüğünü görmemiştim üzüldüm şimdi

Görmüştüm bi ara onların küçüklük halini izledim doğumu değilde öldüğünü görmemiştim üzüldüm şimdi
Evet en küçük ve en son doğan vardı o beyaz olan o öldü oscarin ailesine verdilerdi
Enfeksiyon kapmış vefat etmiş
Bambam tek erkek doğdu üç beyaz kız hepsi

Benim kedimde 7 aylıkken kaybettim enfeksiyon dan gelişimleri olan videolarını izlemişim sadece
Evet en küçük ve en son doğan vardı o beyaz olan o öldü oscarin ailesine verdilerdi
Enfeksiyon kapmış vefat etmiş
Bambam tek erkek doğdu üç beyaz kız hepsi

aman dikkat

Kahve __Kokusu nun da dediği gini 10 sene sonra bende bir 31 yaşında olacam ve hep genç yaşımı özleyeceğim
Her yaşın ayrı bir güzelliği var .ben mesala 30 dan sonra buldum kendimi .
kararlarim kimliğim ,yapmak istediklerim hedeflerim ,hepsi bu yaşta oturdu bende. 20 yaşlarda yaptıklarımi düşündükçe ne aptalmisim diyorum

günaydın meoşş
Günaydın minnoşum
Valla ben kendimi bulma konusunda ne derler biraz değil bayağı olgun düşünceli biriyim öyle düşünüyorum tabi evlenince böyle oldum yani ondan öncesi zaten çocuktuk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…